Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

söyler tabi ki sadece güzel hatunmuş dese yine iyi benzer bir şeyi ben söyleyince de bozulur yalnız benim eşimin çok daha kötü bir tarafı daha var sadece TV de yada çevrediki kadınlar için demez en yakın arkadaşlarıma da der iğrenç yaratık

söyler tabi ki sadece güzel hatunmuş dese yine iyi benzer bir şeyi ben söyleyince de bozulur yalnız benim eşimin çok daha kötü bir tarafı daha var sadece TV de yada çevrediki kadınlar için demez en yakın arkadaşlarıma da der iğrenç yaratık

sende de kız açık açık söylemeye korkuyorsan dolaylı söyle, mesela a şu arkadaşının çocuğunu gözleri ne güzel tıpkı babasına çekmiş falan de, benim eşim böyle bi mesajı anında alır,bende nasıl oluyormuş gör derim tabe, sende söyle anlasın nasıl bi hismiş:oklava:

saolsun hep der.
bende güler geçerim.
bilirim gönlü benden başkasına kaymaz
gönlüm rahattır yani.
hem yapacak olan dilinde olmasada yapar.
no problem :delphin:

benim eşim demez ben derim şu kadın ne kadar güzel keşke bende ona benzeseydim diye :jeyyar: oda döner bi bakar o senin eline su dökemez sen onlardan kat kat güzelsin derŞeniz
ünlüler makyaj güzeli doğal hallerinde yüzlerine bakılmıyo der her zaman canım benimsengözlerimebaksanab

eşime bende derim baksana şunun güzelliğine diye,oda garibim sen daha güzelsin der ama ona daha rahat bakmak içinmi bilmiyorum artık...
içimde fesatlık yok benim ya...
daha ziyade beğendiğim bi adam görüncede aynını yapıyorum şunu yakışıklığına bak,allah özenipte yaratmış valla diye...naniknanik
e yani bi Brad Pit,bi Russel Craw bi George Clooney'i gördümmüdü adamlar baktırıyo valla....:lepi:

Asla dıyemez ve demezde zaten,bız kadınlar dersek aynı seyı hos karsılamıyacakları ıcın onlarda dememelı bence..haksızmıyım arkadaslaryerimseniben

canım bide adı üstünde televizyondan beğendiği varmı diye sorulmuş...
televizyon dünyasında hısım akraba dolanmadığımıza göre,göz bu güzel dese ne olurki ben desem ne oluyorki?
örneğin anjelina jolie hoş bi hatun bende biliyorum ha bunu eşim dedi diye neden sinirleneyim,sonuçta karşı komşum değil ki yani...şutarafagitti

söyle bisey anımsadım birden..
Bir ingilize sormuslar kocanız sızden baskasına baksa yada aldatsa napardınız?
Hemen bosarım demiş..
Bir Fansıza sormuslar;
Bende yaparım demiş..
Almana sormuslar;
Öldürürüm demiş..
Vee Türk'e sormuslar;
BENİM KOCAM ASLA YAPMAZ demiş...

Tabi işin esprisi bu canlarım.. Herkes eşini daha iyi tanır,her erkek yapar bakar vs sözlerıne kesınlıkle katılmıyorum..

eşim deilde erkek arkdasım bıkeresınde hadıseye guzel demıstı. hadıseye yanı? şaka gibi :) şok oldum. kendını oksamak yarım karıs etek gıymek şarkılarında amacının anlaşılması güç uuuh aaauh sesleri çıkaran biri güzel deil sexi gelebilir sana demıstım oda basıtlık abıdesı olarak :))) 'yüz' güzellerimiz olarak bir tuba buyukustun bır fahrıyeevcenımız warken cok mantıksız bulmustum erkek arkadasımın hadıseyi abartarak cok gzl demesını acıkcası.....

yok demez..
valla benim şerrimdenmi korkar bilmem...
ben derim aşkın ne güzel hatun ya dimi diye..
benim karım güzel der hemen :)
ayy canım yaaa....

kendi kendine demez..
ben aşkım ne güzel kadın değil mi dediğimde yok yaa falan der..
ama fahriye evceni ve tuba büyüküstünü ikimizde güzel buluyoruz..

demesine der ama bende evet güzelmiş diye yorum yaparım.beğenmemişsem şu daha güzel derim.güya bozulmam.birkaç gün sonra adamın birini tvden yada dergiden gösteririm.sinir olur ama birşey diyemez .gıcık ederim.:teytey::teytey:

O kesinlikle söylemez, ama ben su Kivanç Tatlitug manyak yakisikli, su dudaklara bak, burnunu bak... gözler desen o biçim... Heryeri kutu gibi masallah diyorum:jeyyar:, sadece gülümsüyor. Herhalde ciddiye almiyor beni, kizdirmak amaciyla yaptigimi saniyor ama ben gayet ciddiyim:1closedeyes:

Sevgilimin tv de yada yolda yürürken aaa güzel kadınmış güzel kızmış dediğini hiç duymadım.
İlk çıktığımız haftalarda ağzımdan kaçırdım şu sanatçı çok hoş falan diye 3 yıl oldu halen bana hatırlatır sinirlenir off offf ben de malesef şu yakışıklıymış bu yakışıklıymış diyemiyorum.Zaten benim amacımda sinir etmekti hıhhh:jeyyar: Ama biraz fazla abartmışım galiba-tatlicadiarzu-

tv dekiler için der hiçte sorun etmem göz var nizam var güzelse güzeldir saklamsı daha kötü bence bende derim su kız güzelmiş diye
ama yakındakiler için hele bi desin oyarım valla ... yakınımdakinden kıskanırım ben eşimi

valla evli değilim ama sevgilim bazen der ben de doğruca beğeniyorsam evet beğenmiyorsam hayır derim amaaaaa intikam onu hiç hissetmediği bir anda ve ir zamnda çarpar nasıl mı?? başka bir gün tvde yakışıklı bi erkek çıkar oyyy ne datlı pek de yakışıklıymış be derim ;)) sinir olur kıskanır küplere biner ama kendi dediklerini kendi kendine hatırlar ve bana bişey diyemez bozulduğuyla kalır. biz kadınlar harbi şeytanız heeeeekötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokaydirigubbakcemile4

ya benimkide tv gördüklerine der bazen kendimi tutamam üzerine atlarım bazen hiç tınmam... geçenlerde yine aynı şeyi dedi hiç umursamadım sonra benim karım daha güzel dedi...millete güzel dedin diye beni övmek zorunda değpilsin dedim yok valla dedi...bilmiyom artık ama bazen bende aynı taktiği kullanmıyor değilim...eee o kızdırıyosa benim canım yok mu kısasa kısas...

şu gune kadar duymadım duymakta bence hoş olmaz...o da hoşlanmaz bır keresınde mustafa sandalı vede özcan denızı çok beğendığımı soylemıştim kudurmuştu.o gunden berı bende soylemem.

Back
X