Eşiniz Vücudunuzda Yapmak İstediğiniz Değişikliklerde Söz Sahibi Midir?

Gıcıklığına hayır demiyor, misal kaynak yaptıracağım diyorum; senin saçın diye elalemin saçına mı dokunacağım ben diyor. Botox yaptırayım diyorum haberlerde görmüyor musun ne hale geliyorlar nasıl cesaret edersin diyor. Dövme yaptırayım diyorum, aids falan kaparsan görürsün diyor. Beni de caydırıyor gerçekten.

40 yaşında bir kadın olarak bazen böyle şeyler aklımdan geçiyor, eşimin bu konuda görüşü asla, yaşlanmak normal bir süreç ve ben seni bu halinle çok seviyorum diyor. Huylu bir adamdır eşim dudağımda ruj varsa öpemez öyle anlatayım. Burnumu yaptırmak istiyorum nicedir , kocaman bir burnum var=) olmaz diye direniyor ben seni bu burunla sevdim, sağlık olsa tamam ama sağlamken ne diye bıçak altına yatacaksın olduğundan başka birine dönüşmeni istemiyorum diyor. Buna karşılık bende ona karışırım sakalına, saçına, giyimine. Mesela üç numara saçı çok sever ama asla izin vermiyorum, çok kısa sevmiyorum çünkü. Bu tür değişiklikler eşler arası çekimi etkileyecek şeyler o yüzden ben dozunda karışılabilir diyorum ha bunu yaparken ikimizde güzellikle konuşuyoruz höt söt ben senin sahibinim modunda değiliz

benimki de böyle yapıyor, bilmemkim silikon taktırmış ölmüş,
öteki botoks yaptırmış maymuna dönmüş vs vs
bi tek dövme kısmında etkilenmiyorum, eskiden de vardı dövmelerim, sonra da yaptırdım, onlara tek yorumu deli misin...
ben kilosundan başka bişeyine karışmam, zaten düz adam benimki saç sakal boyatacak hali de yok

Kaynak kulak deldirme o kadar abartılı bir şey değil. Kulağını deldirsen farkedilmez bile oraya küpe takmazsan. Onun yanında takmazsın olur biter. Ama dövme, botoks konusunda eşim tabi ki benim üzerimde söz sahibidir. Nasıl ki ben onun sakalına bıyığına çemkiriyorsam o da karışır

Damar benim kan benim diyorum.
Bedenimi değil beni sevsin. Aşırı kilolu olurum hem sağlığım hem çekicilik için zayıfla diyebilir bence ama kulak deldirmeye karışmak saçma bence.
Kulaklarımda zaten 3'er delik var ama ben tragus kısmını deldirmek istiyorum. Kulağın davul gibi olur falan diye caydırıyor

esım hıc karısmaz ama yınede sorar fıkrını alırım
sakalı hıc sevmem tras olmasını hergun hatırlatırım bunun ustune bana karısma desem olmaz
ama karısmaz benım herıfcan

tutupda papaganımı vucuduma dovme yaptırcam desem hayır dıyebılırdı ama

Hayır söz sahibi değildir en azından bu bahsettiğin şeylerde ha nedir organ falan bağışlayacaksındır o zaman fikri önemlidir ama dövme botoks dolgu vs kişisel şeyler

Ben sadece beni ilgilendirdiğini düşündüğüm şeyleri sormam. Ama ameliyat gibi ciddi bir şey olsaydı sonrasında bana bakması gerekeceği için fikrini alırdım, istişare yapardık sanırım.

Bunun dışında dövmelerimin üçünü evlenmeden yaptırmıştım. Birinde yanımdaydı yapılırken. Sonuncuyu da evlendikten sonra yaptırdım. Akşam eve gelince öğrendi. Sonuçta benim bedenim, sormak gerekeceği aklıma bile gelmedi, o da ekstrem bir şey gibi davranmadı zaten. Ama hepsi yapılırken hayatımdaydı.

Geçen yaz evlendikten sonra da tragus piercingi yaptırdım. Onu da akşam gördü. Beni çok iyi tanıdığı için şaşırmıyor sanırım.

