eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

perdecan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
166
168
33
eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyo?erkek arkadaşım bana aşkım deyince nedense çok rahatsız oluyorum acaba bende bi sorun mu var?bana seni seviyorum deyince çok mutlu oluyorum böyle ayaklarım yerden kesiliyo ama mesela seni seviyorum aşkım dediğinde bana öyle deme diyorum o da tamam diyo.neden bu kadar rahatsız oluyorum benim gibi rahatsız olan var mı?

Neden rahatsız olduğunu senden başka kim bilebilir ki? Herkes aynı hitap şeklini kullandığı için olabilir mi?

Ben de hıc sevmem askım kelımesını zaten cok nadir söyler. Telefonda konusunca hep bitanem der. Mesaj atarken de İsmimin sonuna can ekleyerek söylüyor cok mutlu oluyorum

Tatlım diyor cogunlukla.
Ya aşkım surekli kullanilinca cok itici geliyor.
Zamaninda otobuste kizin teki bagira bagira telefonda konusuyordu
nerdesin askim, burdayim askim, nasil askim, yapma askim, askim tamam, askim askim askim...

Ya var ya sanki santral santral tamam istop gibiydi. asiri tiksinmistim o zaman..

görmemişin bi aşkısı olmuş

tatlım demeyi seviyorum ben nedense :) yada bitanem
aşkım bana da garip geliyor onun dışındaki tüm sıfatları kullanabilirim :)

Askim bebegim gulum hatunum hayatim ve en cok kullandigi da hayatimdir.

Askim kelimesi size kotu seyler mi hatirlatiyor acaba(yani kotu bir ani falan)

o bana böbrek taşım der (hikayesi uzun ve komik biraz ) bana ona ruh öküzüm derim,çok değişik bi sevgi anlayışımız var bizim

aşkım kelimesi bana da hep itici gelir canımı daha sıcak buluyorum

bende son zamanlarda rahatsız oluyorum ama ne yazıkki dile getiremiyorum
sürekli duyunca bi anlamı kalmıyor .
tek olmadığıma nedense sevindim kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…