Eşiniz Vücudunuzda Yapmak İstediğiniz Değişikliklerde Söz Sahibi Midir?

Benim ki de degisikliklere ilk tepkisi olumsuzdur....sonra tavrimi degistirdim
Yapsam mi demiyorum yapcam diyorum o da tamam diyor
Yapsam mi diye sorunca direk olumsuza gidiyor

Ne yaptığına göre değişir bence. Mesela sırtına komple dövme istiyorsan istemeyebilir, küçükse bir şey demesin bi zahmet. Ya da dudak dolgusu istemeyebilir, çünkü bence de çok yapay duruyor ve eşiniz öpecek sonuçta orayı yumuşak olsun isteyebilir dudaklarınız

Ama kulak deldirmeye laf yapması absürt.

nedense kadınların bedeni üzerinde herkes söz sahibi oluyor. bence kimse karışmamalı,kişi kendini nasıl rahat hissederse öyle davranmalı.

ya sakın erkek tarafını tutuyo demeyin ama bahsini ettiğin değişimlerde eşine bence danışmalı ve onay vermiyorsa yaptırmamalısın, botoks ve dudak için dedim bunu, nihayetinde yıllar sonra bu yaptıkların vucudun tarafından red edilecek ve görünüşün daha çok değişecek, doğallığğın bozulacak ve sonuç olarak 'yanlış anlaşılmasın ama beden senin tabiki ama eşinle paylaşıyorsun unutma'

belkide eşin seni olduğun gibi beğeniyor ve yaşayacagın değişimin seni bi süre sonra pişman edeceğinden dolayı yanlış yapmanı istemiyordur, ama kaynak, kulak deldirme ve dövme için aynılarını söylemem, çünkü bunlar seni diğerleri kadar etkilemez..

ben bu tür şeyleri eşime danışırım , fikrimi beyan eder ve onunda fikrini alırım
mesela

ben dövme yaptırmak istedim ve eşimle paylaştım baana '' beraber yaptıralım , bende yaptırıyım o zaman ama acele etmeyelim dedi, burnuma hızma istedim tamam güzelim sen seç beraber gider taktırırız dedi

yani bilmiyorum ben isteklerimi emrivaki yapmadan söyledim nabzını yoklayarak, belkide huyuma giderek bana düşünme ve karar verme süreci tanımış oldu belkide. 2 yıldır ne dövme yaptırdım nede hızma taktırdım. bencede iyi oldu, şimdi hızmadan vazgeçtim çünkü tamamen hevesti benimki, ama dövmeyi yaptırıcaz, seneye tabiki adam huyuma gidiyo ya, işi biliyo resmen. bence bazı şeyler ortak kararlarla yapılmalı.

görünüşün seni etkilediği kadar hayatını paylaştığın insanıda etkiliyor. bence sen botoks ve dudak işini iyice bi düşün yinede. belkide o karşı çıktıgı için bu kadar istiyorsundur, böyle şeyleri iyi değerlendirmek lazım...

eşinden habersiz yapma derim. durumu zıtlaştırmaya götürmek yerine ciddi ciddi neden istediğini anlatabilirsin. ne biliyim onunda aklına yatacak şekilde yol alırsan bence izin vermeyeceği şeyler değil bunlar..

yinede kadın olarak doğallığını bozma derim.

Sakal seven bi ben mi varım yaw

yalnız değilsin sakalsızken eşime mısır kedisi muamelesi yaapar burnundan getiririm o 3-4 günü.
erkkek dediğin sakallı bıyıklı olacak arkadaş , ben eşimi sakal bıyıkla gördüm öyle alıştım öyle kabul ettim bakın mesela söz sahibiyim , farkında olmadan müdehale ediyorum adama

oda bazen bana haydar abi bıyıkları ne zaman aldırcan bebraber alalımmı der gıcık gıcık

söz sahıbı degıldır ama bencede gereksız estetıge gerek yok bellıkı adamda dogallıktan hoslanıyor ama dovmenın anlamı buyukse sızın ıcın yapabılırsınız, yada kulak deldırme tamamen sızın tercıhınız olmalı bence...

"Sonucları kötü olur" nasıl bir cümledir yahu?

Nasıl kötü olabilirmiş?

Vücut benim heves benim kime ne

Değil kocan bu yeryüzündeki hiç kimse vucudumuz üzerinde söz hakkına sahip değildir.
Vucudumuz kimsenin malı değildir.

