Zamanında bu konuda annemde bizde babamdan dolayı çok şey yaşadık.
Sevdiceğime bunu ilk konuşmamalarımızdan itibaren söledim.Yaşadıklarımdan dolayı belkide en büyük takıntım alkol oldu.Kesinlikle kullansın istemem alkol insanları değiştiriyor diye düşünüyorum.Neyseki sevdiceğim kullanmıyor.Ama kimin ne olcağı belli olmaz umarım ömür boyu kullanmaz.
beni rahatsız etmiyor dünyaya bir kez geliyor yapsın suyunu çıkarmadığı sürece de müdahale etmeyi düşünmüyorum arada beraber alırız çok da hoşuma gider muhabetti
eder hemde çok
ben içmiyorsam oda içmeyecek çünkü inancıma ters çünkü ben çocuklarımada o zıkkımı
içirmem ve ben babamdan görmedim içkiyi benim çocuğumda babasından göremez
içki içemez içmemeli Kötü Kazen
içmesini bildikten sonra tabi ki içebilir.. zaten herşeyin aşırısına karşıyım. ama tadında olduktan sonra ,içeriz arada beraber kadeh tokuşturur, rakı-balık yaparız.. votka-redbull da süper, tavsiye ederim... yerimseniben
sürekli hale getirirse elbette rahatsız olurum..
ama kocam ya toplantılarda yemeklerinde içer;yada arkadaşlarımızla bir yerlere gittiğimizde.bir de zaten dozunda bıraktığı ve b.kunu çıkarmadığı için sorun yok!:içelim:
arada bir değilmi ne olacak bende eşlik ederim hatta
heleki bide keyfim yerindeyse
ama sürekli olana karşıyım herşeyinde b.k unu çıkarmamak lazım (affederdiniz)
ıctıkten sonra kendını bıldıgı surece,
dozu asmadıkca
sureklılık halını almadıgı surece bence bır sakıncası yok..
arada eslık de ederım ben ona :asigim:
evet rahatsız eder
benden ewwel gencliginde içmişliği vardır, artık yok
sigarayı da bıraktırdım çok şükür
inanç meselesi olduğu için ewimde de kesinlikle alkol içirmem, barındırmam
Arada bir içmesi beni rahatsız etmez.
Ama nasıl içtiğine bağlı..
Kendisini bildikten sonra sorun yok. Şükür eşim zaten çok nadiren içer.
O zamanlarda müdahale etmem, o kadarlıkta olsun diye düşünüyorum...
bende esımın içmesını asla istemem dını acıdan haram olusu benım için yeterlı bır sebep.içki 40 gun insan vücudundan cıkmıyor.ALLAH korusun o kısı bu 40 gün içinde ölse cenaze namazı bıle gecersız oluyor.yanı ALLAH ın karsısında abdestsiz oluyor(yaradanım herkesı esırgesın)