Esiniz veya sevgiliniz alkol kullaniyorsa bu sizi rahatsiz eder mi?

eşim ne zevk için ne de arada sırada hiç bir şekilde alkolun damlasını bile kullanamaz.kullanmaz zaten

alkol kullanıyordu bugün ayrıldık yine başlamıştır eminim :1closedeyes:

ediyoo,arkadaşları da afedersiniz ota b.ka içmeye kalkıyo.Kendisine de söledim zaten,bigün 'aha ayağıma taş girmiş,e hade içelim!' dicek bunlar die klava:
rahatsız olduğumu söyledim,o da askere gitmeden önce arkadaşları eğlence ayarlamasına rağmen ve onlar resmen sarhoş olmasına rağmen içmedi.İçi gitti gerçi,bin kez arayıp sordu ama .. sırnaşık şey sigaradan da nefret ediyorum onu daha bıraktıramadık,aaaah ah bitmedi ki şu askerlik :çok üzgünüm:

sosyal ortamlarda içiyorsa sorun yok,eşlik bile ederim...ama her gün içmeye kalkarsa çok büyük kavga çıkarırım...ona alkolun fazlası doktor tarafından yasak zaten..

bızım evde ben içerdim cocugunlukla komsularla hamıle kalmadan once

eşim genemı lan derdı:roflol:

bıde bagırrız kocalara gıt yat gec gelcez bız dıye:roflol:

eşim en fasla 2 duple ıcer arada nadır
babam cok ıcerdı haddınden fazla hemde

oda bıraktı cok sukur :1rolleyes:

bende kesınlıkle ıstemem dınen yasak bu bası basına bır sebep gerısıde onemlı dgeıl

evet ediyor.ben evlenene kadar alkolu tanımıyıdum.şimdi eşim arasıra kullanıyor ve hemen hemen her kullanışında tartışıyoruz.

içer... arkadaslarıyla uygun bir ortam varsa içer..

bazen tv izlerken beraber içeriz. en fazla çakır keyif olduğu için.. çok romantik duygusal bir adam çıkıyo ortaya.. o ölçüsünü yerini zamanını bildiği için hiç sorun etmedim.
ama ilikimzde sigarayı asla ne içeriz ne de kokusunda durabiliriz.

Son düzenleme:
$ahsen beni cok rahatsiz eder.

Kendim icmiyorum, onunda icmesinide istemem...

Alkol, zararli olmasiyla birlikte HARAM ve YASAK dinimizce.

Sarhos bir insan, kendini control edemez, ve ne yaptigini saglikli dusunemez dolayisiyla sapikliklara yol acmasi cok beklenir bir sonuc.

benimkide sigara nedir bilmez..ama is yemekleri yada dogum gunlerinde sadece 1-2 kadeh..onun disinda icmez..

pek nadir rakı yada bira alır.ben gereksiz sağlıksız ve günah olduğu için istemiyorum
ama dediğim gibi binde bir aldığı için itiraz etsemde bunu kavga sebebi etmiyorum
yine asla kullanmamasını tercih ederima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…