• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz veya sevgiliniz size nasıl hitap ediyor?

:KK70:
bi kaç yıl önce eşimin bir arkadaşı bizi davet etti,eşini hiç görmemiştim.kadın ruhum diye hitap ediyormuş eşine ben ruhumu ruhim anlıyorum..sofraya oturduk ruhi bey tuzu uzatır mısınız dedim adam,kadın ve eşim aynı böyle :KK57: bön bön bakıyolar suratıma.adam adım mehmet ruhi değil dedi :KK45:

meğerse kadıncağızın ruhunu ruhi anlamışm ben ama sürekli öyle deyince şey ettim işte
Çok güldüm yaaa harikasin.

Ayy ben hep canım diyorum. canımı geçtim bir de aşkım diyorum. bu kadar mi kötü duruyor ya :KK43:

O da balım der, arada da bitanem, canım.
Askim ve canim kelimesi bence okadar da itici degil. Askoom, cınıımm gibi uzatarak konusmadiktan sonra sıkıntı yok. Söyleyen kisiye de yakisiyosa bu sözler insanin kulagina gayette hos gelebilir. Canim kelimesini bende cok severim mesela :KK33:

isimlerimizi kaç senedir söylemeye söylemeye unuttuk sayılır :))
hep canım diye sesleniriz birbirimize
bir de başkası ona kendi adıyla seslenince de sinir oluyorum :KK11:
ben ismiyle hitap etmiyorum da :mad:

Adımı 4 yılda 2 defa kullandı. .
"Yavrum" der ilk günden beri.....
Yanımızda annesi babasi kim olursa olsun hep "yavrum" diye seslenir..
Bu hitabi hiç değişmedi. .

yavrum ne yaaa...
erol taş gibi..
bana sapık türk filmi erkeklerini hatırlatıyo..
rahatsız olmuyomusunuz?

yavrum ne yaaa...
erol taş gibi..
bana sapık türk filmi erkeklerini hatırlatıyo..
rahatsız olmuyomusunuz?
öyleyiS şekli o kadar sevgi ve merhamet dolu ki.. tam tersine çok mutlu oluyorum...
Ben zaten esimden 5-6 yaş küçüğüm, yuzum kucuk gosterdigi icin aramızda daha fazla fark var gibi görünüyor .. benI çocuğu gibi goruyor bazen, ben işte iken arıyor mesela yemeğini yedinmi, içinden bişeyler giy vs. Vs. Ayakkabılarimi bağlıyor bazen ..
Herkesin haz duyduğu olay başkadır ben çok mutlu oluyorum asla rahatsız olmuyorum. .

eşim bana adımın sonuna can koyup, fıstık veya minikçik veya pamuğum diye hitap ediyor sevgilim aşkım yok :(((

Meleğim der,papatyam der,güzel eşim der,prensesim derr arada hatun derr ben de ona tatlımm,çifte kumrum derimm ama canım deyince çok kızıyorum çünkü çok samimiyetsiz geliyo sana da aşkım kelimesi öyle olabilir :KK12::KK12::KK66:

incirim der :KK60: ama tabi milletin icinde degil.
insan icinde bende o da isimlerimizi kullaniriz.

Şu an sevgilim yok ama olsa da istemezdim o ne öyle cıvık cıvık. İsmimle hitap etse yeter. :KK59:

ismimin anlamından dolayı yavru ceylanım der bazen.. Onun dışında ismimle seslenir.. Ya bi de bnm esim yakın oldugu erkek arkadasları ile telde konusurken kuzum diyo onlara.. Bnde buna sinir oluyorum

burda bi karikatür paylaşmak isterdim de ban yiyesim yok şu aralar hiç :KK14:

aşkımı ben de sevmiyorum bu arada, adam bana "aşkım" deyince otomatikman "aha bi halt karıştırmış" moduna giriyorum nedense. ama adımı çok güzel söyler. öyle böyle değil. "ne güzel adım varmış lan benim" dedirtir. başkası adımı söyleyince "sen söyleme beceremiyorsun" diyesim gelir.

of efkarlandım bak yine :KK14:

Back
X