Eşiniz Vücudunuzda Yapmak İstediğiniz Değişikliklerde Söz Sahibi Midir?

Hak hukuk olarak değildir diyesim geliyor ama eşim dövme yaptırmak istese ben de sen bilirsin canım demem. Zevk ve düşünce meselesi tabiki isteyen yaptırsın ama eşim yaptırmasın derim.

Şimdi sordum konuyu okuyunca merak ettim görünmeyen yerlerine yaptırabilirsin botoks motoks dedi

keyfiyle emreder beyefendi!!!

kadinlarin geldigi hale bakar misiniz, aklimiz eksik cocuk muamelesi gormek hic mi gururumuza dokunmuyor.

Tragus için zorladım biraz, sonra bana şişti enfeksiyon kaptı, sinirime geldi suratım oynamıyo falan deme dedi
Bana Anadolu yakasında hijyenik bir şekilde tragus piercingi yaptırabileceğim yer önerisi lazım şimdi, hemen yarın gideceğim

Siz o imzayi atarak TRde herseyinize karisma hakkini vermissiniz sormaniz bile gerekesiz.
Ben izin istemiyorum yalnız, ciddiye almalı mı almamalı mı ona karar veremiyorum. Daha önce yapma dediklerini yapıp hepsinde pişman olduğum için kalıcı şeyşerde temkinliyim haliyle.

keyfiyle emreder beyefendi!!!

kadinlarin geldigi hale bakar misiniz, aklimiz eksik cocuk muamelesi gormek hic mi gururumuza dokunmuyor.
Çok mu ajite ettiniz nedir? Kadını erkeği mi var eşim ve beğendiğim , evlenmeye karar verdiğim halinde dövme yoktu. Yaptırmak istese hiç de memnun olmam. Ama kelepçe takıp eve hapsedecek değilim benim gönlüm olmadan da gidip yaptırabilir. Kadın değil eşim erkek bu arada hergün gördüğüm , sex yaptığım insanın vücudunda beğenmeyeceğim hoşuma gitmeyecek değişiklikler yapmasına elbette yorum yapabilirim. Eşim de bana yapabilir. Son söz kişinin kendisine ait. Burda zavallı çilekeş Türk kadını diye acındırmaya gerek yok

yani söz hakkı var mı yok mu bilmiyorum ama ben önemli fiziksel bir değişiklik yapacaksam ona sormadan yapmazdım sanırım, eşim olmasının ne anlamı var ki o zaman? adı üzerinde, eşim, hayatı paylaştığım ve sevdiğim insan. yani bekarım ama bakış açım bu şekilde. çünkü benim için onun beğenip beğenmemesi de önemli olurdu doğal olarak.

Fikir alirim. Çünkü esim fikirlerine en guvendigim insandir. Ama cok istersem yaptırırım. Zaten o da hicbir konuda hayir olmaz demez. Kendince avantajlarini ve dezavantajlarini önüme koyar.
Hayir yapamazsin edemezsin kafasinda bir insan olsa fikrini de almazdim galiba

organ bağışı kişi öldükten sonra yaptırılmıyor mu yahu?
öbür türlü böbrek bağışı falan, yani bu yaygın birşey mi, Türkiye'de 100 kişiden kaç tanesi yaşarken bir böbreğini başka bir insana bağışlıyor mesela?
ben mesela öldükten sonra tüm organlarımı bağışlamak istiyorum, bunu resmi olarak bildirmedim bir yerlere ama, ehliyet alacağım onda yazıyordu eskiden.

Vallahi kocam yok ama sevgilim var. Piercing hastayim. Kulağımda tragus var. Bide gobekte istiyorum.
Aldigim tepki " yahu kulaginda ki hadi neysede gobegine yaptiramazsin midem bulaniyo benim sevmiyorum"
Artik kimde gorduyse gobekte igrendiyse bak sen haspama. Istikrarliyim ikna edicem umarim

Eger butun vucudumu dovmeyle kaplatacagim, alnimi derdirecegim gibi uc istekleriniz yoksa bence karisamaz.

tragusu nerde ve kaça yaptırdınız? Onu yaptırayım bari ben de:)

Istatistik veremem konuya örnek olsun diye yazdım,değişiklik var değişiklik var anlamında,ama cevremde 2 kişi var yakınına organ bağışlayan biri karaciğer biri böbrek

Yarı yarıya müdahil olmasını hoş karşılarım ben, ilgili olduğunu düşündürür. "Bana ne soruyorsun ki istiyorsan yaptır" deyip geçmesini istemem ama "Zinhaar" diyen birisi olursa karşımda, sanırım o iş inada biner, yaptıracağım yoksa da yaptırırdım.

Dövme konusunda bizim de ufak bir fikir alış-verişimiz oldu; eşimin ayağının birinde, diz kapağına kadar uzanan, üni. zamanlarında yaptırdığı tribal bir dövmesi var. Ben de eskiden beridir dövme isteyip, yaptırmamış biriyim. Kendi çizdiğim bir deseni, vücudumun bir yerine işletmek istedim, fikrini sordum. "Yaptırma" dedi. "Sağlıklı bir şey değil, gerek de yok" filan dedi. Ben de üzerine düşmedim. Ancak delicesine isteseydim, "Eh karışmıyorum" derdi illa.

Ama dudak dolgusu, botoksa kadar karışmak... Bilemedim. Hiçbir şekilde doğallığınıza dokunmanızı istemiyor sanırım eşiniz. Ancak sizin ne kadar istediğiniz önemli. İstiyorsanız, yaptırın tabi.

Istatistik veremem konuya örnek olsun diye yazdım,değişiklik var değişiklik var anlamında,ama cevremde 2 kişi var yakınına organ bağışlayan biri karaciğer biri böbrek
anladım, öyle bir durumda ben de bağışlardım herhalde ya, zor bir karar belki ama çok yakınım olması lazım elbette, mesela kardeşim. düşünmeden veririm, anneme, babama falan.

çünkü ileride bu yüzden hasta mı olacağım, başıma ne gelecek bilmiyorum, bilmediğim bir şey için de bana ihtiyacı olan "çok yakınım"ı geri çevirmezdim.

Yaptırma tabiii yaptıranları görüyoruz

Tabi ki de söz sahibi olamaz benim vücudum hakkında.. Meme protezlerimi taktırdığımda daha evli değildik, vücut senin ben karışamam demişti. Evli olsak da bir şey değişmeyecekti.

Söz sahibi mi diye sorunca biraz itici geliyor insana ama düşününce bence evet.

Hayat müşterek, eşler birlikte karar almalı bence. Diğer türlüsü aşırı "ben" olmaya gidiyor ve evlilik adı altında alakasız iki birey gibi bunun sonucu..

Arkadasimin nisanlisi silikon yaptirmasina kesinlikle karsiudi.kiz arabasini satti yapti dinlemedi.sonra da surpriz yapti.adam bayilmis:) yani yaptirma derler ama icleri gider yaptir gitsin muhtemelen para gidecek diye istemiyorlardir.sagligin falan hilaye bence.ben erkeklere inanmiyorum acikcasi.yaptir silikon istiyorsan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…