Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

canım sen ne yaptın sorunu halledebildin mi?

yorumların tamamını okumadım ama evli kadının akşamın bir vakti evli bir erkeği aramasını çoğunluk gibi hiiiiiiiççççççç hoş karşılmadım.

eşine de ki, bende o zaman o bayanın kocasını arayıp sorayım dertleri neymiş, yapabileceğimiz birşey var mı diye? oda benim ağbim olur...

bayan eşini aradığında eşine de ki; telefonu bana ver, kadın kadına biz konuşalım... kadınların işine sen karışma...

arsız insanlara sinir oluyorum.
benim de eşimin de çalıştığı yerde arkadaşlarımız var. akşam sohbet etmek için asla birbirimizi aramayız. işle ilgili acil bir konu olursa ararız veya aranırız.

Son düzenleme:
bu abi abla işlerini bir kenara bırakın..bunlar sığınmak için bahane ...konu sahibi arkadasım haklısın sonuna kadar bir kadın bir erkekle ne kadar dertlesebılır kı hadı sıkıntın var iş yerınde konus aksam rahat bırak ...eşinde fazla karısmasın yarın öbür gün bir şey olur araları bozulur sorumlusu eşin olmasın güya eşinden fikir istiyormus ya

canım sen ne yaptın sorunu halledebildin mi?

canım ya arkadasın sorununu anlaya biliyorum gercekten zor benim basımdada aynısı var ama benim sorunum daha büyük bunu eşime nasıl anlatacagım bilmiyorum ağlıcam neredeyse

Konu sahibi arkadaşım
kesinlikle fazla büyütmüyorsunuz tepkiniz gayet normal
benim de eşim ilk işe başladığında pazarlamacı bir bayanla çalışıyordu
daha işe başlayalı 15 gün kadar olmuştu kadın bir akşam eşimi aradı
fondoteni kaybolmuş acaba arabada düşmüşmü (diğer araçta)
bakarmısın yarın demişti çok kızmıştım hatta tavır aldım eşime o da ertesi gün kadına demiş
iş le alakalı bir durumun dışında aramayın beni kadın tamam özür dilerim demiş
ama ben bir hafta surat yaptım pis bir durum olmadığıdan eminim ama kadının tavrı
rahatlığı çok sinirimi bozmuştu eşinizle konuşup ciddi ciddirahatsızlığınızı anlatın
sizinkiler bayağı samimi olmuşlar çünkü dertleşmeler falan

bütün yorumları okumadım ama tavrını koy şekerim....
benim eşiminde vardı böyle bi arkadaşı evli kadın...
işten ayrıldı hala eşimi fln arıyodu konuşuyolardı...
kızdım bi gün...
aman çok iyi bi kızmış amanda başka gözle bakamazmış yıllarca birlikte çalışmışlar bilmemne zırvaladı....
heeeeeeeeeee dedim başladım cırlamaya...
ondan sonra koptular zaten dahada görüşmüyolar (inşallah)
fazla samimiyete gerek...
işte olan işte kalır evde muhabbete gerek yok...
ay nefret ediyorum bu durumlardan....
inşallah en kısa zamanda çözülür bu sorunun...

Kesinlikle tavrınızı koymalısınız. Ben asla gelemem böyle seylere, hatta esimi o ısı bıraktırmaya kadar götürebilirim olayı çok rahatsız olursam Ne demişler ne şeytanı gor, ne Salavat getir

Eşimin her zaman söylediği bir söz vardır: "Evli birinin karşı cinsten asla bir dostu olamaz." Önceleri eşimin bu sözünü çok yadırgıyordum ama gün geçtikçe ve etrafımızda örneklerini gördükçe haklı olduğunu anladım.

canım ya arkadasın sorununu anlaya biliyorum gercekten zor benim basımdada aynısı var ama benim sorunum daha büyük bunu eşime nasıl anlatacagım bilmiyorum ağlıcam neredeyse

arkadaşın konu açtığı yerde de yazmıştık oradan biliyorum , inşallah herşeyi yoluna koymuştur.

derdin , sıkıntın neyse bir an önce kurtulmanı dilerim canım

aynısını biz yapsak akşamları benden küçük biri olsa bile konuşsam kahkaha atsam ev cehennem alanına dönüşür ama onlar yapınca aaaa ben onun abisiyim
bu durum canımı yakıyorrrrrrrrrrrr

Bence de tepkinizi koymalısınız, abisi gibi görüyormuş, peki siz kendinizden küçük bir erkek arkadaşla her akşam telefonlaşıp dertleşin, gülüşün, ablası gibi görüyor beni deyiverin eşiniz ne düşünürmüş acaba?

