Esim bir eşya alıp getirmez ki beraber alırızbeklediğiniz ilgi ne
yani aman da benim karıma bebiş tekme mi atmış şeklinde bir ilgi mi
nasılsın ne yapıyorsun
su meyve bir şey getireyim gibi bir ilgi mi
eşiniz bir alet ya da giysi alacağı zaman sizinle paylaşır mı yoksa alıp gelir mi
Evde yok zaten uzun süredir malesef iste bende bu duruma kızıyorum bir yandan beni de bir yere göndermiyor bunaldim ama evde kal ne işin var dışarda gibi hamileyim ve çok bunaliyorum yaz tatilim bitecek ama tatil yapamadık tamam çalışması gerek ama calistiginda da ailesine zaman ayırabilir arama sormayı istemiyor bu benim için çok önemli ama yokİlgi beklemeyin bence lütfen. Odunluk varsa hamurunda naparsanız yapın düzelmez. Siz üzülürsünüz sonuçta. Ama hamilesiniz ihtiyaçlarınızı karşılasın bir zahmet.
Öğretmen misiniz? Arama sorma beklemek bana da biraz tuhaf geliyo yaa bi isteğin varsa ara emret getirsın daha güzel olurEvde yok zaten uzun süredir malesef iste bende bu duruma kızıyorum bir yandan beni de bir yere göndermiyor bunaldim ama evde kal ne işin var dışarda gibi hamileyim ve çok bunaliyorum yaz tatilim bitecek ama tatil yapamadık tamam çalışması gerek ama calistiginda da ailesine zaman ayırabilir arama sormayı istemiyor bu benim için çok önemli ama yok
Canim eşimle önceden oturur film izlerdik birlikte çok keyif alırdık sonra sonra ben bunu sırf o mutlu oluyor diye yapar oldum ama film izlerken sohbet ortamı çok az oluyor sonra kendisi dedi film izlemeyelim artık diye tmm dedim ortak şeyler yapmaktan keyif alıyoruz ama benim sıkıntım su arama sorma gibi şeyleri sevmiyor hatta bunu kac kez dile getirdim tmm dedi günde iki veya üç saate bir ara benim aklım sende kalıyor dedim tmm dedi ama bunu sadece birkaç gün yaptı sonra yine ayni hep ben arayıp soruyorum nunaltmak tabiki değil niyetim ve derdim ama hamileyim ilgi alaka görmek istiyorum olmayincada üzülüyorum uzun yola gidip geliyor iki güne bir veya bir güne onda da pek konuşmuyoruz eline telefonu alıp neye takılıyor çok kızıyorum ama umrunda degil tepki vermeyincede benim bu durumdan rahatsız olmadığımı düşünüyor ikilemde kaldım bir yere de göndermiyor evde bunaldim dacanım onunla ortak bir aktive felan yapsanız.mesela eşiniz oyun oynamayı sevıyorsa sızınde hosunuza felan gıdıyorsa beraber oyun oynayın.bir konu hakkında karsılıklı ıcııceklerınızı felan alıp sohbet edın mesela.tabi eşinizin konusmaktan keyıf alıcgı bır konu olsa iyi olur.belki o an size karşı guleryuzlu olur sıcakkanlı olur sız de ılgı ıstedıgınız az da olsa karsılamıs olablrsnız
Evet öğretmen adayıyım nasipse ıngilizce öğretmeni olacağım evlendikten sonra uni sınavına girip kazandım diğer cocugumun hastalığı ve vefati yüzünden ara vermiştim bu sene son senemiz nasipse bitecek ama bende eşimin bu tavırlarını gördükçe okul bitince ayrılma eğilimine girdim o da sen beni birakamazsin modundaÖğretmen misiniz? Arama sorma beklemek bana da biraz tuhaf geliyo yaa bi isteğin varsa ara emret getirsın daha güzel olur
Haksin sanırım basit değil ama ben artık bu sekilde hafifletmeye çalışıyorum bazı şeyler oturana kadar karar verme surem var ondan sonra yoluma bakacağımgordugum kadariyla derdin basit bir ilgisiz es durumu degil ne yazikki. ne tarz bir akil versem bilemedim...
Hııı hep o moddalar zaten. Bir gün bir bakacaklar hooop gitmiş hatunlar. Atan arkadaşım. Koca eline bakılmaz.Evet öğretmen adayıyım nasipse ıngilizce öğretmeni olacağım evlendikten sonra uni sınavına girip kazandım diğer cocugumun hastalığı ve vefati yüzünden ara vermiştim bu sene son senemiz nasipse bitecek ama bende eşimin bu tavırlarını gördükçe okul bitince ayrılma eğilimine girdim o da sen beni birakamazsin modunda
Yok oyle sap sap şeyleri zaten sevmem zaten beni arasın sorsun ederken elinde telden başka birşeye bakmaması ve sohbet etme ortamini yok etmesi bu durumun tuhafıma gidiyor ben böyle bir kültürde buyumedim bu yuzden çok farklı bir durum oluşuyorbeklediğiniz ilgi ne
yani aman da benim karıma bebiş tekme mi atmış şeklinde bir ilgi mi
nasılsın ne yapıyorsun
su meyve bir şey getireyim gibi bir ilgi mi
eşiniz bir alet ya da giysi alacağı zaman sizinle paylaşır mı yoksa alıp gelir mi
Zaten nasipse önümüz açık ins a tanacagim kac yıldır bursum vardı onunla her istediğimi alıyordum hatta ona da ama bu sene ilk çocuktan dolayı gidemedigim için kesildi bu yuzden çok sikistim maddi olarak bir erkeğin eline bakmak zaten bana göre asla degil Allah ta baktirmasin teşekkür ederim yorumunuz için deHııı hep o moddalar zaten. Bir gün bir bakacaklar hooop gitmiş hatunlar. Atan arkadaşım. Koca eline bakılmaz.
Canim neler denedim yıllardır ama kar etmiyor yapısında sıkıntı var sanırım ondan bu durumsizi sevmiyor anlamına gelmez ama erkekler oyle evlılıkten bellı bır sure gectıkten sonra gun ıcınde o kadar aramayblıyor.kadınlar gıbı beyın yapıları olmadıgı ıcın kadın ruhundan anlayamıyorlar malesef.sizin ona ögretmenız lazım.yanına gıdın elıne sıcak cay felan verın mesela onun bacaklarına dokunun temas halınde olun ona olan duygularını acıklayın .bebegımle benım senın ılgıne ıhtıyacım var dıyeblırsınız yumusak ses tonuyla.benimle ılglenmedıgın zaman kendımı degersız hıssedıyorum dıyın mesela.sen benı arayıp sordugunda bana deger verdıgını bebegımızı dusundugunu hıssedıyorum felan dıyın bırde belkı ıse yarar canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?