Esiniz veya sevgiliniz alkol kullaniyorsa bu sizi rahatsiz eder mi?

dışarı çıktıgımızda
akşam dönüşte araba kullanacagı için en fazla bir bira içer
alkol sınırını geçmez hiçbir zaman
bir de yılbaşı akşamı ablamlardaydık biraz kaçırıyor gibi oldu son bardagı döktü,cnm onu içme dedim ve haklısın dedi bıraktı
yani söz de dinler benim aşkımmŞeniz
ama en nefret ettiğim şey sınırı aşan erkektir

bir de benim dayım alkolikti ,eşinde boşandı ailesi de yıkıldı bu yüzden
herşeyini kaybetti,kimse laf dinletemedi
en son düştü merdivenlerden sarhoşken
beyin hasarı oldu,6 ay fln geçti bebek gibi yatıyor yatakta,ayaga bile kalkamayıor,dogru düzgün konuşamıyor
doktor bitmiş beyni demiş
o kdr herkes dedi rehabilitasyona fln yat diye ama kimseyi dinlemedi
kızlar çok dikkatli olun çocuklarınıza sakın içki vermeyin yanlarında içmeyinnsenağlama

ben kullanmıyorum ve onun da kullanmasını istemem rahatsız olurum tabi ki......

sigara bile içmesini istemem zaten içmioda bitanem benim işallah da hiç içmez AMİN

bir tane bile etse 3 gün surat yaparım.
buna rağmen bunu bile içtiğinde yine bugün bitane içtim der..
ama nadiren olur bu durumlar.. her zaman değil.
zaten her zaman olsa sanırım biz bu kadar süre birlikte kalamazdık. ne benim sabrım dayanırdı ne de onun...

kesinlikle rahatsız eder beni ...
sigaraya bile dayanamam..
içmesine gerek yok ben en güzel sağlıklı içecekler hazırlarım..
içeriz başbaşa ...
hoşuna gider benim için hazırlamışsın diye ...:içelim:

önceden esim arada sirada icince hosuma gidiyodu cok romantik oluyodu simdi nefret ediyorum icerse kaldiramiyorum artik....

ah ahh ağzı değmesin yeterki peşi geliyor.vede zıvanadan cıkıyor.
onun için beni çooook rahatsız ediyor,içmesi
asla istemiyorum asla asla................

kesinlike rahatsiz ve tahamül etmedigim birsey
hatta kavga bile ettik demistim eger o birayi acarsan yanima sakin yaklasma cünkü ben kokusundan nefret ederim ve alkolden icilmesinden rahatsiz oluyorum sevmiyor.
inadina icti sonra geldiiiiiii ama onun acmasiyla benim inadin tutmasi bir oldu kavga ettik ilk o zaman sevgilmi aglattim beni kaybettigini düsünmüs kaydirigubbakcemile3
icmesini istemiyorum, yasakliyorum hatta
yanimda olmadignda arada ictigini biliyorum ama ira hakimiyetim altinda degil kaydirigubbakcemile3
rahtsiz oluyorum icersede sacini basini yoluyorum kaydirigubbakcemile

kesinlikle ettkiler.. hiç sevmem içkiyi ve defalarcada belirtmişimdir hoşlanmadığımı.içki kullanan yakınlarıma. sağlığı bozması ayrı bir dert içip sapıtanlar apayrı.. ama kendimde arada kaçırırım yani derecesi olacak tabi

Son düzenleme:
tövbeliyim :1closedeyes:
eşim hala içiyor sosyal ortamlarda hoşgörmediğim halde
ben tövbeli o içkili Allah ım yardım et
bırakması için dua ettğim ama

Aşırıya kaçmadığı müddetçe tabiki rahatsız etmez
Gerekirse eşlik bile ederim ona
Ama aşırı asla ayda yılda bir için geçerli dediğim

etmez hatta buyük bi zevkle bende ona eşlik ederim:içelim:
ama bizde tam tersi herifi ben baştan çıkarıyorum içelim diye

benden cok ıcıyorsa sorun ederım de
benden cok ıcmıyordur muhtemelen her kımse

abartmadığı sürece içebiliryerimseniben.. hatta birlikte içeceksek hiç sorun olmaz:içelim:

Aile büyüklerim hep der ki; eşin gerektiğinde, ortama uymak adına mesla içkili bir toplantıdai eğlencede 1-2 kadeh içebilmeli...ben bu düşünceye katılıyorum ama alkol alışkanlığına kesinlikle tahammül edemiyorum.
eski erkek arkadaşım sabahları gözünü içkiyle açardı tam bir alkolikti ve bu durum ilişkimizi bitiren önemli unsurlardan biri oldu.

ben de içersem artık ancaak müstakbel eşimle 1-2 biradan ya da ayda yılda bir bi çilinigr sofrasından ileri gitmez herhaldehihoyyyt

şöyle bı durum var;
eşinizin icmesı sızı ya da cevrenızı rahatsız edıyorsa
kötu bı durumdur

ama etmıyorsa; kötu denemez
aslında tamamen gorecelı bır sey

içki arada bir içmesinden rahatsız olmam.
sigara benim için daha rahatsız edici.çünkü devamlı içilen bişey,kokusu beni rahatsız eder
şimdiye kadar sigara içen sevgilim olmadı
ama bu saatten sonra mutlaka olucaktır napalım kader kısmet aşk sigara alkol dinlemez.
içen birini de zorla bıraktırmak,beni seviyosan bırak demek tehtid etmek ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…