Eşiniz vurdumduymaz ve umursamaz olsa ne yapardınız?

Bu tavırlarını gördükçe ayrılma eğilimine girdiyseniz niye hamilesiniz?
Çocuğu belli tuhafinza gidecek ama kendim icin yanlizligim icin yaptim zayen ekonomik ozgurluge sahip olacagim manende çocuğuma gereken alakayi ilgiyi gosterebilirim de ama ben kesin ve net bosanacagim demedim sadece bir düşünce

canım şu erkeklerin başta ilgi manyağı yapıp zaman geçince kendini salması kadar berbat bişey yok, bende böyle bir sevgiliden ayrıldım 1 hafta önce.. o onun karakteri imiş başlarda hiç yalnız bırakmazdı son zamanlarda aramasam ben beni ara demesem aramaz olmuştu, hamilesin diye hassas olman normal ama nolur kafana takıp kendine sıkıntı yapma bebişin doğunca eşinin ilgisine ihtiyacın kalmıcak sık dişini az

Çocuğu belli tuhafinza gidecek ama kendim icin yanlizligim icin yaptim zayen ekonomik ozgurluge sahip olacagim manende çocuğuma gereken alakayi ilgiyi gosterebilirim de ama ben kesin ve net bosanacagim demedim sadece bir düşünce
Çocuk denen şey de zaten yalnızlığa çare oyuncak peluş ayı. Sarılıp yatarsiniz.

peki ailenizde nasıl bir ortam vardı hani bu kültürde büyümedim diyorsunuz ya

yani sürekli muhabbet mi var kalabalık aile ortamı mı

zira günümüz şartlarında sürekli iki kişi birlikte sohbet de mümkün değil

sizin bebek yok tabii zaman daha fazla ama çocuk sonrası sohbet süresi azalabiliyor

eve gelip herkes dinlenmek kafasını dağıtmak istiyor

mesela eşim diyor ki evde anlatacağım şeyle de işle ilgili ama ben o konuda konuşmak istemiyorummmm

doğru ben de istemiyorum iş konuşmak a haftanın 6 gün saatlerce ,işte zaman geçirince konu sıkıntısı da yaşanıyor

slm arkadaslar.siteye henüz yeni üye oldum.daha önceleri sürekli takip ettiğim bir site olması ve şu an içinde bulunduğum durum ve sizin fikirlerinize saygı ve ihtiyaç duymamdan kaynaklı biraz uzun bir yazı olucak sanırım şimdiden okuyup fikirlerinizi paylaşacağınız için teşekkürler.durum şöyleki ben eşinden boşanmıs 2 cocuklu bir bayanım.internette yurtdısından bırıyle tanısıp bırbırımızı sevdık daha sonra türkıyeye geldı ve bız imam nıkahıyla evlendık.resmı nıkahı onun ülkesınde yapacaktık.ben çalısan bır bayanım o da bız evlendıgımız sıralarda calısmıyordu sınavlara gırıyordu.nıhayetınde sınavı kazandı ve ıs sahıbı oldu.tabı bu zaman zarfında maddı yönden gelıs gıdıs bıletlerı falan ben karsılıyordum.ve bu da bıraz benı maddı acıdan yıprattı dolayısıyla bunu her defasında ona yansıtıyordum.aslında aramızda süreklı kıskanclık güvensızlık ve maddı yönden tartısmalar oluyordu ama o her defasında gönlümü almayı bılıyordu bilinmezlik ve sürekli engellerin çıkması hırçınlığımı daha da arttırıyordu bende her defasında bunu ona yansıtıyordum.bir gün o kadar ok bunalmıstım kı fotoşopta bıseyler yapıp kafamı dagıtayım ıstedım ama yardımcı bır programa ıhtıyacım vardı bende daha önceden tanıdıgım bır arkadası skype a ekleyıp programı ondan aldım tabı bu arada sohbet ettık bıraz. bıraz derken bu sohbet sabaha kadar sürdü konu konuyu actı tabı daha sonrakı günler her skypı actıgımda arkadasla lafladık bıraz .birgün eşim skypetakı kısı sayısı neden artmıs dıye sordugunda bısey dıyemedım o da benım bılgısayara baglanıp bakmak ıstedı bende eger bakar ve de bısey bulamazsan senı bosarım dedım o da üstelemedı ama her defasında soruyordu bende ınkar edıyordum çünkü kıaagını bılıyordum. sonucta bırgün bı sebeple benım bılgsayara baglandı ve ben odada yokken skypta sılınen kısılere bakmıs.ondan sonra kıyamet koptu tabı.neden bana söylemedın nıye ınkar ettın seklınde. ben ne dıyecegımı bılemedım.konusma sebebım aldatmak degıldı normal bı arkadas olarak konustuk desemde ınandıramadım.unutmaya kafamdan atmaya calısıcam dedı bugün tam 2 ay oldu .süreklı gelgıtler yasıyor bır gün iyi bir gün kötü davranıyo ne zamankı ben bı kıskanclık yapacak olsam veya sorgulamaya kalksam hep bu konuyu acıyor.eger ben bır hafta boyuna bır kadınla konusup üstelık bunu da ınkar etseydım sen naapardın dıyo haklı. düşünüyorum da ben ne yapardım hıc bılemıyorum.su an benı muallakta bırakmıs bır durumda.son ıkı gündür daha kötü ilişkimiz ben alttan aldıgım halde bır türlü yumusamıyor.denedım ama bunu hazmedemıyorum süreklı beynımde dıyor.benı sevmıyormusun artık dıyorum sevıyorum dıyo.bitirmek mı ıstıyordun hayır dıyo.ama normalde davranmıyor.daha önce benı bırakırsan kendımı öldürürüm dedım.acaba o yüzden mı bıtırmek ıstıyormusun dıye sordugumda hayır dıyo? veya gercekten o da bu sekılde davranarak canımı mı acıtmak ıstıor.nolur kızlar bana bi akıl verin.yüreğime sanki bir dağ oturmus gıbı nefes alamıyorum.bu davranıslarının nedenı ne olabılır

