Bu kadınlar erkekleri kandırmaya, erkekler de kandırılmaya neden bu kadar meraklılar anlamıyorum
zaten kadınların en büyük düşmenı da kadınlar.kadının kadına yaptıgını düşmanı yapmaz.arkadaş bir otur düşün dimi bu adam evli karısı var.şeytan diyor ki bu kadının kocasını arkadaş ol sende onun kocasıyla uğraş görsün zilli gününü ama bize yakışmazzz :)
seni görürse fena olabilir.yakalanırsan,sen onu yakalamadan suçlu gibi olursun.güvenmiyor musun bana diye üste çıkar sonra.bir peruk falan bul bari birde büyük gözlük okeyto :) bende şüphelenmiştim bir keresinde planım buydu ama uygulayamadan mal kuzu gibi düştü önüme :)
Sağ ol canım, yani şimdiye kadar başıma hiç böyle bişey gelmedi, bu tip olaylar olabileceği de aklıma gelmemişti bu kadınla ilgili, ama kimseye güvenmemek gerekiyormuş gördüm.
Pzt. günü gerçi güzelce konuşacaktım ama bi anda o konuşmayı duyunca dayanamadım tutamadım kendimi attım içeri, ağladım da, ama gerçekten tutamadım...
Dün akşam da eşim bana karşı gayet ilgiliydi, kesinlikle tlf. konuşması filan olmadı, hatta dikkat ettim tlf özellikle ortadaydı, mesaj falan da gelmedi yani.
Ama bakalım zaman ne gösterecek, tlf konuşması aklıma geldikçe deli oluyorum ben de, o teli alıp kadına ağzının payını vermeliydim
çarşafta olur bak o aklıma gelmemişti :) ama yaz geliyor yakar bari içini boş bırak :) şaka bir yana da inşallah altından bir şey çıkmaz bizde konuştuğumuzla kalırız.hani bazen bilmemek daha iyidir derler ya kurcalamasan olmaz kurcalasan birşey çıkar iki ucu pis değnek.Allah yardımcın olsun bende destekçin takipçinim.
şimdi çıkıyorum işten akşam evden yazarım :)
seninki resmen güven tazelemeye çalışmış...tetikte ol...fevri davranma daha dikkatli olmalarına neden olursun...
Sonuç nedir neler oldu?
Hanımlar, eşlerinizin işyerindeki hanımlarla nasıl ilişkileri var biraz bahsedebilir misiniz?
Benim son zamanlarda sıkıldığım bir durum oldu eşimin iş arkadaşıyla yakın olması konusunda ama acaba abartıyor muyum diye de düşünmeden edemiyorum.
Biraz da sizlerin fikirlerini merak ediyorum, eşlerinizin bayan çalışma arkadaşlarıyla ilişkileri nasıl ve sizce olması gereken nedir??
Canımı sıkan durumu da anlatayım, eşimin işyerinde evli bir bayan çalışıyor, normalde bana onun çok iyi bi insan olduğunu, kocasını da önceden beri tanıdığını, hatta daha önceden kocasının orda çalıştığını, sonradan kocasının ayrılıp bu bayanın işe başladığını, ailecek kafa dengi olarak çok uyacağımızı söyledi, bir kaç kez gittik geldik fakat bana çok yakın gelmedi, çok fazla sevemedim, biraz fazla rahat geldi açıkçası ve beni süzer tipteki bakışlarından rahatsız oldum.Eşime daha fazla görüşmek istemediğimi söyledim o da tamam dedi buraya kadar çok fazla sorun yok.
Fakat son zamanlarda bu bayan, zaman zaman akşamları eşimi arıyor ve kendi eşiyle olan sıkıntılarını anlatıyor.Diyormuş ki sen ikimizi de tanıyorsun yardımcı ol falan, ama görüşmeleri sinirimi bozuyor, çünkü sürekli gülüyorlar, hani bir sorun anlatır gibi değil sanki eğlence için aramış gibi.
Bu durum son zamanlarda sıklaştı çünkü bayanın eşi 2 aylığına y.dışı bir ülkeye gitti.Açıkçası eşimin karışmasını istemiyorum ama o diyor ki ben onun abisi sayılırım..
Ne yapmalıyım sizce??
ya benım ödüm patlar bekarım ama dertleşmek için işyerımden evlı bı erkeği arayamam,normal sohbet ederken bıle ödümüz kopuyo dıkkat etcez dıye
dertleşicek hıcmı arkadaşı yokda eşinizi arıyor pehh ,dunya erise kaşarı bitmez be
Bence olay şöyle, kadın eşime yanaşıyor, eşim de pas veriyor, ama eşim aynı zamanda ben sana abi gibi yaklaşıyorum diyor, bana da tabi öyle diyor ki, zor durumda kalmasın...Hem o kadına, hem kocasına, hem de bana karşı.
Offfff
kadına beni arama nasıl demiş... yani eşim kızıyor yanlış mı anlıyor demiş... kadın bişe dememiş mi beni ne sanıyor diye... yada kadın seni aramadı mı yanlış anlamışsın bizi falan diye kendisini temize çıkarmaya çalışmadımı kadın
beklemekten başka yapabilceğin bir şey yok hakıkaten şimdilik...
inşallah yanılıp şaşırmaz eşin...
resmen evliliğiniz sınanıyor aslında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?