Eşiniz veya Sevgiliniz Size Ne Kadar Karışır?

or_kidem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
219
2
46
İstanbul
Kızlar eşinizin veya sevgilinizin kıskaçlık derecesi nedir? Ne derece müdahale eder ve karışır size? Yasakları var mıdır? Aşırıya kaçar mı?

walla bnm eşim çok karışır bende onu dinlerim evet aşrıya kaçar ama ben memnunum yaniii:)

dozunda karışır, elbiseye makyaja saça başa falan asla karışmaz.. bayanssulusmile hatta süsleniyim ister, iyi giyiniyim ister bunaltmaz.. aklinialirimsmile sadece arkadaşlarım ve gidip geldiğim yerler konusunda fikir beyan eder, ee haklı olarak tabi ki :CüvCüv:
zaten çok nadir gitmemi istemediği biryer yada görüşmemi istemediği bir kişi çıkari o zaman bende onu dinlerim gamyoncuiremsu
aynı şekilde o da beni dinler ve sayar vereliniortak

Eşim kıskanır beni,ama dozundadır.Baskı yoktur bizde.Ben de zaten öyle şeylere gelemem.Ailemden görmedim,rahat yetiştim.Kılık kıyafete karışılması sevginin değil,bencilliğin göstergesidir.sositososito
Tatilde Çeşme'de Çinli turistler yanıma gelip,fotoğraf çektirebilir miyiz?,dedi.Ben de kırmadım onları.Eşimin içine oturmuş olacak ki,günlerce söyledi her yerde.:roflol: Bizimki tatlı bir kıskançlık,zararsız.opuyorumnanaktan

Kızımızla ilgili herşeyin içinde,herşeye müdahale eder.Sen annesiysen bende babasıyım der bir de.. :)
Benimle ilgili de karıştığı şeyler bellidir.Oturmama kalkmama giyimime değil de daha çok başka yönlerdedir karışması.

kıyafet gittiğim yerler herşeye karışır ama o kadar güzl karışır ki karşı koymam bnde çok memnunum

herşeye burnunu sokar benim aşkımmmmm.ama işin taktigini bulmus öle tatlı söylüyoki kırmak mümkün olmuyo.eh aradan 3 sene gecince benimde gözüm acıldı.simdi bende gitmek istedigim yerii giymek istedigimi öyle tatlı söylüyorumki o da beni hiç kıramıyo:)))

ya bnm sewglm çk aşırı karşıo bana kıyafetime gezmeme tozmama vs.hoşuma gidio bna karşması ama baznde sıkıo yhaa..bu konuda bna yardmcı olursanz sewinirim kzlar

haha ne karışması ya,babam mı o benim ? sevgilim yapacaklarıma karışamaz,allaha şükür nerede nasıl davrancağımı bilen bir insanım

bana karşı müdahale ettiği şeylerin hepsi çok mantıklı şeyler hepsinin bir sebebi var
ama çok karışmaz eve erken gitmemi ister, konserlerde vs dans etmeme karışır(mantıklı bi nedeni de var), kıyafetlerime falan karışmaz bende zaten gayet düzgün giyinirim

eger etrafimda samimiyetine guvenmedigi tehlikeli oldugunu dusundugu insanlar varsa uyarir beni ama giyim kusam konusunda oda cok sever hatta ilk mini etegimi o almisti

sözlüm bana aşırı derece de karışır bu konuda dertlıyım biraz benneyaptımki hayatta sıfır kollu şeyler gıydırmez kaprılerım bile ayaklarımda 3 4 karış yukardadır hiç bı erkek arkadaşım kalmadı kii zaten ben her erkekle konuşan bır yapıda degilim kan bagımın olmadıgı erkeklerle konuşamazmışım sonraa hep evde olmamı ister gezıceksemde onunla gezeyım falan kız arkadşlarınla gezmene karışmam dıyor 2 gun ust uste gezsek sorun oluyor tatile gittigımızde şort falan gıyıcekmişim şimdiden gelınlık modellerını gosterıyorum gogus dekoltesı olmayanlara bıle olmaz dıyor çogu zamanda çok bunaltıyor beni bu konularda ama ALLAHA şükür bu konulardan tatsızlıklarımız olmadı..

insallah ilerde sorun olmaz canim

gıyımıme karısır,uyumsuz olmus sunu gıysen daha ıyı gıbı.kısaysa sankı fazla kısa gıbı altına bısımı gıyceksın der :)
hamıle oldugum ıcın yaptıgım hareketlere karısır "onu tasıma dur,duzgun yatsana cocuk sıkıstı"
kıskanclık yok

benimkiylede kılık kıyafet mevzusunda çok tartışıyoruz..gezme tozma konularında şimdi tatlı bi şekilde çok gezme keserim seni diyo ama ben çokda sallamıyorum..ama bu kıyafet mevzusununda ilerde problem olucağı konusunda aklım takılmıyor değil askılı ve mini etek kesinlikle giyemezmişim evlenince

ahh Canım SewqiLim Sadece eteqime Karışır:) Oda sözünü dinLetemez..:umursamaz:

Daha Çok qiyim Konusunda Karışır Kendi Yanımda oLmadıqı ZamanLar biLe Sorar Ne qiydin Die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…