Eşiniz veya sevgilinizle yaşadığınız tartışmalar cinsel hayatınızı etkiler mi?

Eşiniz veya sevgilinizle yaşadığınız tartışmalar cinsel hayatınızı etkiler mi?

• Kavga ettiğimiz zaman sevişmek istemiyorum

OY: 12 46,2%
  • Tartışmalar cinsel hayatımızı etkilemiyor

OY: 6 23,1%
  • Kavga ettiğimizde daha zevkle sevişiyorum

OY: 7 26,9%
  • Kavga ettiğimizde sevişmek bir görevden öteye geçmiyor

OY: 0 0,0%
  • Diger.

OY: 1 3,8%

• Ankete Katılan
    26
ilk katılan ben oldum :) ben kavga ettiğimizde daha bi zevkle sevişirim çünkü bu birbirimizi sevmeye devam ettiğimizin, hala bana ait olduğunun, hala ona ait olduğumun, hala birbirimizi istediğimizin kanıtıdır, çok kızgınken bile sarılabilmek dokunabilmek... sonra kavgaya da kaldığım yerden devam edebilirim ama gayet güzel.. :)

degil dokunmasini,ona kizdigim zaman yuzunu bile gormek istemem:oklava:

yeterki benim gonlumu hos etsin,fazlasiyla karsiligini veririm,,,,,,,,:jeyyar:a.s.

valla konu ne olursa olsun hani ciddi bişeylerde değilde ottan ..ktan bişeyden kavga edersek ki hep ederiz sacma şeylerden beni hiiiiiiiiç etkilemez.eşimde der sati şeytan gibisin beni kandırıyosun böyle der.:delphin: şakkıdı :icecream:

Çok ciddi konular değilse tabii ki etkilemez..:icecream:
Ama cidden üzüldüysem o zaman bana dokunmasından bile hoşlanmıyorum..
Sevişemem ben,moralim çok bozuk olunca..:delphin:

ooooo kotu tartisma olduysa nas nas keni gider oglunun yanina yatar :roflol: belki iyi degil ama oyle yapiyor delu , sukur cok oyle olmadi ama iste
ama onemli degilse ben dokunurum onakaydirigubbakcemile3hihoyyyt:utangac:

gerçekten incindiysem yüzünü bile görmek istemem ondan önce yatarım ondan önce kalkarım ama sıpamın süt dökmüş kedi gibi gelip miw demesine asla dayanamam :))))

ilk katılan ben oldum :) ben kavga ettiğimizde daha bi zevkle sevişirim çünkü bu birbirimizi sevmeye devam ettiğimizin, hala bana ait olduğunun, hala ona ait olduğumun, hala birbirimizi istediğimizin kanıtıdır, çok kızgınken bile sarılabilmek dokunabilmek... sonra kavgaya da kaldığım yerden devam edebilirim ama gayet güzel.. :)

aynen katılıyorum hiçmi hiç etki yapmaz____dı___ ama devamıda gelir__di__

Çok kızdıysam kesinlikle yüzünü bile görmek istemem.Sevişmek ??.Aynı yatakta bile yatmam kızınca ben...:dilcikar:

evli değilim bir cinsel hayatım yok ama. sevgilime kızdıysam darıldıysam elini bile tutmak gelmiyor içimden öle zamanlarda oda benim bu halime dayanamayıp kendini affettrimeye calısıuyo ve basarılıda oluyor. sonra düzeliyorum ama kavgalıyken soğuyorum evli olsaydım uzak dururdum herhalde​

Back
X