eşiniz ütüsünü kendisimi yapar sizmi?

kendiminkilerini ütülüyorum onunkini bırakıyorum kendi ütülüyor kaydirigubbakcemile2
çok güzel ütülüyo maşallah herife anasına çekmedi de kime çekti ya annamadım
tatile gitmeden de 15 tane gömlek ütülettim ve ben KK daydım o gunu hiç unutmuyorum

ben 12 yıllık evliyim ve eşim ütü konusunda kıldır bende nefret ederim 3 yıl öncewsine kadar eşim kendi yapardı ütüyü şimdi ben yapıyorum eşim giyeceği zaman tekrar ütülüor çünkü beni ütümü beğenmiyor ama söylemiyorda garibim dolapata askıda buruşmuş ondan ütülüyorum diyor aman işime geliyo fazla uğraşmıyom açıkçası nasıl olsa bidaha ütülücek diye

Bende nefret ediyorum utuden. Esim pazarlamaci sürekli takim elbise katlanip ütülenen pantolonlarda hep çift çizgi oluyor.çift çizgileri tekrar tek çizgi yapmak için ugraşiyorum. Birde gömlekler ütülendikten sonra gardolapta sikisikliktan tekrar kirişiyor. Kaynanam geldi eşimin üstündeki gömleğe hiç güzel ütülenmemiş dedi vede ben g.tümden ter akiyor 2 saat ütü yapiyorum vede beğenilmiyor. öyle dediği anda onun suratini ütülemek geldi içimden

bugün iki makina çamaşır yıkadım,ve hepsininde ütülenmesi gerekiyo,bugün moralim hiç iyi değildi ondan ütülemedim,yarına kaldı,maalesef maalesef,eşim güzel ütü yapar,ama ben varım diye yapmaz...ütü yapmaktan nefret ederim...:1no2:

gönül yarası bir kısmını eşin ütülesin bari ya sanada yazık

gönül yarası bir kısmını eşin ütülesin bari ya sanada yazık

bulmuş benim gibi eşşegi yaparmı hiçç..belki inanmıyacaksın ama ben evlenmeden önce ütü yapmasını hiç bilmiyodum evde ütüyü annem yapardı,ilk bir seneye yakın ütüyü eşim yaptı ben bilmediğim için,kaynanam ona yapma demiş bi dahada yapmadı beş senedir ben yapıyorum ütüyü elini bile sürmez..allah onu bildiği gibi yapsın onu öyle alıştırdığı için....

eşim bilir utu yapmasını,zor durumda kalırsa yapar ama ben yapıorum hepsını ona bırakmıyorum.

Ütü yapmayı bilir ama yapmaz,ben yaparım.E tabi ben yapacağım evdeyim,işten gelen adamın eline ütü verecek değilim..kaydirigubbakcemile3

Çocuk olana kadar hep ben yapardım, çocuk olunca yetişemedim o yapmaya başladı hala da devam ediyor. Kendi kıyafetlerini ütüler. Alışkanlık oldu yani, ama bazen bana yaptırır. Ütü yapmayı hiç sevmem bunun da etkisi var sanırım.
Ha bir de evlenmeden önce babam kendi yapardı ütülerini annemin yaptığını beğenmezdi, ütü yapmanın acil ev işlerinden olmadığı bir ortamda yetiştim...

Son düzenleme:
ilk evlendiğim zamanlarda deli gibi elime ne geçerse ütülerdim. sonra zamanla ütülenenlerin çeşidi de , sayısı da azaldı. nefret ediyorum ütü yapmaktan. şimdi eve gelen kadın yapıyor. ama arada eşim kendi ütüsünü yapar garibim. ama iyi gaz verdiyse bana bazen kıyamam 1_2 tshirt ütülerim...

maalesef bütün ütüleri ben yaparım, hasta olursam o ütüler hiç şikayet etmeden.
Bir de bazen bilerek ütülemediğim olmuştur, o zamanda sabah kalkıp paşa paaş ütülemiştir... Tabi ütülenmediğini görünce yıkılmıştı : ))
Hergün gömlek ütülemek zorundayım ve hepsini kendim yapıyorum arkadaşlar.. Allah sonumu hayır etsin..

Ben yaparım,yıllarca kendi ütüsünü kendi yapmış.
Yapmayı biliyor hasta vs olsam yapar ama bence gerek yok.

ben yapıyorum ama işim varsa kendi ütüsünü de benim ütümüde yapar
yardım eder çoğu zaman

ayyyy ben severek ütülüyorum eşimin kıyafetlerini çokk hoşuma gidiyorrr aşkımın ütüsünü yapmakkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…