Karışamaz tabiiki demek geliyor insanın içinden ama tersinden düşününce haksızlık oluyor. Ornegin dövme konusunda sizin hiç sevmediğiniz hatta irite olduğunuz bir konu olduğunu düşünelim. Sizi karıştırmadan yapması çok kötü bir durum olur

Ben adamı tanıdığımda uzun saçlı, küpeli, elektro gitar çalan bir adamdı. Bütün düşündüğüm aykırılıkları yaparım derken tam tersi oldu iyice içime kaçtım. Tanıdıkça o içindeki Anadolu erkeğini gördüm Tipiyle karakterinin alakası yok, saçlarım siyah-tonunu açtırmamdan bile hoşlanmıyor Tatil dönüşü yüzüme soyucu bir krem kullandım, haliyle bronz olan tenim soyulup eski halini almaya başladı; "bazı yerler soyulmayacak böyle kalacaksın, vitiligo olacaksın benden söylemesi" diyip durdu

e hadi bunlar tamam diyelim kulak deldirmeye ne bahane buluyor?
dövmede sıfır iğne kullanılıyor gözünüzün önünde açıyor adam iğneyi aids falan kapılmıyor yani..

Kaynağa neden karışıyo ki
Adam bir garip. Dışardan bakınca son derece modern bir adam ama bana gelince herseye karışır. Bir de avukat kendileri o cenesi ile mücadele etmem zor. Bazen ikinci evliliğimi yapmasaydim diyorum. Kıyafet karışır saca karışır hatta sürekli kilo alma spor yap ekmek yeme karbonhidrat yeme diyen bir adam. Benim de ne çok derdim varmış yaz yaz bitmedi..

e hadi bunlar tamam diyelim kulak deldirmeye ne bahane buluyor?
dövmede sıfır iğne kullanılıyor gözünüzün önünde açıyor adam iğneyi aids falan kapılmıyor yani..
Enfeksiyon kaparsın, şişer, dövmeyi kötü yapar vs gibi şeyler.

Evli değilim ama ben kesinlikle eşimin düşüncelerini önemserim. Çünkü karsı tarafın beğenmesi arzulaması tahrik olması benim için önemli. Mesela sevgilim bile olmamasına ragmen silikon taktırmaya çekiniyorum yaa karsı tarafın hosuna gitmezse diye.. ancak sizin evliliğinizi sorunlarınızı en bastan beri takip ediyorum. Karsılıklı büyük hayal kırıklıkları yasadığınızı düşünüyorum. Mutsuz geliyorsunuz bana sizin durumunuzda eşimi sallamaz yaptırırdım

Hayır söz sahibi değildir en azından bu bahsettiğin şeylerde ha nedir organ falan bağışlayacaksındır o zaman fikri önemlidir ama dövme botoks dolgu vs kişisel şeyler
Ben de tam tersi organ falan bağışlayacaksam tek kişilik düşünürüm organ benim sonuçta. Görsel açıdan karşımdakinin fikrini önemserim, ciddi olarak irrite olabilir mesela bazı değişikliklerden diye düşünürüm. Ben de aynı şekilde, mesela vücutta dövme sevmem, yanık ten sevmem, orada burada küpe piercing sevmem gibi

Kulaklarımda zaten 3'er delik var ama ben tragus kısmını deldirmek istiyorum. Kulağın davul gibi olur falan diye caydırıyor
Ben deldirmistim kapandı sonra.
Yani aslında karismak değil de fikrini söylüyormuş. Gayet de mantıklı sebepler. Ben böyle seviyorum böyle olacak tipinde karışmalardan hoşlanmıyorum ben ama sağlığımı düşünerek yorum yapıyorsa hak veririm.

Adamı darlayıp durma herif desenize arada :) obez falan değilseniz yediğinize içtiğinize karışmak da aşırı yahu

Enfeksiyon kaparsın, şişer, dövmeyi kötü yapar vs gibi şeyler.

kulak kısmını şimdi okudum..
işinin ehlini bulursanız bir şey olmaz ..
yalnız ne kadar olumsuz bir bakış açısı var, insanın bir süre sonra ruhu daralır yahu..
benim eşimde dövme konusunda öyle düşünüyor istediği halde yaptırmadı.. ben yaptırdım ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…