Esiniz uyurken süpürgeyi calistirirmisiniz?

benim eşim gibi uyuyan yok galiba.:teytey:süpürgeyide açsam o süpürgeyle o odayada girsem,o yatarken nevresimleride değiştirsem,evi kaldırıp koparsamda ruhu duymaz.öylesine bir uykusu varki evde parti versem gece hayatta duymaz.kimsenin eşi böle değil anladığım kadarıyla :sm_cool:

çalıştırmam, hatta hiç çalıştırmam çünkü süpürme işini kendileri yaparkaydirigubbakcemile5

yazik zaten gec vakitlere kadar calisiyor kiz desen kapida nobet bekliyor bir deuzerine supurge yazik bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmam

saat 12:00'ye kadar uyuyorsa tabiki de çalıştırırım artık.
çünkü kalkacak ki o da arkamdan süpürdüğüm yerleri silecek..:1closedeyes:
hayat müşterek ne de olsa..kaydirigubbakcemile3

Bende çalıştırmam, eşim diye değil kimse uyurken çalıştırmam, eşim bir keresinde ben uyurken açmıştı elektirik süpürgesini nevrim kaymış bir şekilde uyandım, çok gerildim.. Hatta sonrasında sorudum bilerek mi açtın diye, yok düşünemedim dedi.. ne gerek var. Ha ama elektirik süpürgesi açılı iken uyuma becerim var onuda ekliyeyim.

Süpürge işini genelde ben yapmam ama, çalıştırmaktan çekinmezdim ya da gürültü bi iş yapmaktan çekinmem, top patlasa vaktinden önce uyanmaz kendüsükaydirigubbakcemile3

kusura bakmasın valla onun 1 gunu varsa benımde 1 gunum var...erken kalkarsa kurtulur .yok saat 12 olmuş hala kalkmadıysa onun keyfini bekleyemem...ohooo 1 de kalkıcak kahvaltı edicezde 3 de ev süpürcem ne anladım o tatılden....

uyurken mi ben uyanıkken bile çalıştıramam sinir olur benim eşim onun sesine ben onu dışarı bişey için gönderirim gelene kadar çoktan süpürmüş olurum

Son düzenleme:
valla kapisini kapatir oyle calistiririm supergeyi zaten uyurken davul calsan duymaz

degil supurkeyi calistirmak
bizim odada saat bile yok ses yapiyo diye koymuyo
bide odanin yaninda camasir odasi var camasir makinasini bile kapattirir

ben calistiririm,ki yapiyorumda zaten evim 3 katli oldugundan,o yukarda uyurken hic ruhu bile duymuyoki....

hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım
çünki eşim evedeyken hiç süpürge yapmam :)
yapsam dahi
benim eşim uyurken bomba patlasa açar gözlerini hıı!?mirmirmirmir noldu der geri uyur :roflol:
ağustos depreminde bile uyanmamış
abisinin yatağını salladığını sanmış:1shok::roflol:

calisdiriyorum cünkü dairem iki katli ama yanindada calisdirsam agzini acmaz benim tontisimmmmmmmmmmm allah razi olsun ondan:asigim:

eşim evdeyken hiç iş yapmam benŞeniz
tabi sonu kötü oluyor :mymeka:
2 gün bitiremiyorum temizliğidelikafadulden

ruhu bile duymaz ve hatta yapmamı ister.o uyanmadan işler bitsin ister..aciip bi kocem var yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…