Esiniz veya sevgiliniz alkol kullaniyorsa bu sizi rahatsiz eder mi?

benim eşim içmiyo içmem de diyo içse benim hiç alışılageldik birşey olmaz çünkü hiçiçkili bir ortamda bulunmadım

ben alkole çok karşıyken alkolik biriyle rvlrndim
ama bilmiyordum bilseydim de evlenmezdim
evlenene kadar ben hayatımda alkol görmemiştim hiç
ne ailemde ne akrabalarımda nede kendi çevremde

ama şu anda tek arada sırada içsede ben ona masalar donatsam diyorum
çünki çok aşırı içiyo bu yüzden kaç kere boşanma eşiğine geldim ben

Benle sevgili olmadan önce içiyordu bizimki kaydirigubbakcemile :mymeka:

Bende yasakladım:1closedeyes: :mymeka:

içmiyo artık:smiley-cool: (sağlıklı günleryaşasınlaelaelaelaelae)

Yakındada sigarayı bıraktırıcam inş.:lepi:
olmadı bende başlarımmmm yaşa pireeee

içki içmemek ikimiz için de kesinlikle sorun değil ama bi kutlamada ya da bi dost sohbetinde beraber bi iki tek atmak çok güzel bi duygu bence... içebilir elbet, canım isterse ben de eşlik ederim...

çok içmesini istemem tabi ama arkadaş ortamında hep birlikte bikaç kadeh içiyorsak rahatsız etmez, ortama uyum sağladığımızı düşünürüm,ben de az olmak kaydıyla içerim.

içmez eşim hatta nefret eder ama benim arada canım çeker onuda baştan çıkartırım ama hep bana içirir kendi bi yudum aldıktan sonra meyve suyuyla devam eder -tatlicadiarzu-kafamçokkarıştı

asla evlenmek istemem öyle biriyle tanıştığımda ilk spracagım seydir bu eniştem de bi iki birayla başladı bu işe ama şimdi 10 bira kesmiyor arkadaslar bu alışkanlık yapan bir şey gereksiz saglık,para ,huzur her seyi kaçırıyor.

Hakıkaten dıkkat ceken boytta ıcıyorsa böle rakı sofraları felan yok evlenmem
her hafta rakı ıccem dıyosada yok ewlenmem, ewlenmedım de öle bırıyle zaten
buyuk konusmus degılım

ama öle keyfı bır ıkı bıra ıcıyor arada cok nadır arkadaslarla toplanıp rakı vs ıcıyor
aama arkadaslarla da nadır toplanıyorsak ıcıyorsa oke
sorun degıl
aama dıger turlu tamamen bı sorun teskıl edıo

benim nisanlim iciyordu her gün (ayrildim cok sükür) , hersey icerdi sinir tanimazdi, bir kere yemin etti icmemeye bir ay dayandi yine basladi,ama gel gör bak bagimlisin de alkolik degil hemen sinirlenir ben alkolik degilim diye alkoliksin iste her gün icen yeminini tutmayan alkoliktir iste, üstelik icnce sapitip küfür siddet azar vs vs
ama cok nadir arada bir icildiginde birsey demem ama icilmemesinden yanayim , nefret ediyorum ickiden

çok içen biriyle değil evlenmek çıkmam bile.
ama normal şekilde sınırda içilen içki beni hiç rahatsız etmez hatta birlikte içeriz, bir sorun yok bence :lepi:

ayda bir karsılıklı oturup biramızı içeriz
şimdi 3 aylar die içmiyoruz
dozunu aşmadığı sürece hiçç problem yok

annemle evlendiğinde babam tövbeliymiş. Sonuç: 25 yılın sonunda alkol yüzünden ayrıldılar!

bu durumdan benim kendime çıkardığım ders: adam içmiyorum derse uzak dur, test etme şansın olmayacak.

eski eşim, ara sıra bira içerdi. evlenmeden önce, ilk tanıştığımızda alkollü halini görmüş, çok sakin, utangaç bir hale geldiğini tespit etmiştim.

aradan yıllar geçer....

3 yıldan sonra ayrılıp şu anda sadece arkadaş olsak da hala sevdiğim :asigim: insan ise bir bira içer sadece, akşam rahatlamak için, maç seyrederken vb. Daha da şirin olur bir birayla, sevimli bir çocuk gibi olur, daha duygusal olur. Yani bence hiçbir sakıncası yoktur.

Benden daha temkinlidir kendisi bu konuda. ilk çıktığımız zamanlarda ben bir arkadaşın doğum gününde 6 bira içtiğimi söyleyince, bir yere gitmeden ve gittiğimde bu konuda uyarısı oldu hep. sonunda bende de insülin direnci çıkınca,a rtık istesem de 2 den fazla asla içemiyorum.

Ama asla içki masası kültürü olan biriyle olamam ben. Herkesin alışkanlıkları var sonuçta. Ailemdeki olaylar aklıma gelir, mutlu olamam. Böyle biramız elimizde maç, film seyretmek çok hoş oluyor. Ayrıca araba kullanacaksa, asla içmez. Yeltenir, şansını dener, bir tane içsem der ben "arabayı ben kullanırım o zaman derim":1closedeyes: arabasını sevdiği için içmezsırnaşık şey

kesinlikle nefret ederim içkidende içkiyi kullanan erkektende ama malesef sevgilim arada kullanıo inş ilerde bırakır :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…