• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşiniz veya sevgiliniz telefonda nasıl kayıtlı

Sonunda sahiplik ekiyle adım kayıtlı onda
Bende de aynı ekstradan eşim yazıyor.

Eşim Ad Soyad şeklinde kayıtlı bende.
Ben "Aşk" diye kayıtlıyım onda.
Ama konuya sırf neler varmış diye bakmaya geldim :KK30:

+1 yalnız ben sadece ismiyle kaydettim. Soyisim yok, onda "Aşk" diye kayıtlıyım.
Ne bileyim yahu ailemin yanında oluyorum ya da resmi bir yerde oluyorum, başka türlü kaydetsem biraz mahcup olurum gibi geliyor. Bir yandan da aklıma çok özel bir şey gelmedi o sebeple de olabilir.

O bende, "Sevgilim❤" diye kayıtlı, ben onda sürekli değişiyorum:KK70: benle uğraşmaya bayılır, sürekli saçma sapan lakaplar takar. Mesela ben 161 boyunda 51 kiloda bir insanım onun yanında çok minik kalıyorum ama çok iştahlıyımdır çok yerim. Bana obezim der. En son "obez kuş" diye kaydetmişti 😂 onun dışında adımın sonuna 'm ekleyerek, dombilim, küçüğüm, aşkım, kelebeğim, kuşum, şişkocuk, şişkom vs diye birsürü farklı şekilde kaydediyor aklına estikçe :KK70:

💙 sadece mavi kalp olarak kayıtlı. Sade ve benim için maviliği sonsuzluğu simgelediğine inandığım eşim 🙂

ömür törpüm diye kayıtlıydı. oğlum benim telimde babasının numarasını
ÖMRÜNE KURBAN OLDUĞUMUN BABASI (çok yaratıcı)
diye değiştirmiş. İlk aramak istediğimde bir türlü bulamamıştım kocamı. numara girince anladım değiştiğini

Back
X