Eşiniz telefonla konuşurken

Benim başıma gelmedi ama küsüp uyuyucak kadar büyük birşey mı
Ya sonuçta konuştuğu kişiyle ne kadar samimi olursa olsun ev içindeki özel durumların dışarıya yansıtılmaması gerekir. Çünkü bugün samimidir yarın bişey olur düşman kesilirler. Dışardakilere prim vermeye gerek yok.

Saygisizlik olarak algilamis. Yakin arkadasi sizin bagirisinizi da duydugu icin iyice agirina gittiginden yatip uyumustur. 2 3 gune gecer, bisey olmaz.

Sizinde aklinizda olsun bir daha telefonda konusurken dikkat edin. Ya da eline dokup sacacagi bir seyler vermeyin

Rezil etmişsin adamı niye böyle bişey yaptın ki ben olsam daha fazla tepki verirdim arkadaşı dalga geçmiş eşinle

Ben de uyurdum:) napacam:))

hahahhaaa ayni benim kociskom bnde cok yapiyordum oyle yaaa gulup gec yatsin bosver bilindk erkek offf skıcılar iste

Terliği yapıştırırdım ağzına sen bana bakma tabi :) belli ki esinin hoşlanmadığı bir davranış şekli ..sınırlarını bilmeli ona göre davranmalisin (karsilikli) . Esin de abartmış biraz sanki

Biri telefonla konuşurken aşkım cicim de desen, allah belanı versin de desen yandan konuşulmaz. Saygı duyulur. Hele hemcinsinin huzurunda fırçalanmış. Hoş değil.

Simdiki evlilikler ne garip ya.Adama nber diyosun o sana terlik firlatiyor. Ne iciyorlar acaba

Ben telefonla konuşurken birinin zırt diye araya parazit yapmasından hiç hoşlanmama ve kızarım. Normalde iki kişi karşılıklı sohbet ederken de aynı şey geçerli. Ayrıca oraya dökeceksin de bi garip olmuş çocuk azarlar gibi

Komik olan gülücük koymuşsunuz konu sonuna?
Telefonda konuşurken biri bana müdahale etse, sesi karşı tarafa gitse. Bende kızardım.

Benim eşim değil arkadaşımın bana anlatınca küsüp uyumasını abartı olarak buldum ve buraya yazmak istedim kizçeler
Arkadaşı eşin bağırmasını duyunca tüm delikanlılık karizmam yerle bir oldu diye düşünüp küsmüştür
Hatundan fırça yiyen erkek onların gözünde kötü görünüyor ne hikmetse ama kadını azarlayan erkek makbul oluyor maalesef.
Geçer birşey olmaz.

Adam haklı. Karşınızdakini çocuk gibi azarlıyorsunuz bağırarak, yetmedi bunu arkadaşının duyabileceği bir şekilde rencide ederek yapıyorsunuz. Ek olarak en baştan zaten telefonda konuşan adama saygı duymayıp tantana yapıyorsunuz. Ben olsam ben de kızarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…