- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Selam herkese, matah bir dert değil ama bu sıra bu durum bana batmaya başladı.
Bunca zamandır istediğim çok fazla şey oldu ama eşim şiddetle karşı çıktığı için yaptıramadım.
İlki dövme mesela, 10 yıldır papağan sahibiyim. Düğün davetiyelerimizde bile yer aldılar, yıllardır ufak bir dövme yaptırmak istiyorum bununla ilgili ama eşim asla ve kat'a diyor başka bir şey demiyor.
Bunun yanında saça kaynak, çizgilere botox, dudak dolgusu, kulak deldirme gibi şeyler de düşünüp yaptıramadıklarım arasında.
Normalde çok dinlemem ama "bak bunun sonucu kötü olur" dediği şeylerde öyle oluyor ve pişman oluyorum. Dövme yaptırsam enfeksiyon falan kapar veya yapan çirkin yapar, dudaklarım maymun poposuna döner diye korkmuyor değilim.
Eşleri kendi vücudumuzdaki değişiklikler hakkında söz sahibi yapmalı mı yapmamalı mı acaba? Bu sıra özellikle botoxa taktım, dudaklarım aşağı doğu en azından o kısma bir şey yaptırasım var ama ona bile hayır diyor. Takmayıp gitsem mi yoksa dinlesem mi?
Sakal seven bi ben mi varım yaw
söz sahıbı degıldır ama bencede gereksız estetıge gerek yok bellıkı adamda dogallıktan hoslanıyor ama dovmenın anlamı buyukse sızın ıcın yapabılırsınız, yada kulak deldırme tamamen sızın tercıhınız olmalı bence...Selam herkese, matah bir dert değil ama bu sıra bu durum bana batmaya başladı.
Bunca zamandır istediğim çok fazla şey oldu ama eşim şiddetle karşı çıktığı için yaptıramadım.
İlki dövme mesela, 10 yıldır papağan sahibiyim. Düğün davetiyelerimizde bile yer aldılar, yıllardır ufak bir dövme yaptırmak istiyorum bununla ilgili ama eşim asla ve kat'a diyor başka bir şey demiyor.
Bunun yanında saça kaynak, çizgilere botox, dudak dolgusu, kulak deldirme gibi şeyler de düşünüp yaptıramadıklarım arasında.
Normalde çok dinlemem ama "bak bunun sonucu kötü olur" dediği şeylerde öyle oluyor ve pişman oluyorum. Dövme yaptırsam enfeksiyon falan kapar veya yapan çirkin yapar, dudaklarım maymun poposuna döner diye korkmuyor değilim.
Eşleri kendi vücudumuzdaki değişiklikler hakkında söz sahibi yapmalı mı yapmamalı mı acaba? Bu sıra özellikle botoxa taktım, dudaklarım aşağı doğu en azından o kısma bir şey yaptırasım var ama ona bile hayır diyor. Takmayıp gitsem mi yoksa dinlesem mi?
Çok memnunum gözaltı ışık dolgusu diye geçiyor tavsiye ederimGöz altını doldurmaktan memnun musunuz peki?
Çok çukur benimkiler de. O çukurluğu tamamen geçirdi mi?Çok memnunum gözaltı ışık dolgusu diye geçiyor tavsiye ederim
Mikrop kapar, yan etkisi olur, beğenmezsin vs. Dün tragus piercing yaptıracağım dedim mesela, sinirine gelirse görürsün, suratın uyuşuk gezersin ama sen bilirsin dedi"Sonucları kötü olur" nasıl bir cümledir yahu?
Nasıl kötü olabilirmiş?
Vücut benim heves benim kime ne
Ha bu başka türlü bi acıklama ama ürkütücü :) Şey gibi değil mi "bizim bi rahmetli cemil abi vardı piercing sinirine denk geldi" gibi aahahahhMikrop kapar, yan etkisi olur, beğenmezsin vs. Dün tragus piercing yaptıracağım dedim mesela, sinirine gelirse görürsün, suratın uyuşuk gezersin ama sen bilirsin dedi
Aynen öyle, felaket tellalı gibi. İnternette şeytan tırnağı neden olur diye bakarsın sonucu kanser falan çıkar ya; bu mantoğın kaynağı benim eşim olabilirHa bu başka türlü bi acıklama ama ürkütücü :) Şey gibi değil mi "bizim bi rahmetli cemil abi vardı piercing sinirine denk geldi" gibi aahahahh
Dümdüz oluyorÇok çukur benimkiler de. O çukurluğu tamamen geçirdi mi?
Maşallah size, ne güzel bi iletişiminiz var,40 yaşında bir kadın olarak bazen böyle şeyler aklımdan geçiyor, eşimin bu konuda görüşü asla, yaşlanmak normal bir süreç ve ben seni bu halinle çok seviyorum diyor. Huylu bir adamdır eşim dudağımda ruj varsa öpemez öyle anlatayım. Burnumu yaptırmak istiyorum nicedir , kocaman bir burnum var=) olmaz diye direniyor ben seni bu burunla sevdim, sağlık olsa tamam ama sağlamken ne diye bıçak altına yatacaksın olduğundan başka birine dönüşmeni istemiyorum diyor. Buna karşılık bende ona karışırım sakalına, saçına, giyimine. Mesela üç numara saçı çok sever ama asla izin vermiyorum, çok kısa sevmiyorum çünkü. Bu tür değişiklikler eşler arası çekimi etkileyecek şeyler o yüzden ben dozunda karışılabilir diyorum ha bunu yaparken ikimizde güzellikle konuşuyoruz höt söt ben senin sahibinim modunda değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?