- 20 Mart 2008
- 141.934
- 213.861
- 1.423
- 60
bir dargın bir barışık ne birleşip ne kopabildiğim sevgilim bana "yavru" der. Ama daha çok bebiş, bebişim.
ki kendisi benden beş yaş küçük
bende ona fındık derim, esmer olması hasebi ile çifte kavrulmuş fındık
aşkım kelimesini hiç kullanmayız. coğunuz gibi ben de samimiyetsiz buluyorum. ama arada hoşlanmasam da "canım" kelimesi çıkıyor agzımızdan
Kem küm şeeyyWayyy çifte kavrulmuş haa
Kem küm şeeyy
aman abla utandım yaaaaa
He döv döv.. Vallahi sopalıkDövümmü onu
Ay bir de millet yakışıklı diye seviyor ben çirkinimm diye.
O da ben kimin çirkiniyimmm diye cilvelenir. Puhahahha
yer yer .eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyo?erkek arkadaşım bana aşkım deyince nedense çok rahatsız oluyorum acaba bende bi sorun mu var?bana seni seviyorum deyince çok mutlu oluyorum böyle ayaklarım yerden kesiliyo ama mesela seni seviyorum aşkım dediğinde bana öyle deme diyorum o da tamam diyo.neden bu kadar rahatsız oluyorum benim gibi rahatsız olan var mı?
eşim bana hatun der hatta telefonunda bile öyle kayıtlıyım . o hatun deyince ben otomatik olarak herif diyorum . ama baş başa kalınca tek kelime çıkar ağzımızdan Hayatım ...
3 senelik ilişki 1 senelik evlilik geçmişimizde adlarımızı nadiren kullnadık . biz isimleri kullanıyorsak direkt bir kavga , tartışma var belli olur .
Klişe olduğundandır belki. Bana da "canım" kelimesi inanılmaz itici ve samimiyetsiz gelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?