Eşiniz tv'deki kadınlara çok güzelmiş der mi?

yolda giderken bakmaz da tv dekilere bakar o baktığı zaman bende josh hollaway e bakar nispet yaparım

yolda giderken bakmaz da tv dekilere bakar o baktığı zaman bende josh hollaway e bakar nispet yaparım

Asla demez. hatta ben nabzını ölçmek için ne güzel kız dimi aşkım derim. sen benim dünya güzelimsin, banane ondan ya der. hatta geçen akşam Adriana Lima'yı seyrettirmedim. yani aslında ne saçma bişi düşününce, sanki baksa nolcak ama bakmasın yaaa:1no2:

benimki bakar güzel hatun der.hemen peşine sende benim güzelimsin der kapatır.bende ona ynı tepkiyi verince o yakışıklıya bak ama sen daha desem kıyamet kopar bu şekilde bile diyemezmişim.

nişanlım önceden ara sırada olsa derdi tepkimi görünce, sustu bazeen ben yorum yaparsam
fikrini beyan edebiliyor ancak:oklava:

kesinlikle öyle birşey demez
seçicidir zaten
adriana limayı bile beğenmedi :)))))))
beni nasıl beğenip aldıysa:))))

benim kocama adriana lima ya çirkin dedii..
ben ooof ne hoş hatun maşallah derken
demez pek öle
hele bi desin...............

Eşimin dedıgını hıc duymadım valla a.s Ben yolda gordugum kızın sacını cok begenmısımdır ayy ne guzel kız dımı derım hıı der gecer sonra da ustune " ben daha guzelım dımı askım "derım senı sımarık der gecer tvde de dedıgını hıc duymadım hihoyyyt

ya ne var baksa allah aşkına!şimdi yoldan joni depp geçecek dibiniz düşmez mi?:teytey: ben yanımda kocem var demem böle olurumlaelaelaelaelae

valla benimki bi görseydi adriana'yı belki o da beğenmezdi ama zavallım seyredemediki:roflol:

bi keresinde dünya güzeli mi, kainat güzeli mi biri seçilmişti, haberlerde gösteriyor. ama hatun bildiğiniz TAŞ... aman neresi güzel bunun, benim aşkım daha güzel, demez mi. yaniii şimdi bu da bana pek inandırıcı gelmiyo, amaannn yalan da olsa güzel sözler deyip geçemiyorum ki. sonuçta nolduğumu biliyom ben:smiley-cool:

eşim komik ama tvdeki hiç bi kadını beğenmez üstüne kusur bulur neyini beğenmiyorsun diye ben kızarım :)

valla diyor hatta beraber yorum yaparız:delphin:ben sanki icimden gecirmiyormuyum ne yakısıklı adamış diyee:jeyyar:

Evlendiğimizden bu yana hiç öyle bir diyalog geçmedi aramızda, geçsede bence çok
önemli değil güzel bayan görünce biz bakmıyormuyuz ki.
:delphin:

Bana yapılmasın dediğimiz davranışları eşlerimizin de yapması istemeyiz değil mi?
Ne ben başka bir erkeğe çok yakışıklı demişimdir - ne de o başka bir bayan güzel demiştir..
Düşündü mü bilemem onu Allah bilir ki ama tv ile pek aramız yoktur zaten -kanallara bakarken de çok seçici davranırız..şakkıdı
Eşim denk gelse de değiştirir hoşlanmaz ..Açıkcası ben de şimdiye kadar eşimden başka bir erkek için gönlümden aklımdan dahi geçirmedim böyle bir fikir ,öylesine biz olmuşuz varlığımızla kaybolmuşuz ki..O ilk zamanlarda ki heyecan ve sarhoşluk sürekli tarafımızdan yenilendiğinden olsa gerekdelikafadulden
İlerde ne olur bilemem ama eşimin mizacı buna müsade etmez diye düşünüyorum.

Back
X