Eşiniz ten kokunuzu neye benzetiyor hiç sordunuz mu.?

konuya yorum yapan olurmu diye meraktaydım açıkçası ama ne romantik aşk dolu çiftlerimiz varmış. bu arada 8 ayık oğlum var ve eşim oğlumla benim aynı koktuğumuzu söyledi bendemi bebiş kokuyom yoksa
burundan çıkan nefes kokusunada katılıyrum ama bizim burun nefesini koklamak gibi bir ritüelimiz yok. ama bundan sonra olacak her akşam burundan nefes koklanacak :)))

kıslar sanırım bu koku aşk kokusu. ben eşimin kokusunu bişeye benzetemiyorum ama güzel geliyo burnuma bende bunu düşüneyim bari :))

bnm aşkımda bana hep süt kokulumm bnmm derr :)) süt gbı kokuyormuşum :)) ilk söyledgnde bayaa bi gülmüştm hattaa.. şimdi askerde ((( aklıma geldı bak o gunler ( pfff

Son düzenleme:
Benimkiside süt kokulum der
Bende ozge gibi ilk duyduğumda o nasıl demiştim
Uzun uzun tarif etti
Ben hiç alamam kendimden o kokuyu ama eşim öyle söylüyor sürekli

Bende sorarım bunu hep
O bana gül kokulum der:)
Ya ben bu dünyadaki hiçbir parfüm hiçbir çiçek kokusunu
Onun teninin kokusu kadar sevmiyorum

bnm aşkımda bana hep süt kokulumm bnmm derr :)) süt gbı kokuyormuşum :)) ilk söyledgnde bayaa bi gülmüştm hattaa.. şimdi askerde ((( aklıma geldı bak o gunler ( pfff

oy kıyamam ya askermi bekliyosun sen. bende askerdeyken eşimi beklemiştim ve birbirimize hep derdik kokunu çok özledim diye... bazen sanki kokusunu alırdım hasret sarıyo resmen insanı ozamn

kızlar eşiniz burnundan nefes verirken onu koklayın birde yemin ederim hayatımda aldığım en güzel koku biz iki psikopat bunuda çok fazla yaparız
Bunu Bizde yapıyoruz
Gideyimde koklayayım uyuyor şimdi
Özledim aşkımı

Ya bide ben tenimi kokluyorum ama onun söylediği gibi gül koklmuyor
Sevgiden aşktan hissedilenlerden olsa gerek
Bi kere annemgile gitmiştik annemin bi bluzunu üstüme geçirmiştim
Eşim geldi yok bu bluz senin değil dedi
Nerden anladın dedim çünkü sen kokmuyor bu dedi
Çok hoşuma gitmişti o zaman
Bende konuya amma yorum yaptım ha

Sadece Eşim Değil;
Annem ve Ablalarımda Bebek Gibi Koktuğumu Hep Söylerler..

sabah ilk uyandığınızda birbirinizin alnını koklayın kızlar. bebek kokusunun en yoğun olduğu saat sanırım o aştım yalniz yaaa

kızlar eşiniz burnundan nefes verirken onu koklayın birde yemin ederim hayatımda aldığım en güzel koku biz iki psikopat bunuda çok fazla yaparız

bunu ben de yaparım kocacuğuma:)

yerim onun kokusunu ben

ben sormadan o söylemişti bana bebiş gibi kokuyosun diye zaten en çok tenimi sever

valla benim kokumu çok içine çeker kocişim hatta çok sormuşumdur nasıl kokuyorum neye benziyo niye seviyosun diye tarif edemem ama başımı döndüren bi koku öperken bile kokun kendimden geçirir beni diyo hiç parfüm sıkayım krem sürüneyim vs istemez bende
bazen işte olduğunda memlekette olduğumda çok özlediğimde bende onun kokusunu alırım daha çok özlerim şimdi olduğu gibi

sevgiliyken cennet kokulum diyodu kokumu içine çekip duruyodu...ama evlendikten sonra o romantik adam kayıplarda.....:113:

Arkadaşlar ben biraz önce sordum, aslında aklıma gelirdi ama sormak aklıma gelmedi, evet eşim seviyormuş ten kokumu zaten uyumadan önce kokarak öperdi, ben ise eşimin ten kokusuna bayılırım hatta biraz iğrenç diyebilirsiniz ama ter kokusunuda çok severim.Bazı arkadaşlarında söylediği gibi gözümü bağlasalar eşimin kokusunu onlarca insanın içinden bilirim..

ben bu burundan cıkan nefesi koklama olayını saddece bizde vardır diye düşünüyodum
eşim bayılır benim nefes kokuma başımı döndürüyosun der hatta titredigini görürüm
ayrıca bebek koktugumu söyler..

herkesin kocası bebek kokuyo dediğine göre bu işte bi yanlışlık var

bende dün akşam sordum ve aldığım cevap çok netti benim onu (odun kocalıkta) tescillemem için :)

Aldığım cvp ise;" Sana benziyor." ............. söylenecek hiç bir şey yoktu bunun üzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…