bence de eşin belki kötü niyetli olmayabilir ama kadın bana pek de iyi niyetli gelmedi
her kadın bilir evli bi adamı ararken eşinin rahatsız olacağını.....
aslında kadın karşı tarafın eşinden daha çok kendi eşini düşünüpte aramaması gerektiği bilmeli asıl sorun burda zaten
Kadının eşi yurtdışındaymış galiba yanlış okumadıysam:26: meydan boşş
hahaha tezatlar içeriyor malesef bu konu. hem eşiyle sorunu var canı sıkkın yardım istiyor hemde gülüşmeler kahkahalar. güzel kardeşim hemen tepkini koy. ben bunlara gelemem de. iyi sende onun eşini ara bir hal hatır sor şuan içinde yaşadığın sıkıntılardan bahset hatta biraz gülüşün sonra ayy canım kafa olarak çok denktik ya işten ondan sohbetler böyle güzel gidiyor dersin.
anlamıyorum bu erkeklerin kadınlarla sohbetini. EDEP YAHU.
hahaha tezatlar içeriyor malesef bu konu. hem eşiyle sorunu var canı sıkkın yardım istiyor hemde gülüşmeler kahkahalar. güzel kardeşim hemen tepkini koy. ben bunlara gelemem de. iyi sende onun eşini ara bir hal hatır sor şuan içinde yaşadığın sıkıntılardan bahset hatta biraz gülüşün sonra ayy canım kafa olarak çok denktik ya işten ondan sohbetler böyle güzel gidiyor dersin.
anlamıyorum bu erkeklerin kadınlarla sohbetini. EDEP YAHU.
Evet şu an bende de şimşekler çaktı ve beynimde bir ampul yandı
Ben de o adamı arayıp dertleşsem bir iki, desem senin eşinle sorunların varmış karın arıyo çok dertli filan:))
Uygun olmaz mı dersiniz, olmaz dimi?
süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir yorum olmuş ellerine sağlık :13::13::13::13:
Ben de o adamı arayıp dertleşsem bir iki, desem senin eşinle sorunların varmış karın arıyo çok dertli filan:))
sema hadi kadın kendi haysiyetini hiç düşünmüyor onu geç
bence sen usulünce enişte beyin kulağını çek gerekirse kopart eline ver
Eşine bu şekilde söyleyebilirsin aslında bakalım tepkisi ne olacak
Adamcağız yurtdışında de
Valla arkadaşım boş durma harekete geç Gözün açık olsun
olmaz kendi seviyeni düşürürsün boşver böyle halledemezsin uygun bir dille eşinle dertleşir gibi anlat hani kahve yapayım falan diye işte aynen öyle:)birazda duygusal ortam oluşturursan onu çok sevdiğinden falan bahsedersen bu iş tamamdır:)
olmaz kendi seviyeni düşürürsün boşver böyle halledemezsin uygun bir dille eşinle dertleşir gibi anlat hani kahve yapayım falan demiştin ya işte aynen öyle:)birazda duygusal ortam oluşturursan onu çok sevdiğinden falan bahsedersen bu iş tamamdır:)
Adamın da bilmesi gerekiyor değil mi, bir de şurada bir tezatlık var, madem kadın yardım istiyor, eşim niye o adamı hiç aramıyor?
Gelince konuşacakmış dediğine göre 2 ay daha bu şekil devam etmeyi düşünüyolar anlıycağınız....
Konuşmadan önce bu şekilde bi oyun yapsam daha mı etkili olur ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?