Dövme fikri akla bir kere girdiğinde yaptırmadan bitiremezsin.
Denize girmezsen, çamurda yuvarlanmazsan, bandajı sıvayıp dağa taşa sürmezsen mikrop falan kapmazsın saçma konuşmasın. İlacı sürecek belli aralıklarda bitti gitti.
Kötü yaparlar konusuna gelince de bir zahmet iyi bir dövmeciye hakettiği parayı verip o şekilde yaptırın.
Aksi takdirde kötü bir çizim oluyor gerçekten.

Hayat sizin, beden sizin bir kez geldik dünyaya...
Ne isterseniz yaptırın.
Ömrünüzce pişman olursunuz.

"Sonucları kötü olur" nasıl bir cümledir yahu?

Nasıl kötü olabilirmiş?

Vücut benim heves benim kime ne
Mikrop kapar, yan etkisi olur, beğenmezsin vs. Dün tragus piercing yaptıracağım dedim mesela, sinirine gelirse görürsün, suratın uyuşuk gezersin ama sen bilirsin dedi

Mikrop kapar, yan etkisi olur, beğenmezsin vs. Dün tragus piercing yaptıracağım dedim mesela, sinirine gelirse görürsün, suratın uyuşuk gezersin ama sen bilirsin dedi
Ha bu başka türlü bi acıklama ama ürkütücü :) Şey gibi değil mi "bizim bi rahmetli cemil abi vardı piercing sinirine denk geldi" gibi aahahahh

Ha bu başka türlü bi acıklama ama ürkütücü :) Şey gibi değil mi "bizim bi rahmetli cemil abi vardı piercing sinirine denk geldi" gibi aahahahh
Aynen öyle, felaket tellalı gibi. İnternette şeytan tırnağı neden olur diye bakarsın sonucu kanser falan çıkar ya; bu mantoğın kaynağı benim eşim olabilir

Soz sahibi degil bence ama koklu degisiklik icin fikri cok cok onemli

Bana gore kulak deldirmek saca kaynak yaptirmak spora baslayip biraz kas yapmak veya zayifsa kilo almayi istemek ,baliketliyse zayiflik istemek ,dovme vs vs vs gibi seyler cok karisacagi seyler degil cunku koklu degisiklikler degil ve geri donusu olan seyler kisi hevesini alir buna kisitlamayi cok abarti buluyorum ama bir gogus implanti bir burun ameliyati,popo kaldirma vb farkli onlarda fikir sahibi olmasi mudahale etmek istemesini endisesini normal buluyorum
Valla kuzum sen seninkine hic ssst dememissin amudahale olayinda tepene cikmis
Cikartmayin sunlari bu kadar tepenize sonra siz uzuluyorsunuz

tamamen söz sahibi değildir demek yanlış olur konuya ve derecesine göre değişir bence :))

botox, dudak dolgusu vs bunlar bence önemli şeyler çünkü kişiyi görünüş olarak değiştiriyor. doğal olarak eşinin bu konuda hayır demesini anlayabiliyorum. kaldı ki sağlıklı da değl. ben de açıkçası eşim gitsin botox yaptırsım istemezdim.

saça kaynak olayını bilemedim.

ama kulak deldirmek ve dövmeye karışması saçma. bunlar doğrudan onun sana bakışını etkileyen şeyler değil, görünüşünü etkileyen şeyler değil. doğal olarak karışmamalı. kulak deldirmekte ne var yahu bende beş tane var. biri deldirme dese gider inadına bi tane daha deldiririm.

Maşallah size, ne güzel bi iletişiminiz var,
Ve ayrıca eşinizin sizi siz olduğunuz için de sevmesi ayrı bi güzel...

benim yaptırmak istediklerimde eşim söz sahibidir çünkü onun da beğenmesini isterim, sonuçta onunla evliyim dğeil mi:) onun yaptırmak istediklerine de ben müdahale ederim hoşuma gitmezde bu gayet normal bir durum bence, ayrıca erkekler bu tarz estetik türü şeylerden hiç hoşlanmıyorlar en azından benim eşim öyle, yapay duruyor çünkü, siz de illa ki yaptırmak istiyorsanız çok estetik olduğu belli olmayan küçük dokunuşlar şeklinde yaptırabilirsiniz bence, ama dudak konusunda ben de korkardım açıkçası, bazı dudak yapılarına hiç gitmiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…