Eşiniz ve Hanım İş Arkadaşları

bence de eşin belki kötü niyetli olmayabilir ama kadın bana pek de iyi niyetli gelmedi
her kadın bilir evli bi adamı ararken eşinin rahatsız olacağını.....

aslında kadın karşı tarafın eşinden daha çok kendi eşini düşünüpte aramaması gerektiği bilmeli asıl sorun burda zaten

aslında kadın karşı tarafın eşinden daha çok kendi eşini düşünüpte aramaması gerektiği bilmeli asıl sorun burda zaten

Kadının eşi yurtdışındaymış galiba yanlış okumadıysam:26: meydan boşş

hahaha tezatlar içeriyor malesef bu konu. hem eşiyle sorunu var canı sıkkın yardım istiyor hemde gülüşmeler kahkahalar. güzel kardeşim hemen tepkini koy. ben bunlara gelemem de. iyi sende onun eşini ara bir hal hatır sor şuan içinde yaşadığın sıkıntılardan bahset hatta biraz gülüşün sonra ayy canım kafa olarak çok denktik ya işten ondan sohbetler böyle güzel gidiyor dersin.
anlamıyorum bu erkeklerin kadınlarla sohbetini. EDEP YAHU.

normalde eşimin mesleğinden hep dem vururum ama sırf böyle bi sorunumuzun olmaması bile katlanabilir kılıyo polisliğini. hiç bayan polis yok şubesinde:) bu arada Allah yardımcın olsun arkadaşım..

süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir yorum olmuş ellerine sağlık :13::13::13::13:

bu arada bence şöyle yapabilirsin: eşinin de tanıdığı bi erkeği arayıp konuşuyor gülüşüyor gibi yaparsın. eşin tepki gösterirse aramanın yalan olduğunu söyler, sen o kadınla konuşurken ben de böyle hissediyorum dersin. biraz entrikalı oldu ama işe yarar bence..

her şekilde aramaması gerek tamam bikereye mahsus arayıp fikir alabilir yada sen ikimizi de tanıyorsun eşimle bi konuşsana falan diyebilir onu anlarım
ama zaten iş yerinde beraberler bide eve gelince aramasının hiç bir kabul edilir yanı yok
bide sorun anlatır gibi değil gülüşüyolar diyosun
bence de eşinle konuş derim
kırmak istemiyosa da bi şekilde belli etsin

Bazı kadınların neden evli erkeklerle birlikte olma arzusu içinde olduğuyla ilgili tv de program izlemiştim :44:net hatırlamıyorum. Belki bir yazı da okumuş olabilirim.

Uzman kişi bu durumu "kopyacılık refleksi" olarak açıklamıştı.
Şöyle; evli ve mutlu beraberliği olan erkeğin, "denenmiş" olmasından kaynaklı olarak, aynı hayatı kendisine uyarlayabileceğini düşünüyorlarmış bilinç altında..
Böylece fazla çaba harcamadan, özellikle "mutlu" beraberliği olan adamları avlamaya çalışıyorlarmış.

Dışarıda eşiyle birlikteyken gezdiğinde daha fazla ilgi gören erkekler, yalnız olduklarında o kadar ilgi görmeyişlerinin sebebi de bu olsa gerek... :44:

Evet şu an bende de şimşekler çaktı ve beynimde bir ampul yandı
Ben de o adamı arayıp dertleşsem bir iki, desem senin eşinle sorunların varmış karın arıyo çok dertli filan:))
Uygun olmaz mı dersiniz, olmaz dimi?

sema hadi kadın kendi haysiyetini hiç düşünmüyor onu geç

bence sen usulünce enişte beyin kulağını çek gerekirse kopart eline ver

Eşine bu şekilde söyleyebilirsin aslında bakalım tepkisi ne olacak
Adamcağız yurtdışında de
Valla arkadaşım boş durma harekete geç Gözün açık olsun

Son düzenleme:

olmaz kendi seviyeni düşürürsün boşver böyle halledemezsin uygun bir dille eşinle dertleşir gibi anlat hani kahve yapayım falan demiştin ya işte aynen öyle:)birazda duygusal ortam oluşturursan onu çok sevdiğinden falan bahsedersen bu iş tamamdır:)

Son düzenleme:

bence süper olur hatta o beye de ki eşinizin birtakım sıkıntıları var galiba siz gideli beri eşimi aramaktan yoruldu deyiverrrrrrrrrrrrrr gitsin

Düşündüm de kocamla sorunlarım olsa bunları yakın bir kız arkadaşıma anlatırım evli bir erkeğe değil.

Hiç masum gelmedi bu durum bana.

sema hadi kadın kendi haysiyetini hiç düşünmüyor onu geç

bence sen usulünce enişte beyin kulağını çek gerekirse kopart eline ver

Adamın da bilmesi gerekiyor değil mi, bir de şurada bir tezatlık var, madem kadın yardım istiyor, eşim niye o adamı hiç aramıyor?
Gelince konuşacakmış dediğine göre 2 ay daha bu şekil devam etmeyi düşünüyolar anlıycağınız....

Eşine bu şekilde söyleyebilirsin aslında bakalım tepkisi ne olacak
Adamcağız yurtdışında de
Valla arkadaşım boş durma harekete geç Gözün açık olsun

Konuşmadan önce bu şekilde bi oyun yapsam daha mı etkili olur ki...

arkadaşa katılıyorum ne aynı şeye yaparak ne de kadını arayarak bi çözüme ulaşırsınız hatta işler daha çok karışır
hoşlanmıyorum abi kardeş ilişkisi var derse bile istemiyorum diyecekseniz bu kadar eşinizin de farklı bi amacı yoksa zaten sizi üzmek istemez dikkat eder davranışlarına

Yok bacım yok seviyeyi düşünecek vakit değil arkadaşın hareket geçmesi lazım acilen

yuhhhhhhhhhhhh yani 2 ay mı 2 gün bile konuşmasına gerek yok
kaldı ki eşinizin kız kardeşi değil eşiyle ilgili sorunlarını abisiyle paylaşacak
insanın asabını bozmaktan başka birşeye yaramaz bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…