annemle evlendiğinde babam tövbeliymiş. Sonuç: 25 yılın sonunda alkol yüzünden ayrıldılar!
bu durumdan benim kendime çıkardığım ders: adam içmiyorum derse uzak dur, test etme şansın olmayacak.
eski eşim, ara sıra bira içerdi. evlenmeden önce, ilk tanıştığımızda alkollü halini görmüş, çok sakin, utangaç bir hale geldiğini tespit etmiştim.
aradan yıllar geçer....
3 yıldan sonra ayrılıp şu anda sadece arkadaş olsak da hala sevdiğim :asigim: insan ise bir bira içer sadece, akşam rahatlamak için, maç seyrederken vb. Daha da şirin olur bir birayla, sevimli bir çocuk gibi olur, daha duygusal olur. Yani bence hiçbir sakıncası yoktur.
Benden daha temkinlidir kendisi bu konuda. ilk çıktığımız zamanlarda ben bir arkadaşın doğum gününde 6 bira içtiğimi söyleyince, bir yere gitmeden ve gittiğimde bu konuda uyarısı oldu hep. sonunda bende de insülin direnci çıkınca,a rtık istesem de 2 den fazla asla içemiyorum.
Ama asla içki masası kültürü olan biriyle olamam ben. Herkesin alışkanlıkları var sonuçta. Ailemdeki olaylar aklıma gelir, mutlu olamam. Böyle biramız elimizde maç, film seyretmek çok hoş oluyor. Ayrıca araba kullanacaksa, asla içmez. Yeltenir, şansını dener, bir tane içsem der ben "arabayı ben kullanırım o zaman derim":1closedeyes: arabasını sevdiği için içmezsırnaşık şey