Evet sürekli sohbet kahkaha ortamiydi.ama eşimin ailesi espri anlayışı bile farklı bizimde çok zamanımız olmuyor her zaman ama olduğunda da eşimin sohbet etmemesi tuhafıma gidiyor

bu arada o kendı ülkesınde ben türkıyedeyım.ogunlukla skypta konusuyorduk sımdı artık ancak haftada 1 defa skype acıyo.işleri yogun oldugundan

Canim bunun için ayrı topik acman gerek bir topigin üzerine acmissin yanlışlıkla sanırım yaptın bunu bilmeden tekrar yeni bir topik acar san iyi olur iyi aksamlar

Inş zaten yogunluktan biraz zor olacak

Sizin çevrenizde şikayetçi olmadığınız bir insan evladı var mı acaba merak ediyorum?

Komşulardan şikayet, aileden şikayet, eşten şikayet. Siz fazla irdeleyen, alıngan bir insan olabilir misiniz?

Ben herkesten şikayetçi olduğun için(ailenin, komşuların, eşin, ev sahibin) biraz farklı düşünüyorum açıkçası.

@Sephoraa gibi yani.
Bende sizin gibi düşünüyorum kızlar ama size cevap vermemiş arkadaş
Neden konularından 2 şer tane var hepte kilitleniyor sen kk ilede anlaşamayıp konu açarsin gibi geliyor bana

evet yenıyım o yüzden bılemedım nasıl yenı konu açaağımı.özür
Est bende yeni olduğum sıralar baya hata yapıyordum mesela konulardan hep iki tane oluyordu adminden rica ettim ve ilkini kapattı kendi istegimle iki kez kapattirdim bu yuzden sorun degil canım sende ogrenirsin

Şimdi bakıyorum okulun bitmesine 1sene kaldı eğer duzelmezse bu fikir aklımda gibi kesin olmamakla birlikte

Bosan demiştiniz ya aşağı yazdım ben size yorum bilmeden bosanmam diyor bu arada bugün yine konustum ilgisiz olduğunu ve düzenlediğini söyledim düzelecek diyor ilgili olacam diyor ama sanmıyorum ben en fazla iki gun olur sonra yine ayni gönlümü almayı başarıyor her seferinde hatta bir dönem bu boşanma davasını gündeme getirdigimde ciddi söyledi şaka değildi sanki öldürürüm seni dedi ama kimseyi öldürecek bir insan değil gerçi bana vurmuslugu var ama aynı şey değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…