Ben adamı tanıdığımda uzun saçlı, küpeli, elektro gitar çalan bir adamdı. Bütün düşündüğüm aykırılıkları yaparım derken tam tersi oldu iyice içime kaçtım. Tanıdıkça o içindeki Anadolu erkeğini gördümTipiyle karakterinin alakası yok, saçlarım siyah-tonunu açtırmamdan bile hoşlanmıyor Tatil dönüşü yüzüme soyucu bir krem kullandım, haliyle bronz olan tenim soyulup eski halini almaya başladı; "bazı yerler soyulmayacak böyle kalacaksın, vitiligo olacaksın benden söylemesi" diyip durdu
Off ne kadar da negatif bir eşin var ama yaa felaket tellalı gibi. Darlamiyor mu bir yerden sonra?Ben adamı tanıdığımda uzun saçlı, küpeli, elektro gitar çalan bir adamdı. Bütün düşündüğüm aykırılıkları yaparım derken tam tersi oldu iyice içime kaçtım. Tanıdıkça o içindeki Anadolu erkeğini gördümTipiyle karakterinin alakası yok, saçlarım siyah-tonunu açtırmamdan bile hoşlanmıyor Tatil dönüşü yüzüme soyucu bir krem kullandım, haliyle bronz olan tenim soyulup eski halini almaya başladı; "bazı yerler soyulmayacak böyle kalacaksın, vitiligo olacaksın benden söylemesi" diyip durdu
Mutsuz değilim şu an ama 2.5 senedir bayağı mutsuzdum. Şu an objektif değerlendirme aşamasındayım, esasen birbirimizin hoşlandıkları-düşünce yapısı benzer ama karakter olarak zıt insanlarız. Eşim mesela kavgayı sevmeyen, sakin, kavga etsek bile sarılıp yatabilecek, kolay sinirlenmeyen ama sinirlenince çekip gidebilecek, yaz sıcağında bile sarılıp oturalım düşüncesinde vıcık vıcık. Ben de tam tersi, yapışmayı sevmeyen, mümkünse ayrı yatmayı isteyen, kendi rahatına düşkün, hemen sinirlenen, hemen tepki veren, ses tonu hemen yükselen, sakinleştirilmeye ihtiyaç duyan biriyim. Karşılıklı olarak onun beklediği sıcaklığı ben veremedim, benim beklediğim dik duruşu da o veremedi diyebiliriz.Evli değilim ama ben kesinlikle eşimin düşüncelerini önemserim. Çünkü karsı tarafın beğenmesi arzulaması tahrik olması benim için önemli. Mesela sevgilim bile olmamasına ragmen silikon taktırmaya çekiniyorum yaa karsı tarafın hosuna gitmezse diye.. ancak sizin evliliğinizi sorunlarınızı en bastan beri takip ediyorum. Karsılıklı büyük hayal kırıklıkları yasadığınızı düşünüyorum. Mutsuz geliyorsunuz bana sizin durumunuzda eşimi sallamaz yaptırırdım
Yok öyle hiç kuru kuru sevmiyorum demedi ama biraz felaket tellalı gibi bir şey.Ben deldirmistim kapandı sonra.
Yani aslında karismak değil de fikrini söylüyormuş. Gayet de mantıklı sebepler. Ben böyle seviyorum böyle olacak tipinde karışmalardan hoşlanmıyorum ben ama sağlığımı düşünerek yorum yapıyorsa hak veririm.
Ben o zaman saçını ellemem, sevmem diye çok net söylüyor mesela. Ama ben saçımı kestirmeden önce de kestirme demişti, kestirdim çok pişman oldum şimdi kaynak diyorumBu çok mantıklıymış yalnız ben ikna oldum
Genel yapısı bu, paranoyak. Normalde de her şeyde ekstra önlem alır. Atıyorum yağmur yağacaksa yanımıza sadece şemsiye almayız. Pantolon, tshirt ve iç çamaşırı da alırız ya komple ıslanırsak diyekulak kısmını şimdi okudum..
işinin ehlini bulursanız bir şey olmaz ..
yalnız ne kadar olumsuz bir bakış açısı var, insanın bir süre sonra ruhu daralır yahu..
benim eşimde dövme konusunda öyle düşünüyor istediği halde yaptırmadı.. ben yaptırdım ama..
