Göz altını doldurmaktan memnun musunuz peki?Valla aynı dertten muzdaribim, gögüslerim emzirmeden dolayı söndü resmen, en küçüğünden silikon taktırmak istiyorum müsade etmiyor. Ama gözaltım çok çukurdu, onu doldurtmama bir şey diyemedi silikona izin vermediği için. Parasından mı diyorum, piyangodan çıksın yaptırıcam gizlice diyorum, kıyamet kopar diyor. Fikri umrumda değil aslında ama sonuçta yanında taşıyacağı kişi biziz, belki buna takıyorlardır.
Yakın zamanda eşimin bıyık bırakmasına müsade etmediğim için, el mecbur karışabilir diyorum :)
Kaynağa neden karışıyo kiBen de beden benim hayat benim diyenlerdendim de malesef yaptiramiuorum. Eşimin omzunda kolunda Dövmeler var ve ben de çok istiyorum ama yaptırır sam çok büyük olay cikarir eminim. Saçlarım eskiden kaynak yaptirmuatim çok güzeldi onu da yaptiramiyorum.
Eşlerine boyun eğen kadınlara çok kızardım ama sorun olmasın diye katlaniliyormus. Bir de en ilginci ev araba taksit ödeme konularında daha çok ödeyen benim ama bir dövme bile yaptıracak söz hakkım yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?