eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

Wayyy çifte kavrulmuş haa

Ay bir de millet yakışıklı diye seviyor ben çirkinimm diye.
O da ben kimin çirkiniyimmm diye cilvelenir. Puhahahha

Bana balim bebegim bitanem der ben de ona cekikgoz maymuş tostosum derim daha cok cekikgoz derim

Ayy ben hep canım diyorum. canımı geçtim bir de aşkım diyorum. bu kadar mi kötü duruyor ya

O da balım der, arada da bitanem, canım.

Genellikle "hayatım" diye hitap ederim.
O hep ortaya karışık yapar
"Aşkım, canım, bitanem, hayatım, kadınım, yaşam sevincim, hayat enerjim..." uzar gider, aklına ne gelirse o an
Bende bir defa uyarmıştım "canım" deme diye. Neden? dediğinde "samimiyetsiz geliyo, herkes birbirine canım diyo o yüzden istemiyorum" demiştim. "İyi ama ben sadece sana canım diyorum, başkasına neden canım diyeyim? Sen benim canımsın" demişti o günden sonra itici gelmedi

aşkım kelimesine benim de dilim dönmüyor pek
bir de herlkesin ağzında zaten sakız gibii
bana kısaca AŞK diyor zaten bence daha anlamlı
bunun dışında ömrüm hayatım bitanem v.s.

eşim bana hatun der hatta telefonunda bile öyle kayıtlıyım . o hatun deyince ben otomatik olarak herif diyorum . ama baş başa kalınca tek kelime çıkar ağzımızdan Hayatım ...

3 senelik ilişki 1 senelik evlilik geçmişimizde adlarımızı nadiren kullnadık . biz isimleri kullanıyorsak direkt bir kavga , tartışma var belli olur .

bende tatlım lafımdan nefret ederim.nasıl yapay nasıl yalan gelir.

benimki klasik karıcım der.ben ağzıma ne gelirse kocam adam dostum ahbap

yer yer .
bazen ulan karı der bazen ismimi söyler

evet benimki de kullanır hatunu.bizdede adla hitap edince sıkıntı var demektir ne manyağız yaa

Arada aşkım dediğimde pardon hayatım diye düzelten benim gibi kaç kişi var acaba

Klişe olduğundandır belki. Bana da "canım" kelimesi inanılmaz itici ve samimiyetsiz gelir...

Aynen özellikle nişanlımın kullanmasına uyuz oluyorum çünkü ben genelde canım sıkkınken ona böyle hitap ediyorum o bana deyince trip atıyomuş gibi geliyor

Aşkım lafına bende çok uyuz olurdum hemde acayip derecede ama nişanlım demezse çok sinir oluyorum aşkım demek sanki ona çok yakışıyor gibi hissediyorum

İnsanlar bazen sevmediği şeyi seviyomuş tuhafım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…