eşiniz veya arkadaşınız sizden bir şey saklasa ne yapardınız?

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
arkadaşlarım, siz eşinize veya sevgilinize sizinle ilgili her şeyi anlatırken, o sizden saklasa ve bunu sonradan duysanız ne hissedersiniz? özellikle de sizin için önemli bir konuda saklasa ayrılığın eşiğine gelir misiniz? örnek verirsem eğer; ( bu konu sizin için önemli) siz sigara içmiyor diye biliyorsunuz ama o sizden saklı ara ara sigara içiyormuş bunu öğrendiğinizde ne hissedersiniz? bu basit bir örnekti...

Adamın neyi sakladığına bağlı..
Sonuçta ben de ona tüm hayatımı dakika dakika anlatmam ki..:ecrin_bebek:

dakika dakika anlatsın demiyorum sizin için önemli konuyu ( önemli olduğunu bildiği halde) saklamışsa ne düşünürsünüz diyorum

dakika dakika anlatsın demiyorum sizin için önemli konuyu ( önemli olduğunu bildiği halde) saklamışsa ne düşünürsünüz diyorum

1-Benim için önemli olduğunu bile bile anlatmıyorsa dürüstlüğünden şüphelenirim..
2-Güvenim sarsılır..
3-İlişkimiz kötü bir döneme girer...
:delphin:

hiçbir şey gizli kalmaz elbet ortaya çıkar özelliklede benim hassas olduğum bir konuda benden saklıyorsa acaba ben onun benden saklaması için çok mu tepki gösterdim de adam da benimle kötü olmamak için benden kaynaklımı sakladı
yoksa kişiliği herşeyi saklayıp sinsice birşeyleri yapmaya elverişlimi diye önce bunu çözerim bütün kareleri bir araya getirdiğimde
onu alırım karşıma en ince en nazik ses tonumla kısa ve net cümlelerle uzun olmamak kaydıyla "benden bunu sakladın bunuda ..kendimce düşündüm bundan dolayı , üzüldüm , kırıldım bir daha benden bişey saklamamanı rica ediyorum biz karı kocayız (yada birşeyleri paylaşan iki sevgiliyiz) eğer sen benden saklarsan ve bunlar ortaya çıkarsa sana güvenimi tamamen yitireceğimi bilmeni isterim...eğer bir daha olursa benim tarafımdan senden saklanacak şeyleri tasavvur bile edemezsin başkasından duymanın ne demek olduğunu çook güzel öğretirim...derimmm.
anlar bu konuşmadan anlamazsa sevgiliysem
senle geçen olayda konuştum anlamadım sanırım şaka falanmı sanmıştın ah canımmm hadi bakalım sen kendi yoluna ben kendi yoluma beni arama olurmu hadi güle güle derim...
asla aramam...
eğer eşimse her anım ondan gizli birşeyler yapıyor ve açıklama yapmıyormuşum gibi bir hisle yaşatıp psikolojisin zevkle bozmakla geçer günlerim emin olun ona dersini verene kadar zevkle yaparım bunu...örneğin bilg.imde bişey yazarken sanki bilmemesi gereken bişey varmış gibi bilg.'i tersine çevirerek yazarım:)))))

bir ilişki içindeee bşylerin gizlenmesi vee ilişkinin arkasından konuşulmasına dayanamıyorum..meselaaa erkek kendi arkadaşlarının yanında benim eşim şöyledir böyledr cimridir pintidir falan diye anlattılmasından hoşlanmıyoum..bide gizli işlerin yapılmasından...

çiftler arasında güven çok önemli güveni sarsacak boyutta olursa yürümez hiçbirşey

Ne tepki vereceğinizi bilmediğinden, ya da duyduğunuzda hoşlanmayacağınız birşey olduğu için saklamış olabilir...
Ben de bu gibi bir durumda kırılırdım, belki bir süre konuşmazdım.

en önem verdiğim konudur bu...ben nasıl birşey saklamıyorsam söyleneck şeyleri söylüyorsam
karşımdan da bu dürüstlüğü beklerim...bir başkasından duymak beni çıldırtır...ve ne olursa olsun..aradan zaman geçsede unutmam.:umursamaz:

Bu en basitiyse diğerlerini düşünemiorm..Hem bişeyi saklamanın basiti zoru da olmaz bence..O her ne kdr bişeyi saklarsa sen nasılsa bi şekilde öğreneceksin..Arkadaşların dediği gibi güven çok önemli o bir kere kırılırsa evliliğinizin gidişini çok olumsuz etkileyecektir..

kendısı ıle ılgılı bısıyı benden saklasa okadar uzulmem ve takmamda bana demeyı gerek duymadıysa nıye derdını ben cekım kı..eger paylasmak ıstese ıdı gelıp derdı..ben bılsem bıle bılmemezlıkden gelır sadece ızlerım onu..yanı cıkıpda benden sakladıg bısının hesabını soramam esımde olsa sevgılımde olsa abım babamda olsa arada hep bı karıs mesafem vardır cunku..

herşeyimi herkese anlatmam gerekmez.
eşime bile gerekmediği şeyi anlatmam.

ama saklanana bağlı herşey.
hee sigara içmediğini saklasa, bu saklanacak birşey olmadığı için kızardım.
bunu bile saklıyorsa güven konusunda problemimiz vardır..

saklıcağı şeye bağlı derim ben benim üzülmeemi istemeyece bir konu varsa saklaması normaldir amaaa :olmaz:bu başka bişeyse işte ozman değişir nedenini bilmem lazım :olmaz::hulya:

bizim sadece bu konu yüzünden bir hata yapıp saklaması yüsünden ayrığn eşiğine geldi insan unutamıyor güvenemıyor değilmi hala saklıyormu o yoksa o değilmi başka birimi göründüğü kadarından daha başkamı of offf saklayınca hiç hoş olmuyor hayal kırıklığına uğruosn kendini salak sanıosn salak yerine konlmş biri.belki arada acırsın kendine:(sanki daha öncesi yalanmış bugünden itibaren başladı doğrular dıyosun kendi kendine kalıncada belkide doğrular daha ertelenck bugün o değil deyip güvenemıyosun.bu konuda çok hassasım kırıldm oyüsden şimdi herşeyini açık seçik çıplak olduğu kadar sıcak sıcak anlatmasını istıyorum.

Back
X