Eşiniz ve garanti belgesi...

Tüm bu saydığınız özelliklere sahip biri de bir gün aşık olursa gidebilir.yerimseniben
her erkek aldatacak diye bir kural yok.
bazı erkekler sadece başka bir kadının yanında huzur bulduklarını düşünürlerse aldatırlar.

erkek milleti deyip geçmemek lazım kadınlar daha fazla suçlu oluyo çoğu duurmda

dişi köpek kuyruk sallmasa erekek köpek yanaşmazmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şu hayatta neyin garantisi varkii allah kötü insanlarla karşılaştırmasın şeytana uydurmasın

Yok bacım yok..
Evlilik cüzdanının yanında garanti belgesi de kullanım kılavuzu da yok..kaydirigubbakcemile3

benim eşim geçmişinde bir sürü kızla gezmiş eğlenmiş bir kişi. ama şimdi sorarsan beni asla aldatmaz derim ama yinede gözüm üzerindedir. kişiliğiyle alakalıdır birazda. yalnız eşimin söylediği bir söz var "gençliğinde gezip eğlenmemiş kızlarla birlikte olmamış erkekten korkmalıdır evlendikten sonra gözü dışarıda olur. bizler yaşadığımızı yaşadık mutlu huzurlu bir yuvaya sıra gelince evlendik. ben neden seni aldatıpta huzurumu bozayım" der hep. bunları erkek söylüyorsa doğrudur.

hayatta neyin garantisi var ki bunun olsun? insan ailesine bile sonsuz güven duyamıyor, bu durumda eşine sonsuz güven duyması doğru olmaz zaten. sadece kendisine en çok güven vereni seçebilir, bundan sonrası karşıdaki kişiye kalmış.
ayrıca bence erkekler kadar kadınlar da aldatıyor. aldatan erkeklerin hepsinin bekar kadınlara gitmediğini anlamak için basit bir matematik hesabı yeter zaten.

garantisi yok bu işlerin,
benim eşimde aynı dediğin gibiydi başka kimseye bakmaz bi dediğimi iki etmezdi
onun işi nedeniyle 1,5 ay ayrı kalmak zorundaydık. aldatmış beni o süre zarfında..
bide ben hamileydi o sırada,düşün artık
erkeklere güven olmaz

Allah şeytana uydurmasın ama kendi iradesi ve isteğiyle yapacağını hiç sanmam anca tuzağadüşerse belki derim.

ne tuzağı kız..benim bildiğim kadınları tuzağa düşürürler.artık erkeklerede kadınlar mı tecavüz ediyor :roflol:

nasıl yani dişi köpek kuyruk sallamasa..erkeğin yapması için buna gerek yokki..sallamasanda gider bulur birisini..

tüüüüüüü rezilll..ya çok üzüldüm..cinselliği neden bazıları bu kadar ön planda tutuyor anlamıyorum..şimdi bunu yapan erkekler gerçekten de sevmiş mi oluyor yani..illa bir yere sokmak istiyorsa sabun oysun yada şişme bebek alsın..:umursamaz:

Yarınlar nelere gebedir kim bilebilir ki ??? Kendimiz için bile önümüzdeki bir dakikanın garantisi yokken, başka birinin şuanki durumuna bakıp nasıl garanti edebiliriz yarınları?

Evli degilim ama bence her erkegin içinde vardır bi aldatma egosu kendilerini daha güçlü hissederler hiç bakmam diyen bir erkek bile bakar bana göre karısının yanında yapmasa bile yapar cnkü erkeklerin iradesi zayıf ama bu konuda tek suclu erkekler deil bizim hemcinslerimiz o erkeklere yüz vermezse hiçbirsey olmaz bence tabi bunu yapan o kadınlar birgün kendilerininde basına gelecegini düşünmezler...

Valla erkek dedin mi ben şöyle bir dururum arkadaş.
Ki bir arkadaşımızın da dediği gibi böylesinden daha çok korkarım ben.

bu hayatta neyin garantisi var ki bunun da olsun:1no2:
benim anlamadığım şimdi neden kafanı böyle birşeyle meşgul ediyorsun kifisfisfis

Kocanı ve ÇocuĞunu Övme yalancı Çıkarsın derler, kesınlıkle allah kımseyı ŞaŞırtmasın

bizim evliliğimiz aşk dolu bir evlilik herkez parmakla gösterir yani birbirimizi çok sevdik ve halada öyle ama ben bile erkek milletine asla güvenmem benimkide yaparsa şaşırmam neler neler duyuyorum çünkü bu konuda 10 yllık evliyim ama şunu biliyorumki bir kadın kesinlikle hisseder

benim kocam yapmaz opuyorumnanaktan demeyi değil de Allah şaşrtmasın demeyi tercih ederim...hayat bu kimin ne olacağı , ne yapacağı belli olmaz....

Babam dediğim insan 25 yıl sonra ne olduğu belli olmayan bi kadın için evini eşini çocuklarını bıraktı elin oğlu niye yapmasın? Sonuçta hepsi erkek Allah şaşıtmasın, eşlerimize güveneceğiz ama bu güven körü körüne olmamalı

Bekarken çapkınlık yapanın da, hiç kadın eli değmeyenin de hiçbir garantisi yoktur bence.
Hatta hiç arkadaşı bile olmayıp evlendikten sonra özenenlerin çok örneği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…