Olması gereken samimiyeti biraz aşmışlar mesafe koymalı eşiniz. Bu kadının başka bayan arkadaşı yok mu? gidip evliliği ile ilgili problemleri ona anlatsın, bende rahatsız olurdum, haklısınız.

Pek çok arkadaş aynı şeyi yazmış zaten.

Siz de bir bayan olarak hissetmişsiniz kesinlikle eşinizi bu konuda uyarın ve net tavrınızı koyun.

Bir defasında eşim yeni bıyık bırakmıştı, iş yerinde ki eşimle çok çok yaş farkı olan bayan arkadaşları aaa sana alışamadık kes şu bıyıkları falan demişler onlara neyse, sonra eşim gelip bana söyledi...Bende o bıyıklar bir daha kesilmiyecek, o kadar dedim.O gün bu gündür bıyıklı bi kocaya sahibim:)

Evli olan bir erkek aksam aranir mi yahu?

Bu kadinin, hem esinizi hem de kendisini taniyan sadece esiniz mi var dunyada? Dertlesecek baska kimse yok mu?

Esi su an uzak ve aralari da iyi degil. Bu cok tehlikeli bir durum. Kadin tehlike resmen. Esiniz birsey yapar demiyorum ama bence bu duruma da el atin.

Aradiginda musait olmadigini soylesin vs. Sessiz kalmayin bence.

Konu sahibinin durumu çok daha farklı, sizin ki biraz gereksiz kıskançlık olmuş...

Son düzenleme:
sizde arkadaşının eşinin telefon no sunu isteyin.neden diye sorduğunda eşiniz,bende sorunum olunca onu arayacağım abi olarak ,dersin

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızla bana destek oldunuz.
Aslında durumu dün anlatacaktım ama dün anlatmaya pek müsait değildim çok hasta olduğum için işe de gidemedim evden de yazamadım.
Pzt.günü akşam eşim geldi yemek yedik, gayet normaldi herşey, sonra eşim içeri geçti, ben mutfağı toplarken telefon çaldı, anladım tabi kadının aradığını mutfaktan çıktım ama eşimin olduğu odaya da girmedim, eşim beni görmüyor yani, ben uzaktan dinliyorum..
Kadının konuşmalarını duyamadığım için eşimin verdiği cevapları yazıcam sonrası zaten film koptu
Biraz havadan sudan konuşmadan sonra;

Eşim- Ahmet(Kadının Beyi) ne zaman gelecek tam tarihi belli mi, arada seni görmeye gelmeyecek mi
Kadın -...............................
Eşim - Nasıl yani (gülerek)
KAdın - ..........................
Eşim - Müsaitim evet (gülerek)
KAdın-..................................................
Eşim - Yok öyle değil , isterim tabi (gülerek)

Sonrasında ben zaten tüm gün iyice dolmuştum girdim içeri ne konuşuyosunuz dedim
Eşim de görüşürüz dedi kapattı teli.
Sonra ben koptum ağladım baya, istemiyorum dedim bu kadınla konuşmanı, eşim de sarıldı falan, üzülmeni istemiyorum haklısın dedi, ama sanki o anı geçiştirmek içindi anlatabiliyo muyum ben daha fazla sinirlenmiyim diyeydi sanki.
Neyse, en son söz aldım konuşmıycam diye ama bana sanki iş baya ilerlemiş gibi geldi..

neeee!!! sormadın mı eşine neler konuşmuşlar..eşin neyi istermiş!!!!!ay nasıl sinirlendim!!!kesinlikle bu konuyu kökünden halletmen lazım

neeee!!! sormadın mı eşine neler konuşmuşlar..eşin neyi istermiş!!!!!ay nasıl sinirlendim!!!kesinlikle bu konuyu kökünden halletmen lazım

Sordum, önemli bişey değilmiş, işyerindeki birisi hakkında konuşuyolarmış, o işyerindeki birisinin işten ayrılmasıyla ilgiliymiş....Miş...Yersem tabi.
Kızlar takip mi edeyim napayım bunlar kesin ilerletmişler işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…