Esiniz veya sevgiliniz alkol kullaniyorsa bu sizi rahatsiz eder mi?

Zamanında bu konuda annemde bizde babamdan dolayı çok şey yaşadık.
Sevdiceğime bunu ilk konuşmamalarımızdan itibaren söledim.Yaşadıklarımdan dolayı belkide en büyük takıntım alkol oldu.Kesinlikle kullansın istemem alkol insanları değiştiriyor diye düşünüyorum.Neyseki sevdiceğim kullanmıyor.Ama kimin ne olcağı belli olmaz umarım ömür boyu kullanmaz.

eder hemde çok rahatsız eder neiçin içeçekki sanki derdimi var bence içmesinler kötü bişey hem sigara hem içki :dilcikar::dilcikar:

esim arada alir alkol arkadaslariyla yada kuzenelriyle falan beraberken..

ama almadan almaya fark var tabi,dengesiz bi sekilde aldigini hic gormedim..

dolayisiyla rahatsiz olmuyorum..

asla ama asla ne erkek arkadaşımn ne çevrmdn birinin alkol almasını istemem içki giren evde bereket olmaz bi defa içmeyi versin o zıkkımı ölücekmi?

beni rahatsız etmiyor dünyaya bir kez geliyor yapsın suyunu çıkarmadığı sürece de müdahale etmeyi düşünmüyorum arada beraber alırız çok da hoşuma gider muhabetti

Alkol kullanımı en rahatsız olduğum konuların belkide başında geliyor sevmiyorum ne alkol ne sigara o yüzden de istemem en başta sağlığına yazık

bende içki içmesini istemem şahsen hem dinimizin bu konuda net görüşü yok mu apaçaçık ayetlerde var oyuzden uygun bulmuyorum

eder hemde çok
ben içmiyorsam oda içmeyecek çünkü inancıma ters çünkü ben çocuklarımada o zıkkımı
içirmem ve ben babamdan görmedim içkiyi benim çocuğumda babasından göremez
içki içemez içmemeli Kötü Kazen

içmesini bildikten sonra tabi ki içebilir.. zaten herşeyin aşırısına karşıyım. ama tadında olduktan sonra ,içeriz arada beraber kadeh tokuşturur, rakı-balık yaparız.. votka-redbull da süper, tavsiye ederim... yerimseniben

sürekli alkol alan biriyse tabii ki cok rahatsız eder ama ozel günlerde dozunu kacırmamak şartıyla bir mahsuru yok ...

Sürekli tekrarlarsa tabiki rahatsız olurum
Ama arada bir canı ister ve içer şu an için bi sorun yok
Hem çakırkeyif hali çok tatlı oluyoŞeniz

sürekli hale getirirse elbette rahatsız olurum..
ama kocam ya toplantılarda yemeklerinde içer;yada arkadaşlarımızla bir yerlere gittiğimizde.bir de zaten dozunda bıraktığı ve b.kunu çıkarmadığı için sorun yok!
:içelim:

dini bakımdan uygun bulmuyorum hem içki giren evde beraket olmaz
aşkımda bu konuda çok anlayışlı beni hiç kırmaz

arada bir değilmi ne olacak bende eşlik ederim hatta
heleki bide keyfim yerindeyse
ama sürekli olana karşıyım herşeyinde b.k unu çıkarmamak lazım (affederdiniz)

ıctıkten sonra kendını bıldıgı surece,
dozu asmadıkca
sureklılık halını almadıgı surece bence bır sakıncası yok..
arada eslık de ederım ben ona :asigim:

evet rahatsız eder
benden ewwel gencliginde içmişliği vardır, artık yok
sigarayı da bıraktırdım çok şükür
inanç meselesi olduğu için ewimde de kesinlikle alkol içirmem, barındırmam

Arada bir içmesi beni rahatsız etmez.
Ama nasıl içtiğine bağlı..
Kendisini bildikten sonra sorun yok. Şükür eşim zaten çok nadiren içer.
O zamanlarda müdahale etmem, o kadarlıkta olsun diye düşünüyorum...

ben de rahatsız olurum, alkol alan erkekler ben de guvensizlik duygusu uyandırıyor nedense

bende esımın içmesını asla istemem dını acıdan haram olusu benım için yeterlı bır sebep.içki 40 gun insan vücudundan cıkmıyor.ALLAH korusun o kısı bu 40 gün içinde ölse cenaze namazı bıle gecersız oluyor.yanı ALLAH ın karsısında abdestsiz oluyor(yaradanım herkesı esırgesın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…