Eşiniz Vücudunuzda Yapmak İstediğiniz Değişikliklerde Söz Sahibi Midir?

8 yildir sacimi omuzdan kisa kestirmedim esim istemiyor diye. Sonunda kestirdim hakkaten hic yakismadi ama cok rahatladim. Bidahakine ogrenci trasi yaptiricam iste bendeki asilik de bu kadar

Bence söz sahibidir. Kadın erkeğin erkek kadının...
Ama anlayışta önemlidir. Beklentiler ve sonuçlari ortak bir sekilde konuşulmalidir, ortak bir karara varilmalidir.

Belki kızacaksınız ama dedikleri çok doğru haberlerde neler görüyoruz Allah korusun

Bence sözü dinlenmeli ya, bununda gururu yapılmaz gibi geliyor bana..

yaaa aynen, tanıştığımızda küpeli değildi ama saçlar uzundu, gitar çalıyordu,
hatta sana gitar dersi vereyim demişti, üstünden 17 sene geçti hala verecek
neyse 30 undan sonra doblolu enişte tişörtü bile giymeye başladı zaten, artık çok uç bişey beklemiyorum ondan
saç-makyaj konusunda aynı, en güzel halim doğal halimmiş, falanmış, filanmış,
arada siyah oje sürüyorum, 35 yaşındasın diyor, evet çok yakışmış dimi diyorum,
dövmelerime delilik diyor zaten,
ama şu silikon olayını aşamadık, cidden yaptırsam ölecekmişim gibi geliyor artık

Off ne kadar da negatif bir eşin var ama yaa felaket tellalı gibi. Darlamiyor mu bir yerden sonra?

Saç rengi değiştirme gibi olmayan konuları sorardım ben olsam. Küçük bir dövmeden ziyade görünce tiksineceği bir görüntü olabilir, dokunmak istemeyebilir renk zevk meselesi bu birazda. Ufak dokunuşları değil de köklü değişiklikleri sormak taraftarıyım. Belki iğrenç bir Saç kesimi ile gelecek karşıma birgün gene seveceğim tabiki de ama illaki görmek isteyeceğim daha tercih ettiğim bir Saç kesimi de olacak karşı tarafta en basit örnek olarak. Silikon taktırınca dokunmak istemezse de suçlayamazsınız gibi. Ama küçük dokunuşlarda her zaman bir ortak noktaya varma taraftarıyım. Yolda yürürken biri aksırsa ya da enfekte mendilini yola atsa da enfeksiyon kapabiliriz o zaman eve kapatsınlar bizi izole olalım. Reddederken bahane bulamayacağı tekliflerle gidin mesela dövme için en bilindik en temiz çalışan yeri araştırın. Yok derse iyi parasını ver dövme makinesi herşeyi 0Dan alıp dövmeciyi eve çağıracağım o zaman diyin

Soz sahibi degildir ama mesela saclarimi cok sever ve o kadar cok iltifat eder ki ben o iltifatlardan mahrum kalmamak icin kestirmiyorum saclarimi
Ama dovme botoks estetik vs hayatta karismaz bende ona karismam

Mutsuz değilim şu an ama 2.5 senedir bayağı mutsuzdum. Şu an objektif değerlendirme aşamasındayım, esasen birbirimizin hoşlandıkları-düşünce yapısı benzer ama karakter olarak zıt insanlarız. Eşim mesela kavgayı sevmeyen, sakin, kavga etsek bile sarılıp yatabilecek, kolay sinirlenmeyen ama sinirlenince çekip gidebilecek, yaz sıcağında bile sarılıp oturalım düşüncesinde vıcık vıcık. Ben de tam tersi, yapışmayı sevmeyen, mümkünse ayrı yatmayı isteyen, kendi rahatına düşkün, hemen sinirlenen, hemen tepki veren, ses tonu hemen yükselen, sakinleştirilmeye ihtiyaç duyan biriyim. Karşılıklı olarak onun beklediği sıcaklığı ben veremedim, benim beklediğim dik duruşu da o veremedi diyebiliriz.

Yok öyle hiç kuru kuru sevmiyorum demedi ama biraz felaket tellalı gibi bir şey.
Bu çok mantıklıymış yalnız ben ikna oldum
Ben o zaman saçını ellemem, sevmem diye çok net söylüyor mesela. Ama ben saçımı kestirmeden önce de kestirme demişti, kestirdim çok pişman oldum şimdi kaynak diyorum Rengini açtırmadan önce de sana en güzel siyah oluyor yapma dedi, yaptım hiç yakışmadığı gibi saçım yıprandı şimdi brezilya fönü yaptırsam toparlansa diyorum kızıyor haliyle.

