Selam herkese, matah bir dert değil ama bu sıra bu durum bana batmaya başladı.
Bunca zamandır istediğim çok fazla şey oldu ama eşim şiddetle karşı çıktığı için yaptıramadım.
İlki dövme mesela, 10 yıldır papağan sahibiyim. Düğün davetiyelerimizde bile yer aldılar, yıllardır ufak bir dövme yaptırmak istiyorum bununla ilgili ama eşim asla ve kat'a diyor başka bir şey demiyor.
Bunun yanında saça kaynak, çizgilere botox, dudak dolgusu, kulak deldirme gibi şeyler de düşünüp yaptıramadıklarım arasında.
Normalde çok dinlemem ama "bak bunun sonucu kötü olur" dediği şeylerde öyle oluyor ve pişman oluyorum. Dövme yaptırsam enfeksiyon falan kapar veya yapan çirkin yapar, dudaklarım maymun poposuna döner diye korkmuyor değilim.
Eşleri kendi vücudumuzdaki değişiklikler hakkında söz sahibi yapmalı mı yapmamalı mı acaba? Bu sıra özellikle botoxa taktım, dudaklarım aşağı doğu en azından o kısma bir şey yaptırasım var ama ona bile hayır diyor. Takmayıp gitsem mi yoksa dinlesem mi?
Gıcıklığına hayır demiyor, misal kaynak yaptıracağım diyorum; senin saçın diye elalemin saçına mı dokunacağım ben diyor. Botox yaptırayım diyorum haberlerde görmüyor musun ne hale geliyorlar nasıl cesaret edersin diyor. Dövme yaptırayım diyorum, aids falan kaparsan görürsün diyor. Beni de caydırıyor gerçekten.
Kulaklarımda zaten 3'er delik var ama ben tragus kısmını deldirmek istiyorum. Kulağın davul gibi olur falan diye caydırıyorDamar benim kan benim diyorum.
Bedenimi değil beni sevsin. Aşırı kilolu olurum hem sağlığım hem çekicilik için zayıfla diyebilir bence ama kulak deldirmeye karışmak saçma bence.
Selam herkese, matah bir dert değil ama bu sıra bu durum bana batmaya başladı.
Bunca zamandır istediğim çok fazla şey oldu ama eşim şiddetle karşı çıktığı için yaptıramadım.
İlki dövme mesela, 10 yıldır papağan sahibiyim. Düğün davetiyelerimizde bile yer aldılar, yıllardır ufak bir dövme yaptırmak istiyorum bununla ilgili ama eşim asla ve kat'a diyor başka bir şey demiyor.
Bunun yanında saça kaynak, çizgilere botox, dudak dolgusu, kulak deldirme gibi şeyler de düşünüp yaptıramadıklarım arasında.
Normalde çok dinlemem ama "bak bunun sonucu kötü olur" dediği şeylerde öyle oluyor ve pişman oluyorum. Dövme yaptırsam enfeksiyon falan kapar veya yapan çirkin yapar, dudaklarım maymun poposuna döner diye korkmuyor değilim.
Eşleri kendi vücudumuzdaki değişiklikler hakkında söz sahibi yapmalı mı yapmamalı mı acaba? Bu sıra özellikle botoxa taktım, dudaklarım aşağı doğu en azından o kısma bir şey yaptırasım var ama ona bile hayır diyor. Takmayıp gitsem mi yoksa dinlesem mi?
Ben adamı tanıdığımda uzun saçlı, küpeli, elektro gitar çalan bir adamdı. Bütün düşündüğüm aykırılıkları yaparım derken tam tersi oldu iyice içime kaçtım. Tanıdıkça o içindeki Anadolu erkeğini gördümbenimki de böyle yapıyor, bilmemkim silikon taktırmış ölmüş,
öteki botoks yaptırmış maymuna dönmüş vs vs
bi tek dövme kısmında etkilenmiyorum, eskiden de vardı dövmelerim, sonra da yaptırdım, onlara tek yorumu deli misin...
ben kilosundan başka bişeyine karışmam, zaten düz adam benimki saç sakal boyatacak hali de yok
Gıcıklığına hayır demiyor, misal kaynak yaptıracağım diyorum; senin saçın diye elalemin saçına mı dokunacağım ben diyor. Botox yaptırayım diyorum haberlerde görmüyor musun ne hale geliyorlar nasıl cesaret edersin diyor. Dövme yaptırayım diyorum, aids falan kaparsan görürsün diyor. Beni de caydırıyor gerçekten.
Adam bir garip. Dışardan bakınca son derece modern bir adam ama bana gelince herseye karışır. Bir de avukat kendileri o cenesi ile mücadele etmem zor. Bazen ikinci evliliğimi yapmasaydim diyorum. Kıyafet karışır saca karışır hatta sürekli kilo alma spor yap ekmek yeme karbonhidrat yeme diyen bir adam. Benim de ne çok derdim varmış yaz yaz bitmedi..Kaynağa neden karışıyo ki
Enfeksiyon kaparsın, şişer, dövmeyi kötü yapar vs gibi şeyler.e hadi bunlar tamam diyelim kulak deldirmeye ne bahane buluyor?
dövmede sıfır iğne kullanılıyor gözünüzün önünde açıyor adam iğneyi aids falan kapılmıyor yani..
Ben de tam tersi organ falan bağışlayacaksam tek kişilik düşünürüm organ benim sonuçta. Görsel açıdan karşımdakinin fikrini önemserim, ciddi olarak irrite olabilir mesela bazı değişikliklerden diye düşünürüm. Ben de aynı şekilde, mesela vücutta dövme sevmem, yanık ten sevmem, orada burada küpe piercing sevmem gibiHayır söz sahibi değildir en azından bu bahsettiğin şeylerde ha nedir organ falan bağışlayacaksındır o zaman fikri önemlidir ama dövme botoks dolgu vs kişisel şeyler
Ben deldirmistim kapandı sonra.Kulaklarımda zaten 3'er delik var ama ben tragus kısmını deldirmek istiyorum. Kulağın davul gibi olur falan diye caydırıyor
Bu çok mantıklıymış yalnız ben ikna oldummisal kaynak yaptıracağım diyorum; senin saçın diye elalemin saçına mı dokunacağım ben diyor.
Adamı darlayıp durma herif desenize arada :) obez falan değilseniz yediğinize içtiğinize karışmak da aşırı yahuAdam bir garip. Dışardan bakınca son derece modern bir adam ama bana gelince herseye karışır. Bir de avukat kendileri o cenesi ile mücadele etmem zor. Bazen ikinci evliliğimi yapmasaydim diyorum. Kıyafet karışır saca karışır hatta sürekli kilo alma spor yap ekmek yeme karbonhidrat yeme diyen bir adam. Benim de ne çok derdim varmış yaz yaz bitmedi..
Enfeksiyon kaparsın, şişer, dövmeyi kötü yapar vs gibi şeyler.
Valla ben de hiç o açıdan bakmamıştım huylandım şimdi. Olsun ama saça başa da karışmamak lazım herşeyin aşırısı zararBu çok mantıklıymış yalnız ben ikna oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?