- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi Bebisim0404
-
Ya sonuçta konuştuğu kişiyle ne kadar samimi olursa olsun ev içindeki özel durumların dışarıya yansıtılmaması gerekir. Çünkü bugün samimidir yarın bişey olur düşman kesilirler. Dışardakilere prim vermeye gerek yok.Benim başıma gelmedi ama küsüp uyuyucak kadar büyük birşey mı
Aynen :)Ohh erken yatti der alirim kumandayi bir elime de cep telefonu keyfime bakarim. Zira sabah unutur benimki.
Rezil etmişsin adamı niye böyle bişey yaptın ki ben olsam daha fazla tepki verirdim arkadaşı dalga geçmiş eşinleArkadaşlar eşiniz telefonla konuşurken samimi ve uzun süredir arkadaşlığı olan birisi ve sizde o anda sesinizi biraz yüksek şekilde oraya döküceksin neden yapıyorsun deseniz eşinizin arkadaşı da telefonda yenge kızıyor herhalde dese eşinizde evet kızıyor işte deyip gülse sonra kapatsalar telefonu eşiniz size kızsa bağırsa hatta sizinle konuşmayıp uyusa? :)
Eşim bana yapsa kızarım netKüsüp uyuyucak kadar büyük birşey mı cidden
Arkadaşlar eşiniz telefonla konuşurken samimi ve uzun süredir arkadaşlığı olan birisi ve sizde o anda sesinizi biraz yüksek şekilde oraya döküceksin neden yapıyorsun deseniz eşinizin arkadaşı da telefonda yenge kızıyor herhalde dese eşinizde evet kızıyor işte deyip gülse sonra kapatsalar telefonu eşiniz size kızsa bağırsa hatta sizinle konuşmayıp uyusa? :)
hahahhaaa ayni benim kociskom bnde cok yapiyordum oyle yaaa gulup gec yatsin bosver bilindk erkek offf skıcılar isteArkadaşlar eşiniz telefonla konuşurken samimi ve uzun süredir arkadaşlığı olan birisi ve sizde o anda sesinizi biraz yüksek şekilde oraya döküceksin neden yapıyorsun deseniz eşinizin arkadaşı da telefonda yenge kızıyor herhalde dese eşinizde evet kızıyor işte deyip gülse sonra kapatsalar telefonu eşiniz size kızsa bağırsa hatta sizinle konuşmayıp uyusa? :)
bazi erkekler dewamli dokuyorlar nasil olsa temzleyen var diye umursamiyorlarBi kere eşim telefonla konuşurken saygı duyarım, ne diyeceksem kapattıktan sonra söylerim. Hayır yani yere bi şey dökse ne olur? Aklı yok mu bilmiyor mu? En fazla temizlersin geçer.
Evet bence büyük. Başka bir insanın duyacağı şekilde çocuk gibi azarlamış.Benim başıma gelmedi ama küsüp uyuyucak kadar büyük birşey mı
Terliği yapıştırırdım ağzınaArkadaşlar eşiniz telefonla konuşurken samimi ve uzun süredir arkadaşlığı olan birisi ve sizde o anda sesinizi biraz yüksek şekilde oraya döküceksin neden yapıyorsun deseniz eşinizin arkadaşı da telefonda yenge kızıyor herhalde dese eşinizde evet kızıyor işte deyip gülse sonra kapatsalar telefonu eşiniz size kızsa bağırsa hatta sizinle konuşmayıp uyusa? :)
Arkadaşı eşin bağırmasını duyunca tüm delikanlılık karizmam yerle bir oldu diye düşünüp küsmüştürBenim eşim değil arkadaşımın bana anlatınca küsüp uyumasını abartı olarak buldum ve buraya yazmak istedim kizçeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?