Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

Benim esim sirf girgirina der yani beni sinir etmek icin bazen ben izlemem tv doner bana himm su hatuna bak ne guzel ya falan tabi ben caktirmadan bakarim elime alirim terligi tam firlaticakken bakarim hatun matun yok obez kadinlarin diyetlerini gosteren program :roflol: bir kac kere oyle oldu artik yemiyorum baktiki buda kizmiyo daha yapmiyo.ama ben bazen kendim derim suna bak ne guzel diye oda hiii der gecer..

hep der sağolsun.bende benden daha iyisini bulursan sakın kaçırma derim.keyfi bilir

walla benim yanımda ne tvdekilere ne etraftakilere demez,dedirtmem.
hem ne alaka..
böyle bi düşüncesi varsa bile içinde tutsun..

ilk zamanlar kızdırmak için derdı.... şimdı artık alıştım gulup geçıyorum
.tam tersıne ben gosterıyorum yolda yada tvde...... bumu guzel sen guzel gormemışın gıt aynaya bak der çok hoşuma gıder sagolsun :asigim::asigim:

genlede ber derim yorum yaparım aşkım baksana falan derim bazende onu denemek için bende böyle oluyum mu falan derim asla der tabiki en çok kızdığı başkası için yakışıklı tabirini kullanmam olur ben özcan denizi çok seviyorum çok karizmatik geliyor sesi bakışı herşeyi oda bu ilgimi bildiği için onun olduğu kanalı izletmiyor bana bende yanlışlıkla aa öczan aşkım açsana dersem 1 saat surat yapar bana

demez hic.
tv de kadir inanir ciktimi hemen cevirir ama.. cok begendigimi bilir kendileri =)

demez bazen ben derım ama cıddı olarak yanı denemek ıcın deıl yanı oda bana sapıkmısın yaa der hıhıhı

derse caktırmazdım bozuldugumu ve bi gün bi erkeği begenirdim tv den ...gerci gereksiz bir durum ya hiç yasamak istemezdim ben..allah korusun..içinde kalmalı söylemesin.

öyle bir lüksü yok olamaz ben de her beğendiğim yakışıklıyı sölimmi o zaman

benimkide beni kızdırmak için bu tarz laflar eder bazen kızarım bazende hiç tepki vermem
çünkü tek amacı beni gıcık etmek:mymeka:

güzele bakmak sevaptır..bende bakarım vallaaaa:)))

Benimki demezkaydirigubbakcemile3,hatta ben ağzını aramak için bazen dürterim güzel bi kız görünce,bak ne kadar güzel kız değilmi diye,aşkım sen daha güzelsin neresi güzel der illa kıza bi kulp bulur,benim hoşuma gitmezmi..gider tabi lülülülülülü

benimkinin de boyle dedigi olmadi hic...bunlari gozu disarda olan erkekler soyler...

Yaw güzel bir hatun veya yakisikli bir erkek gördümmü bende bakarim canim ne var bunda!! :icecream:

Güzele bakmak sevaptir dimisositososito:dance:

ayen katılıyorum sana
ne var yani bende BRAD BIT hastasıyım ve eşimi baya bi kızdırırdım geçmişde
ama bunlar geçmişde kaldı şuan ayrıyız....kaydirigubbakcemile4

benim eşimde demez hatta ben sölerim ayy baksana ne güzel hatun diye güler beni sapıkım der bana kaydirigubbakcemile3 yolda güzel bir bayan görsem ufff derim asılırım resmen şimdi erkek olmak vardı derim :jeyyar: iyiki kız olmuşsun yoksa 1 numaralı spık olurdu senden der hep bana :jeyyar: ama kendisinin ağzından hiç böyle birşey duymadım.. inşallahta duymam yoksa:oklava:

çevresindekileri söyleyecek cesareti olduğunu sanmıyorum duymadım çünkü.ama tv de gördümü arada söyler.o söylemezse ben söylerim.heyyt yawrum kendine güvene bak.ama o bana öf ne yakışıklı çocuk hatun bak demez.nerde o yürek.zaten diyebilen varmı erkekler arasında çok zor onlar için.hatta arada dalar giderim.belki başka yerdeyim o an.dürter beni çok dikkatli bakıyon diye.kısssskkaaaaannnçhihoyyyt

benim eşim der valla
mesela tarkan çıkınca ne giyse yakışıyor şuna bak yaa der
ne yakışıklı adam der
hem de ben de tarkanı çok beğendiğim halde
ben de şaşırıyorum ben olsam kıskanırım ama......

ben derim genelde yolda olsun tv de olsun derim aa aşkım baksana ne güzel kız falan die kafasını çevirip bi kere baktığını görmedim bugüne kadar ama hıı evet der geçer :1hug:

Back
X