Şimdi sordum konuyu okuyunca merak ettim görünmeyen yerlerine yaptırabilirsin botoks motoks dedi
Ben izin istemiyorum yalnız, ciddiye almalı mı almamalı mı ona karar veremiyorum. Daha önce yapma dediklerini yapıp hepsinde pişman olduğum için kalıcı şeyşerde temkinliyim haliyle.Siz o imzayi atarak TRde herseyinize karisma hakkini vermissiniz sormaniz bile gerekesiz.
Çok mu ajite ettiniz nedir? Kadını erkeği mi var eşim ve beğendiğim , evlenmeye karar verdiğim halinde dövme yoktu. Yaptırmak istese hiç de memnun olmam. Ama kelepçe takıp eve hapsedecek değilim benim gönlüm olmadan da gidip yaptırabilir. Kadın değil eşim erkek bu aradakeyfiyle emreder beyefendi!!!
kadinlarin geldigi hale bakar misiniz, aklimiz eksik cocuk muamelesi gormek hic mi gururumuza dokunmuyor.
organ bağışı kişi öldükten sonra yaptırılmıyor mu yahu?Ama bağış sende sekel bırakabilir ya da hayatını kısıtlayacak durumda olabilirsin bakıma muhtaç kalabilirsin ne bileyim çocuk yapma diyebilir doktor böbrek bağışı mesela,e bu durumda sana bakacak olan kim,hayatı paylaştığın kişi,atıyorum adam 3 çocuk istiyo ama doktoe sana diyo ki tek böbrekle iki can olmaz gibi gibi
tragusu nerde ve kaça yaptırdınız? Onu yaptırayım bari ben de:)Vallahi kocam yok ama sevgilim var. Piercing hastayim. Kulağımda tragus var. Bide gobekte istiyorum.
Aldigim tepki " yahu kulaginda ki hadi neysede gobegine yaptiramazsin midem bulaniyo benim sevmiyorum"
Artik kimde gorduyse gobekte igrendiyse bak sen haspama. Istikrarliyim ikna edicem umarim
Taksim atlas pasajı shadowsta. Yaptirali bayağı oldu pek hatırlamıyorum ama sanırım 50 lirayditragusu nerde ve kaça yaptırdınız? Onu yaptırayım bari ben de:)
organ bağışı kişi öldükten sonra yaptırılmıyor mu yahu?
öbür türlü böbrek bağışı falan, yani bu yaygın birşey mi, Türkiye'de 100 kişiden kaç tanesi yaşarken bir böbreğini başka bir insana bağışlıyor mesela?
ben mesela öldükten sonra tüm organlarımı bağışlamak istiyorum, bunu resmi olarak bildirmedim bir yerlere ama, ehliyet alacağım onda yazıyordu eskiden.
anladım, öyle bir durumda ben de bağışlardım herhalde ya, zor bir karar belki ama çok yakınım olması lazım elbette, mesela kardeşim. düşünmeden veririm, anneme, babama falan.Istatistik veremem konuya örnek olsun diye yazdım,değişiklik var değişiklik var anlamında,ama cevremde 2 kişi var yakınına organ bağışlayan biri karaciğer biri böbrek
Yaptırma tabiii yaptıranları görüyoruzSelam herkese, matah bir dert değil ama bu sıra bu durum bana batmaya başladı.
Bunca zamandır istediğim çok fazla şey oldu ama eşim şiddetle karşı çıktığı için yaptıramadım.
İlki dövme mesela, 10 yıldır papağan sahibiyim. Düğün davetiyelerimizde bile yer aldılar, yıllardır ufak bir dövme yaptırmak istiyorum bununla ilgili ama eşim asla ve kat'a diyor başka bir şey demiyor.
Bunun yanında saça kaynak, çizgilere botox, dudak dolgusu, kulak deldirme gibi şeyler de düşünüp yaptıramadıklarım arasında.
Normalde çok dinlemem ama "bak bunun sonucu kötü olur" dediği şeylerde öyle oluyor ve pişman oluyorum. Dövme yaptırsam enfeksiyon falan kapar veya yapan çirkin yapar, dudaklarım maymun poposuna döner diye korkmuyor değilim.
Eşleri kendi vücudumuzdaki değişiklikler hakkında söz sahibi yapmalı mı yapmamalı mı acaba? Bu sıra özellikle botoxa taktım, dudaklarım aşağı doğu en azından o kısma bir şey yaptırasım var ama ona bile hayır diyor. Takmayıp gitsem mi yoksa dinlesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?