Eşiniz telefonla konuşurken

Bebisim0404

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
91
31
3
45
Arkadaşlar eşiniz telefonla konuşurken samimi ve uzun süredir arkadaşlığı olan birisi ve sizde o anda sesinizi biraz yüksek şekilde oraya döküceksin neden yapıyorsun deseniz eşinizin arkadaşı da telefonda yenge kızıyor herhalde dese eşinizde evet kızıyor işte deyip gülse sonra kapatsalar telefonu eşiniz size kızsa bağırsa hatta sizinle konuşmayıp uyusa? :)

Eee haklı derim bırak konussun adam o kadar sık boğaz etmenin anlamı ne bence çok yanlış

Ohh erken yatti der alirim kumandayi bir elime de cep telefonu keyfime bakarim. Zira sabah unutur benimki.

Hak verir, akşam tartıştığımızda hatamı kabul etmeyip iyice delirmesine neden olduysam, en azından sabah uyandığında, "gece düşündüm, haklısın" der, özür diler, gönlünü alırdım.

Benim eşim değil arkadaşımın bana anlatınca küsüp uyumasını abartı olarak buldum ve buraya yazmak istedim kizçeler

Benim eşim değil arkadaşımın bana anlatınca küsüp uyumasını abartı olarak buldum ve buraya yazmak istedim kizçeler
Abartı değil adamında tepkisi öyle demek ki, sinir bozucu bir durum zaten. İnsan eşini tanımaz mı? Neye sinirlenir, neye nasıl tepki gösterir bilmez mi? Ona göre davransın arkadaşınız da.

Biri telefonla konuşurken onunla konuşmaya çalışmak ya da müdahalede bulunmak saygisizliktir. Dökülecek bir şey varsa ve bunu ben fark ettiysem zaten elim kolun var kendim kaldiririm. Yok eğer bahsettiğiniz saygisizligi yaptiysam en azindan özür dileme lutfunda bulunurum.

Biri telefonla konuşurken onunla konuşmaya çalışmak ya da müdahalede bulunmak saygisizliktir. Dökülecek bir şey varsa ve bunu ben fark ettiysem zaten elim kolun var kendim kaldiririm. Yok eğer bahsettiğiniz saygisizligi yaptiysam en azindan özür dileme lutfunda bulunurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…