• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

bi keresinde sözlüm bana gülüm demişti bana da o itici geldi :)
artık demiyor sarı papatyam veya aşkım diyor aşkım da bana itici gelmiyor. :)

benim eşim aşkım der
ama artık ağız alışkanlığı oldu onda aşkım kavga ederken bile söyler çünkü
canikom, canım, yavrum (nadiren), fıstığım der en sevdiğim de yavrum ve fıstığımdır..

Gülüm
Aşkım
Balım
Ciğerim
Herşeyim
Ruhum
Sevdiceğimm :KK37:

Ve aklıma gelmeyen birçok şey :KK8:

O da öyle seviyor demekki, neden kızıyorsun ki: )
Yapmacık bir sevgi olmasından yada sevmemesinden iyidir bu sözü ama tabi kaba bir soz katılıyorum bu konuda sana, dedirtmemeye çalış: )))

Çok seviyormuş öyle demeyi vazgeçmiyor sinir işte yaa :KK11: Ben artık kanıksadım avratım dediğinde efendim diyorum artık :KK53:

akla gelebilecek herşeyi diyor..
benim en çok hoşuma giden bebeğim ve sultanım :KK15:

biz en çok karşılıklı hayatım ve aşkımı kullanırız
eşim gülüm,sultanım,canım,bitanem der:KK68::KK68::KK68:

Bizde çok kullanmayız aşkım kelimesini hele "NERDESİN AŞKIM" şarkısından sonra hiçççç.Genelde bana cancağazım,hatun,sultanım,prensesim diye hitap eder

Bende askim kelimesini hic sevmiyorum cunku coluk cocugun agzinda 14yasindaki cocuklar askim askim askim diye konusuyorlar. Benim esim bana ömrüm yada kalbim diye sesleniyor.

canım, balım, fıstığım laflarını sevmiyorum bende. genelde sinirlendirmek için söyler bunlarıda.

hayatım, avrat, ömrüm, dünyam der :)

Aşkım kelimesini bir erkeğin ağzına yakıştıramıyor olabilirsin benim aklıma bu geldi.
Nedense kadın ağzına daha çok yakışan bir kelime...

bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın ve eşim aynı böyle :KK57: bön bön bakıyolar suratıma.adam adım mehmet ruhi değil dedi :KK45:

meğerse kadıncağızın ruhunu ruhi anlamışm ben ama sürekli öyle deyince şey ettim işte
:rolleyes::KK71::KK73: harikaaa

bir dargın bir barışık ne birleşip ne kopabildiğim sevgilim bana "yavru" der. Ama daha çok bebiş, bebişim.
ki kendisi benden beş yaş küçük :KK70:
bende ona fındık derim, esmer olması hasebi ile çifte kavrulmuş fındık :63:
aşkım kelimesini hiç kullanmayız. coğunuz gibi ben de samimiyetsiz buluyorum. ama arada hoşlanmasam da "canım" kelimesi çıkıyor agzımızdan

öncelikle aska inanmiyor olabilir misin??
sevmek ve asik olmak biraz fazkli seyler gibi geliyor banada... ask geçici ama baki olan sevdadir, sevmektir diye düsünenlerdenim...
askim kelimesini, zaman zaman dil aliskanligi oldugu için kullanmisimdir, her zamanda yapmacik bulmusumdur..
hani artik herkes herkese askim diyor..
sevdigim adama bize ait, kimsenin söylemedigi bir sekilde hitap etmek isterim..
sende farkinda olmadan belkide bu sekilde düsünüyorsundur...
o halde yapabilecegin sey, ona aranizda size ait olan ask sözcükleriyle hitap etmeniz olacaktir..

bak ben bunu yapıyorum
hiç bir sevgilime taktığım lakabı başka birine söylemedim. haksızlık gibi geliyor.

Back
X