• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

Esracan ya da balım der. Benimkileri soylemeyeyim agzima o an ne gelirse haci ,dostum en kötüsü panpa bile dedigim oluyor:KK53:

balım, hayatım, kurban olduğum.böyle şeyler söyler genellikle..bende çoğunlukla aşkım kuzuumm hayatım falan derim heee aradada tontişim :)

Aşkısı aşkımdan daha iyi sanki. Arada aşkısı der normalde hayatım der.Ama en çok kız der. Mesela napıyosun kız gibi. Birde baaaaagggyyaaaaannnn diye seslenir

Nişanlım bana: güneşim, çimen gözlüm, ömrüm, bal yanaklım, güvercinim, hayrunnisam ; bana sinirlendiyse de aşkım veya canım der . Ben mi ? Buradaki hatunlara bakarak ben bir kadın odunum galiba.:KK8:Normalde hep ismiyle hitap ederim ;sadece bir şey isteyeceğim zamanlarda'' kocişim'':KK68: o kadar. Büyüyü bozmuyorum ben :p:KK70:

Bal petegim de var ...

Ama benim sozlumun bala alerjisi var :/ yoksa yoksaaaaa :D

Bebeğim diyor, :oops: Bir de vazgeçilmezimiz 'Minik' bana çok der miniğim diye üzüm üzüme baka baka galiba bana da yapıştı bende Miniğim diyorum :D He birde bir şey isteyeceğim zaman Kocik çok kullanırım :KK48:

telefonda hatun diye hitap eder bende hci diye hitap ederim telefonda normalde hayatim dilimize yapisti resmen yanimizda aile buyukleri varsa ismimizle hitap ederiz eger o aksam benden beklentisi varsa fistigim diye hitap eder

Konuyu okuyunca şöyle bi düşündüm de bizde hiç böyle değişik hitaplar yokmuş :KK48:
İsmimizi söyleriz arada canım deriz.
Ama bu aralar birbirimize reis diyoruz :KK45: O da şöyle oldu.
Gayet duygusal bir şekilde konuşuyorduk, görüşemiyoruz, birbirimizi özlüyoruz dedim ben.
Arkasından sevgilim sensiz üşüyorum pearl reis dedi bana :KK57:
Bende önce bi durgunluk sonra ikimizde gülmeye başladık.
Ondan sonra duygusallık falan da hak getire zaten :KK70::KK70::KK70:
O zamandan beridir reis diyoruz birbirimize :KK53:

Aşkım lafı bana da artık çok klişe ve sıradan geliyor. Çok yakın bir arkadaşım on sevgilisi olduysa onuna da aşkım dedi aşkım diye kaydetti telefonuna. Komik geliyor ondan, yani numaralar değişti isim aynı kaldı :D Şimdi kocası da aşkım aşkım devam ediyor.
Cem Yılmaz'ın nerdesin aşkım burdayım aşkım esprileri de tuzu biberi oldu. Cidden sevmez oldum o hitabı
Çok şükür sevgilim de benim kafadan aşkım kelimesinin artık çoluk çocuk herkesin ağzında olmasından rahatsız. Anlamını kaybettiğine inanıyoruz çift olarak. Bu nedenle biz sadece sevgilim kelimesini kullanıyoruz. Telefonlarda da :)isim şeklinde kayıtlı.

rahatsız olduğunuzu söyleyin ozaman sorun kalksın ortadan. bende ''gülüm'' kelimesine gıcık olurum nedense...

Back
X