eşiniz ütüsünü kendisimi yapar sizmi?

daisy66

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2008
663
4
296
Yozgat
ya kızlar ütü yapmaktan nefret ediyorum.eşim de öğretmen pantolunu gömleği o kadar çok ütü işi oluyorki.bende çalışıyorum ama o kadar ütüm çıkmıyor.ütüyü güzel yapamıyorum dedim eşim kendisi ütülüyooo,napıyım ama ya diğer işleri de hep ben yapıyorum
:CüvCüv:

eşim çok güzel ütü yapar ama mecbur kalmadıkça ütülemez.eşin şikayet etmiyorsa yapsın ütüsünü ne olcak sanki:uhm:

Aslaa yapmaz...Ben yaparım..Ve şuan Çamaşır odasında bir ton ütülenecek Şey var
Ama İnat ettim yapmıcam..
Kocam sabah evi terketti Annesne gitti
Alsın O yapsın...hıhh

barzey ne oldu ki umarım önemli bişey yoktur

Evimdeki bütün ütülerimi kendim yaparım.
Bir tek eşimin ve benim ütüm zaten dünya kadar biriksede bıkmadan usanmadan ütülerim,birde bizim ufaklığın ütüleride oluyor tabi.
Haftada en az 2 kere ütü açıyorum özellikle yaz aylarında ütü biriktirmemeya çalışıyorum sonuçta yazın ütü yapmak kadar zor bir şey olamaz sanırım.Eşime böyle bir teklifte bulunmadım ama sanırım istesem ne olurum düşünüyorumda hiç red etmeden ütüler..

barzey ne oldu ki umarım önemli bişey yoktur

Bana göre önemsiz ve%100 haklı olduğum bir konu
O yüzdende umursamıyorum canım..
Tek tesellim iyiki Annesine gitti,dışardada fink atabilirdi

Yarinde işe gidecek
Ve bir kadın yaralıyken ne kadar tehlikeli olur,eve geldiğinde de anlıyacakşakkıdı

Ben evli degilim, fakat nisanlim ütüsünü suan kendi yapar... Annesine bile birakmiyor...bu tabi nisanlimin biraz titiz olmasindan kaynaklaniyor..kaydirigubbakcemile3

Evlendikten sonrada bunun böyle devam etmesini istiyorum....tek bir degisiklik olacak muhtemelen: Benim kiyafetlerimide ütüleyecekkkkk..! sırnaşık şey

Saka bir yana kizlar, ilk evlendigimizde hep evde olsam bile, her türlü ev isini kendim yapmak zorunda degilim diye düsünüyorum..! :lepi:

:smiley-cool:

Son düzenleme:
çok sıkışık zamanıma gelirse yada ne bileyim hastalık vs. gibi bir durumda kendi gömleği ve pantolonunu ütüler. ama normal şartlarda ben yaparım ve gocunmam. hadi kendi kıyafetleri neysede benimkileride ütülemeye kalkışsa valla utanırım. yok ben erkeğe yakıştıramıyorum ev işi yapmayı. dediğim gibi ancak hastalık yada zamansızlık söz konusu ise olabilir yoksa keyfi elini bile sürdürtmem...

Ben dururken eşim niye yapsın ki..Henüz hastalığa yada çok zor duruma düşmedim çok şükür..O zaman yapıcağından adım gibi eminim.Ama benim bi engelim yokken ona ütü yaptırmam:asigim:

ben ütü yapmaya bayılırıııııım. evli değilim ama evin kocaman ütüsü kendim istediğim için zevkle yapıyorum ne tuhafım.

ütü işlerine eşim bakıyor bizim evde kendi ve benim eşyalarımı ütüler hiç de şikayet ettiğini dıymadım bu konuda eşimin bundan zevk alıyosa ve şikayet etmiyosa niye karışayım ki

Yakinda evliligim 30 sene olacak.Bu zaman icinde birgun de utu yaptigini görmedim( sevmezmis!!!!!! bende sevmiyorum ama yapiyorum.Amaaaaa utunun disinda elinden her sey gelir ve cani isterse yapar.Bir daha dunyaya gelirsem erkek olarak gelecegim.:)))))

Ben nefret ederim ütüden,hiç sevmediğim işlerin başını çeker.Ama yaparım tabi,eşimin ütü yaptığına hiç şahit olmadım ama asla yapmaz da demem,mecbur kalırsa,yapamayacak durumdaysam yada rica edersem yapar sanırsam...Ama çalışıyor olsaydım sanırım paylaşırdık işleri,ütüyü hemen ona satardım:lepi:

Aslaa yapmaz...Ben yaparım..Ve şuan Çamaşır odasında bir ton ütülenecek Şey var
Ama İnat ettim yapmıcam..
Kocam sabah evi terketti Annesne gitti
Alsın O yapsın...hıhh

:1shok::1shok::1shok:

Anammmmm,korkulur kızzz senden,ne etti adamcağız..klava:klava:​

senin gibi sözünü dinleten kadınlara hayranım.ne ayol bu işin sırrı.hem de en zor işi yaptıracaksın yani ütüyü.adam su içmek için bile kalkmaz.ütüyü nasıl yapıcak
ben ütüsüz pijama bile giyemem.2 çocuk var ve ben mutfaktaki kurulama bezlerine kadar ütülerim.dolayısıyla çoğu günlerim ütüyle geçiyo.yeni doğum yaptığımda bile geceleri ütümü yapar yine de ütüsüz kıyafet giymezdim.nefret ediyorum ütü yapmaktan ama ütü deyince güzel oluyo herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…