Esiniz uyurken süpürgeyi calistirirmisiniz?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Bilirsiniz erkekler kutup ayisi gibi baya bi uyurlar arkadaslar, biraksaniz aksama kadar uyanmazlar..
Erkek kardesim ve sevdigimden biliyorum:)

Az önce süpürgeyi calistirdim, kardesim uyandi bir tonda laf isittim.. Vay efendim sabahin köründe süpürgemi calistirilmis.. Saat kac olmus sabahin körü diyor:1closedeyes:

Ilerde kesin benimkiylede ayni seyler olacak. Napayim temizlik icin uyanmasinimi bekleyeyim, isim gücüm var benimde :1closedeyes:

Sizler naparsiniz bu durumda?

kendi adıma diyim evli değilim ama evli olsam aşkım uyurken asla çalıştırmam çünkü kıyamam

uyanmasına canım benim o hafta içi yoruluyo uyuduğu gündede makine açmam..

kim olursa olsun uyanmasını beklemeli yazık günah har har o gürültüyle feleğini şaşırır uyuyan kişikaydirigubbakcemile3

hele eşimse hiç kıyamam canım benim ben de o an yanında uyuyo olurum muhtemelen

bende çalıştırmam.zaten eşimin uyanması için öle süpürge gibi büyük gürültülere gerekyok.az bi çıtırtıda bile uyanabilek gibi bi özelliği var:)

kesinlikle canım ya bırak süpürge çalıştırmayı eşim uyanmasın diye parmaklarımın ucunda yürürüm ben

o zaman ben de çalıştırırım.onun keyfinimi bekleyecem demi amadelikafadulden

Tabi canim:lepi: Ya tamam isten gelir yorgundur o cok ayri mesele..
Ben erkek kardesimden yola cikiyorum.. Sabaha kadar pc basinda uyumaz, baya bir gec yatar.. ha okuldan, isten gelir öglen bazen ozaman tabiki ses yapmam, ama tembelligede kocaman bir HAYIRkötükedihüso

kesinlikle canım ya bırak süpürge çalıştırmayı eşim uyanmasın diye parmaklarımın ucunda yürürüm ben

emeniiinn ben pek bi cadi ciktim bu konuda..laelaelaelaelae

ay adamın haftada bi iki gün tatili var onda da kafasında süpürge açılır mı yahu şakkıdı
isterse akşama kadar yatar yada ertesi gün yataktan işe gider sırnaşık şey saygı duyarım :1closedeyes:

diğer bütün işleri halledersiniz geriye bi süpürge kalır onu da akşam 8de 9da bile yapabilirsiniz nolcek, sevdiğinden kıymetli mi tozlar canım şakkıdı

hayir çalistirmam girgirlarim.. bi pazari war zatenn idare ederimm :1hug:

Bir defasında yaptım

Ama bizim süpürge kademeli, en sessiz modunda çalıştırdım, onun yattığı odayı da süpürmedim, ne kadar düşünceliyim di mikaydirigubbakcemile3

öylesine uyuyosa çalıştırırım ama yazık yorgun falansa kıyamam oyyyyyyyyy :asigim:

yok artık daha neler... uyku sırasında kim olsa sinirlenir... illa o zaman mı yapmam lazım baska zaman yaparım.. bi saat sonra bi gün sonra ondan önemli mi :teselli:..

ben uyurken o matkap calıstırsa o matkapla onun beynini delerim.:tomato:.. o nedenle kendime yapılmasını istemedigim seyi onada yapmam..

benim esımde sadece pazar günleri evde uyurken zaten yapmam ve ogün ne süpürge ne temızlık yapmıyorum
zaten adamın 1 günü var ogün hem o hem ben tatıl yapıyozz

yaaa bende kıyamam aşkımaaa saırılır bende uyurum onunla o kalkana kadar:asigim:

ben çalıştırmam ama çalıştıran bi hatun tanıyorum oda annemsüprizzzzz
çünki babama cok kızıyor hak edio babam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…