Eşiniz ten kokunuzu neye benzetiyor hiç sordunuz mu.?

cikom

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2011
7.129
5.589
448
İstanbul
bir arkadaşın konusunu okurken aklıma geldi. bende merak ettim acaba erkekler eşlerinin kokusunu neye benzetiyolar diye. çünkü ben eşime nezaman sorsam ten kokumu çikolatalı gofrete benzetiyo :))) yani tabiki insan kendi ten kokusunu alamadığı için yalanmı doğrumu bilemiycem ama hep aynı şeyi söyler. hani gül gibi kokuyosun falan dese klişe yapıyo derim ama... çikolatalı gofret kimin aklına gelirki...

siz hiç bunu sordunuzmu eşinize?

ilk fırsatta sorucam :) ama şimdi düşünüyorumda ben onunkini bişeye benzetemiyorum zor aslında

eşim hep güzel koktuğumu söyler :))))) genelde lokum der koklarken acaba lokum gibi mi kokuyorum :) gelince sorarım bakalım

İlk okudum .. Tebessüm ettim , sonradan da kendimi kokladım bilemedim Benim ki uyuyor acaba uyandırıp sorsam mı diye düşündüm sonradan da hamilelikten dolayı delirdiğimi düşünmesini istemediğimden dolayı bunu yarın sorsam iyi olacak herhalde

Benim eşim bana hep bebek gibi kokuyorsun der.Parfüm sıkmadığımdaki ten kokumu bebek kokusuna benzetiyor.

ilk günümüzden beri belki en çok şaşırtan konudur bizi... bebek gibi kokuyorsun der. hatta inanmadığımı söylediğimde yemin bile ediyor. bende aynı şekilde eşime hep parfüm mü sıktın diye sorarım sıkmadığından emin olduğum zaman bile çokk güzel koktuğunu hissederim.. biz buna aşk kokusu dedik

kızlar eşiniz burnundan nefes verirken onu koklayın birde yemin ederim hayatımda aldığım en güzel koku biz iki psikopat bunuda çok fazla yaparız

Benim esim bana hep sey der ask koyosun der
bide derki.gozlerimi baglasalar bin tane kadinin icersinden seni kokundan tanirim:)

Son düzenleme:
biliyomusunuz ben eşimin burnundan verdiği kokusuna aşık olmuştum.adama yapışıp nefesini koklardım...okulda,yolda,heryerde... ve bunun sadece eşime özgü sanıyodum valla. başkalarının kide kokar mıymış

oda beğenir kokumu ama neye benzettiğini hiç sormadım.

binbir çiçeğin olduğu bahçenin kokusuna benzetir tenimin kokusunu , yazarken bile romantikleştim :) canım sevgilimmm

Daha gecen gun gectı bu konu aramızda... Bırden esım pat dıye tenın süt gibi koyuyor dedi Çok sasırdım, nasıl yanı dedım. Valla hayatım süt gibi mis gibi dedi. Bebek mi demek istedı yoksa eksımıs sut mu acaba
İşin esprısı tabı ama hosuma gıttı

kızlar eşiniz burnundan nefes verirken onu koklayın birde yemin ederim hayatımda aldığım en güzel koku biz iki psikopat bunuda çok fazla yaparız

ehehe aynen biz de cok yapariz.. mis kokulum benim..

esim bu arada bana mis kokulum, sut kokulum, bebek kokulum der.. askim benimyaaa..

Son düzenleme:
inanılmaz şaşırdım çünkü burnundan verdiği nefesinin kokusuna bayılır biterim ben, öyle güzel.. o da aynı şekilde, dalga geçeriz birbirimizle biz manyak mıyız sapık mıyız diye :)))
henüz sevgiliyiz bakalım böyle eşlerin olduğunu bilmek çok güzel, bu olayı sizlerin de yaşadığını bilmek ise şaşırtıcı oldu benim için :)
aaahh ama ne güzel bir koku değil mi, tanımlayamıyorum ben de gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…