Ben de kestirip hiç beğenmedim, yıllardır da uzamıyor eskisi gibi.8 yildir sacimi omuzdan kisa kestirmedim esim istemiyor diye. Sonunda kestirdim hakkaten hic yakismadi ama cok rahatladim. Bidahakine ogrenci trasi yaptiricamiste bendeki asilik de bu kadar
Kulak deldirme için makine falan baktı zaten ben delerim diye. O kadar uç nokta bir adam yaniSaç rengi değiştirme gibi olmayan konuları sorardım ben olsam. Küçük bir dövmeden ziyade görünce tiksineceği bir görüntü olabilir, dokunmak istemeyebilir renk zevk meselesi bu birazda. Ufak dokunuşları değil de köklü değişiklikleri sormak taraftarıyım. Belki iğrenç bir Saç kesimi ile gelecek karşıma birgün gene seveceğim tabiki de ama illaki görmek isteyeceğim daha tercih ettiğim bir Saç kesimi de olacak karşı tarafta en basit örnek olarak. Silikon taktırınca dokunmak istemezse de suçlayamazsınız gibi. Ama küçük dokunuşlarda her zaman bir ortak noktaya varma taraftarıyım. Yolda yürürken biri aksırsa ya da enfekte mendilini yola atsa da enfeksiyon kapabiliriz o zaman eve kapatsınlar bizi izole olalım. Reddederken bahane bulamayacağı tekliflerle gidin mesela dövme için en bilindik en temiz çalışan yeri araştırın. Yok derse iyi parasını ver dövme makinesi herşeyi 0Dan alıp dövmeciyi eve çağıracağım o zaman diyin
Cok guldum herif desenize lafina:) 52 kiloyum her gün spor da yaparım. Herif olmasa iyi bir iş iyi bir maaş sahibi olarak çok gezerdim de yapacak şey yok:)Adamı darlayıp durma herif desenize arada :) obez falan değilseniz yediğinize içtiğinize karışmak da aşırı yahu
Darlıyor evet, ben bir de çok tezcanlıyım. Bugün bir şey düşünüsem hemen yaparım öyle günlerce aylarca düşünmem. Kendisi de tam tersi, araştırsın, yorum okusun, bulsun-vazgeçsin vs bir sürü süreçten geçer. En son philips lumea istiyordum mesela, gitmiş hediye almış çok şaşırdım. Ama yaparken kırk tane laf söylüyor, zararlı değil mi, yakmıyor mu, ya bir şey olursa, cilt kanseri olursan gibi türlüfelaket senaryolarıOff ne kadar da negatif bir eşin var ama yaa felaket tellalı gibi. Darlamiyor mu bir yerden sonra?
mutlu olmaniz beni de mutlu ettiMutsuz değilim şu an ama 2.5 senedir bayağı mutsuzdum. Şu an objektif değerlendirme aşamasındayım, esasen birbirimizin hoşlandıkları-düşünce yapısı benzer ama karakter olarak zıt insanlarız. Eşim mesela kavgayı sevmeyen, sakin, kavga etsek bile sarılıp yatabilecek, kolay sinirlenmeyen ama sinirlenince çekip gidebilecek, yaz sıcağında bile sarılıp oturalım düşüncesinde vıcık vıcık. Ben de tam tersi, yapışmayı sevmeyen, mümkünse ayrı yatmayı isteyen, kendi rahatına düşkün, hemen sinirlenen, hemen tepki veren, ses tonu hemen yükselen, sakinleştirilmeye ihtiyaç duyan biriyim. Karşılıklı olarak onun beklediği sıcaklığı ben veremedim, benim beklediğim dik duruşu da o veremedi diyebiliriz.
Yok öyle hiç kuru kuru sevmiyorum demedi ama biraz felaket tellalı gibi bir şey.
Ben o zaman saçını ellemem, sevmem diye çok net söylüyor mesela. Ama ben saçımı kestirmeden önce de kestirme demişti, kestirdim çok pişman oldum şimdi kaynak diyorumRengini açtırmadan önce de sana en güzel siyah oluyor yapma dedi, yaptım hiç yakışmadığı gibi saçım yıprandı şimdi brezilya fönü yaptırsam toparlansa diyorum kızıyor haliyle.
Genel yapısı bu, paranoyak. Normalde de her şeyde ekstra önlem alır. Atıyorum yağmur yağacaksa yanımıza sadece şemsiye almayız. Pantolon, tshirt ve iç çamaşırı da alırız ya komple ıslanırsak diye
Ben de kestirip hiç beğenmedim, yıllardır da uzamıyor eskisi gibi.
40 a gelip göz altında çizgiler olmaya başlayınca botox konusunu göreceğiz miniğim, tabii şimdi gençsin sana uzak bunlarBen hayatta eşimin dövme yapmasını istemem, tiksiniyorum çünkü sanki kirli gibi geliyor. botoksa da karşıyım ama kırışıklık için dolgu yapılabilir tabi.
Yani eşler bence karışabilir :) ama kulak deldirme falan da abartı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?