Genel yapısı bu, paranoyak. Normalde de her şeyde ekstra önlem alır. Atıyorum yağmur yağacaksa yanımıza sadece şemsiye almayız. Pantolon, tshirt ve iç çamaşırı da alırız ya komple ıslanırsak diye

8 yildir sacimi omuzdan kisa kestirmedim esim istemiyor diye. Sonunda kestirdim hakkaten hic yakismadi ama cok rahatladim. Bidahakine ogrenci trasi yaptiricam iste bendeki asilik de bu kadar
Ben de kestirip hiç beğenmedim, yıllardır da uzamıyor eskisi gibi.

Belki size biraz geri kafalilik gibi gelecek ama ben söz sahibi olduklarini dusunuyorum. En azindan yapacaginiz kalici degisimler dövme, dudak dolgusu vs. .. Hayatiniz birlesiyor ve cogu konuda söz sahibi oluyorsunuz birbiriniz icin. Yani esinizi dinlemekte de fayda var

Kulak deldirme için makine falan baktı zaten ben delerim diye. O kadar uç nokta bir adam yani

Adamı darlayıp durma herif desenize arada :) obez falan değilseniz yediğinize içtiğinize karışmak da aşırı yahu
Cok guldum herif desenize lafina:) 52 kiloyum her gün spor da yaparım. Herif olmasa iyi bir iş iyi bir maaş sahibi olarak çok gezerdim de yapacak şey yok:)

ben eşimin saçına sakalına hiç karışmam.
nasıl rahat hissediyorsa canı nasıl isterse öyle yapar.
hatta hoşuma gider değişiklik yapması.
her şekilde gözüme hoş görünür.
bende saçımi istediğim renge boyarim.
istediğim gibi keserim.
bazen kısacık.
her şekilde beğenir.güzel olmuş der.
dövme botoks tarzı şeylere sıcak bakmadigim için söz konusu olmadı.ama kulagimdaki deliğin sayısına karışmaz:))
karışmaktan ziyade eşimin gözüne hoş gelmeyecek bir şeyi yaptirmam.
sonuçta kendimden sonra fikrine önem verdiğim en önemli insan.

Ben de eşimin bıyıklı ve sakallı olmasını istemiyorum söylüyorum kesiyor uzun saç istedim bir ara uzattı benim için yakışmadıgı kannatına vardık geri kestirdi.Şimdi o bana saygı duyuyorsa ben de ona saygı duymak zorundayım.Dövemeyi her erkek sevmeyebilir hatta itici bile bulabilir.Çok istiyorsam onun da rızasıyla yaptırım anca.

Bence gayette söz sahibi
Lütfen dudaklarınızı ördek gibi yaptırmayın güzel olduğunuzu sanıyorsunuz..
İnce dudaklıysanız Allah vergisi ..kabullenin..çok iğrenç duruyor inanın bana.
Botoks da ilerde çok yapay duruyor..

Off ne kadar da negatif bir eşin var ama yaa felaket tellalı gibi. Darlamiyor mu bir yerden sonra?
Darlıyor evet, ben bir de çok tezcanlıyım. Bugün bir şey düşünüsem hemen yaparım öyle günlerce aylarca düşünmem. Kendisi de tam tersi, araştırsın, yorum okusun, bulsun-vazgeçsin vs bir sürü süreçten geçer. En son philips lumea istiyordum mesela, gitmiş hediye almış çok şaşırdım. Ama yaparken kırk tane laf söylüyor, zararlı değil mi, yakmıyor mu, ya bir şey olursa, cilt kanseri olursan gibi türlüfelaket senaryoları

mutlu olmaniz beni de mutlu etti esinizin yorumlari oldukca tutarli. ben olsam onu dinlerdim

Bence eşlerin birnirinin vücuduna karısması biryere kadar . hijyen yoksunluğu vb. Durumlarda esler birbirine uyarıda bulunabilir ama ne ben onun sacina sakalına karisayim ne o benim dudagima botoksuma

40 a gelip göz altında çizgiler olmaya başlayınca botox konusunu göreceğiz miniğim, tabii şimdi gençsin sana uzak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…