canım buna benzer bir konu bende açmıştım bence tavırnı koy ben tavrımı koydum selam dahi vermiceksin dedim kimse kimseyle abi kardeş falan olamaz sanki babasının kızı şuna bak hemen eşine söyle mesafe koysun şu soruyuda sor bakalım eşine bende bir adamla abi kardeş olayım bakalım senin tavrın ne olacak ???? bu soru kendisine yeterde artar bile
canım sen ne yaptın sorunu halledebildin mi?
canım ya arkadasın sorununu anlaya biliyorum gercekten zor benim basımdada aynısı var ama benim sorunum daha büyük bunu eşime nasıl anlatacagım bilmiyorum ağlıcam neredeyse
Bir defasında eşim yeni bıyık bırakmıştı, iş yerinde ki eşimle çok çok yaş farkı olan bayan arkadaşları aaa sana alışamadık kes şu bıyıkları falan demişler onlara neyse, sonra eşim gelip bana söyledi...Bende o bıyıklar bir daha kesilmiyecek, o kadar dedim.O gün bu gündür bıyıklı bi kocaya sahibim:)
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınızla bana destek oldunuz.
Aslında durumu dün anlatacaktım ama dün anlatmaya pek müsait değildim çok hasta olduğum için işe de gidemedim evden de yazamadım.
Pzt.günü akşam eşim geldi yemek yedik, gayet normaldi herşey, sonra eşim içeri geçti, ben mutfağı toplarken telefon çaldı, anladım tabi kadının aradığını mutfaktan çıktım ama eşimin olduğu odaya da girmedim, eşim beni görmüyor yani, ben uzaktan dinliyorum..
Kadının konuşmalarını duyamadığım için eşimin verdiği cevapları yazıcam sonrası zaten film koptu
Biraz havadan sudan konuşmadan sonra;
Eşim- Ahmet(Kadının Beyi) ne zaman gelecek tam tarihi belli mi, arada seni görmeye gelmeyecek mi
Kadın -...............................
Eşim - Nasıl yani (gülerek)
KAdın - ..........................
Eşim - Müsaitim evet (gülerek)
KAdın-..................................................
Eşim - Yok öyle değil , isterim tabi (gülerek)
Sonrasında ben zaten tüm gün iyice dolmuştum girdim içeri ne konuşuyosunuz dedim
Eşim de görüşürüz dedi kapattı teli.
Sonra ben koptum ağladım baya, istemiyorum dedim bu kadınla konuşmanı, eşim de sarıldı falan, üzülmeni istemiyorum haklısın dedi, ama sanki o anı geçiştirmek içindi anlatabiliyo muyum ben daha fazla sinirlenmiyim diyeydi sanki.
Neyse, en son söz aldım konuşmıycam diye ama bana sanki iş baya ilerlemiş gibi geldi..
neeee!!!sormadın mı eşine neler konuşmuşlar..eşin neyi istermiş!!!!!ay nasıl sinirlendim!!!kesinlikle bu konuyu kökünden halletmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?