Eşiniz Vücudunuzda Yapmak İstediğiniz Değişikliklerde Söz Sahibi Midir?

Ya bende söz sahibi değildir diyeceğim ama başka arkdaşın dediği gibi sakal bıraksa beğenmedim bırakma diyebiliyorum ee o zamanda onun bedeni onun kararı mantığı bunda da var. Bilemedim şimdi bende evlenmeden dövmelerimi yaptırmıştım bazen sildirme konusunu açıyor ama canımın çok yanacağını düşündüğü için ısrarcı Olmuyor ama şimdi yaptırmak istesem muhtemelen karşı çıkar.

Ben söz sahibiyimdir ona karışırım açıkcası vücut onun olabilir ama bilemedim ya karışırım o yüzden kendimi onun yerine koydum oda bana karışır vücuda bir şey yaptırma durumunda saçlarımı zorla boyadım uçlara doğru ama ilk başta karıştı sonra sustu daha da değiştireceğim bazı şeyler aşılabiliyor belki sende ufak ufak aşılarsın canım

Benim eşim bana karışmıyor
karnıma kocaman dövme yaptırdım bişey demedi.
göbeğimde piercingim var onada birşey demiyor.
Şimdi kalçama dövme yaptıracağım hatta beraber model bakıyoruz.
Sadece istemediği şey estetik dudak dolgusu yaptırmak istiyorum bende ama oda doğal sevdiği için çok yapay duruyor diye istemiyor ama ona soran yok tabikii yaptıracağım

bence söz sahibidir. dövme gibi şeyler bence ciddi bir karardır. yani ben de dövmeli bir adamla evli olmak istemezdim. evlenirken yoktu. ha sonucu benim için de ciddi olurdu. ama bir bayanın kulağında zaten delik vardır bu biraz basit olduğundan tartışılacak mevzu değil. ben eşinize hak verdim.

Kısmen.
Fikit belirtebilir ama çok ısrarcı olmamak lazım.
Dövme istesem yaptırırım eşim karışmaz karışsa da ikna ederim.
O mesela sakallarını kesmek istemediği zaman zorlamam. Herkesin kendi kararıdır.
Saygılı duymak lazım

Çok kaygılı bi eşiniz var, sizin içinde eşiniz içinde oldukça yıpratıcı bi hayattır sanırım..
Psikoloğa gidebilir bence.
Dövme zamanında bende yaptırdım kalıcı olmayanından, abartılı olmadığı sürece hâlâ severim.
Fakat özellikle dudağa botoks hiç sevmiyorum çünkü çok yapay duruyor, soruya gelirsek hak olarak değil de fikir olarak danışırdım.

söz sahibidir.
Eşler birbirinin zevkine hitap etmeli.
Geçen ay sakal bıyık bıraktı, çok sevdiği halde ben beğenmediğim için kesti.
Ben de onun bende hoşlanmayacağı bir şeyi yapmazdım.

Bence eşler birbirinin görüntüsü hakkında fikir beyan edebilir ama karşı taraf yapamadığı değişiklikten mutsuz oluyorsa da ısrarla olmaz dememeliler.

Siz eşinizin vücudunda yaptırmak istediği değişikliklerde söz sahibimisiniz
Mesela şişmanlasa göbeklense veya aşırı Zayıflasa sakallansa veya kesse yada başka bişey hoşunuza giden veya gitmeyen gibi düşünün
Herkesin ilişkisi farklı olur eşim asla dese ben yaptırmam sanırım yada azıcık zayıfla dediğimde o gayret etmese üzülürüm herhalde sizde öyle düşünün kararınızı verin

Estetik yaptırmak istiyorsam İyisini kötüsünü söyler dinleyip dinlememek bana kalmış. İkna olursam yaptırmam olmazsam yaptırırım son karar benimdir.
Ama kulak deldirme dövme yaptırma gibi şeyleri sormam direk yaptırım çok basit şeyler bunlar. Bu kadar yüz vermemek lazım bence

Ben söz hakkı olduğunu düşünmüyorum. Fikir beyan edebilir ancak hüküm veremez. Ama bu durum benim için de geçerli.

Bir insan evli ise kadın yada erkek, bedeni kendisine ait değildir, keyfine yedim içtim 100 kilo oldum diyen bir adamın eşi olmak ister miyiz? Sonuçta cinsellik paylaşılıyor, itici gelen bir bedenle bunu yaşamak zorunda bırakılmış hissetmez mi insan?

Bence söz sahibidir.
Kısmen...
Kulak deldirmem konusunda sormam.
Ama dövme yaptıracaksam söz sahibi olabilir.
Çünkü ben de onda söz sahibi olmak isterim.
Tatil günlerinde sakal uzatır sırf ben seviyorum diye...
Ben çok kısa saç severim diye saçını da benim sevdiğim gibi kestirir.
Ben kaslı ol biraz dedim diye adam planlı programlı spor yaptı bi süre.
Vs vs ....
Ben kendi vücudumuda beyime sorarım yani,neden rızası olmayan birşeyi yapayımki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…