eşiniz ütüsünü kendisimi yapar sizmi?

pasaklı tanrıça sana katılıyorumm kocaman giysiler gömlekler yıka ütüle sonu gelmiyorrr

Şuanda çalışıyorum ve ütüyüde kendim yapıyorum eşim elini sürmez,çalışmasamda sanırım dünyada elini değrdirmez...
Ama hasta olduğum zaman yapamayacağı şey yok :)

):hulya:

Ben yapıyorum.Normalde haftada bir yadımcımız geliyordu o yapıyordu ama bu ara almıyorum ayda bir temizliğe alıyorum sadece..
Hayatta yapmaz ütüsünü,ben hasta olsam da kadın çağırır ütülettirir.
Kocamın ütüsünü de niye ona bırakayım ayrıca:bbo:

Ayda bir ütülenecekleri biriktirip 70 tl'ye ütücü tutabilirsiniz.Jilet gibi yapıyorlar.Hele bu yaz sıcağında ütülenecek kıyafetler daha da çok oluyor.İnsan erir valla.ohaoldumsmile

ütü işimiz ondan, gece calışıyo, ben uyanmadan geliyo ama ben o uyurken gidiyorum. kalkar yatagı falan da toplar
ortalığı da toplar ben gelmeden, yemek de yapar bazen ama bulaşıkları makineye asla koymaz asla toz almaz çamaşır asmaz
ütüyü ben beceremediğim için yapıyo
yemeği boğazına düşkün olduğundan
ortalığı toplaması da sırf dağınıklıktan rahatsız olmasından
sanmayın ki mükemmel bi kocam var
beni değil kendini düşünüo aslında

esım gomlek falan gıymıyor anca ozel gunlerde,kumas pantolon da aynı sekılde t-shırt sweetshırtlerı de e utulıyım artık dımı ayıp olur onu da yapmazsam

Evlendigimizden beri ve öncesi hep kendisi yapar kendi esyalarinin ütüsünü ve bu inanin büyük bir hafiflik benim icin...

ben yapıyorum normalde,ama geçenlerde sevdiği gömleğini giymek istemiş,kıyamamış beni de uyandırmaya kendi ütülemişşş,,,

kendine yaptırtıyorum,çünkü bende çalışıyorum benim iş kıyafetlerimde hep ütü gerektiren şeyler.
eğer hastaysa ya da canı gerçekten yapmak istemiyorsa 2 tane gömlek ütülerim acilse eğer.

ortaklama ben onun esyalarini ütülüyorum dogal olarak ama esimin de ütü yaptigi oluyor benim kiyafetlermi ütüledigi oluyor saolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…