Eşiniz ya da erkek arkadaşınız ceza veriyor mu?

küçücük bir çocuk muyuz ki eşlerimiz ceza versin...bi sorun varsa onu kırdıysam üzdüysem hatamı bana söylemeli, ben de kendimi haksız görürsem özrümü dilemeliyim...böyle olmalı yani...küçücük çocuğumda, annem babam ya da öğretmenim mi ki ceza verecek!

dışarı yemege cıkarız...
ben 48 kılo oldugum ıcın cogu yemegı bıtıremem..
kocamda her seferınde yemıyorum dıye kızıp birdaha seni dısarı yemege goturmuycem der :)
çok gülüyorum şu kocama yaaa
he tamam aşkım olur derim..
eve gideriz haftasonu suraya yemege gidelim mi demişliği vardır yani..
yanardönerli anlıyacağın..:1::1:
iki işve iki cilveye bakar:1::1:

tabi bu eşimin çok çok kızmadıysa...
çok kızdıysa birdaha şunu yapmıycaksın dedıyse o yapılmaz..
yemez çünkü bende:1::1:
ama ben öyle değilim birdaha birşey yapılmıycak dedıysem yapılmıycak...:47::ssz:

evet yaa genelde trip attığımda yüzüm asılır konuşmam ceza olarakta gıdıklar beni maksat yüzümü güldürmek olsun..:D

Odaya kapatıp çikolata vermesin de tam olsun. Kadınların kendini bu şekilde düşürüp, ezdirmesini kabullenemiyorum.

evlenmiş barklanmış bir insanın "ceza alması" ne demek yahu??? aklıma bile gelmez çok saçma...

arada bizde menfaatçilik oluyo :) istemediği birşeyi yapmaya çalışırsam oda benm istediğim şeyi yapmamakla tehdit ediyo.haa olduki kızdırdım ceza falan vermez.sadece tehdit eder mesela hafta sonu planını unut gibi gibi yada ben götürmüyorum hadi bakalım kendin git ozaman :D Çoğunlukla ben ceza veririm :)

cetvel işe yaramayınca böle beni alır yatağa bağlar sonra da.....:27::27::27::27::27::27: nesse anlatmiyim ama çok güzel cezalar vermeye başlıyor.....:52::52::52:

Benim sevgilim ısırır beni ceza olarak :47:

Bazen acayip boğuşuruz ben onu ısırırım o beni ısırır

Pehlivan güreşçileri gibi dövüşürüz mübarek (şakasına tabi, kahkahalar ata ata)

Eğer bir gün dekolte giyersem ceza olarak herkesin içinde burnunu göğsüme daldıracakmış :27:

Bir de ofsayta düştüğümde totoma vuruveriyo bi tane :27:

Bunlar böyle komik cezalar tabi

Ciddi bi ceza olmaz :)

aslında her insanın bir ceza verme şekli vardır
benımkınin şekli ''surat asmak''
bir surat asar
aman allahım
o anda onu oracıkta parçalamak istersin :27::27:
ve oracıkta hakkın rahmetine kavuşturmak istersin .

Benımkıde cok dırdır yapıca dızıne yatırıp popoma vuruyo :27:

yapmayın allah askına sız kocanızın cocugu musunuz yoksa karısı mı :47: bu kadarda tepenıze cıkartmayın su adamları :19:

Bana verebileceği ve verdiği tek ceza surat asmaktır gönlünü alana kadarda canım çıkar yani başka ne ceza verebilir ki çocuk muyuz biz :)

ben ona veriyorum onun ne haddineee:)))) şimdii bunu okusa yürek mi yedin sen ne yaptın derdi ve gülüşürdük :D:D:D

küçücük çocuk muyuz ayol ne cezası
.
.
fantazi olarak cezadan bahsediyorsanız konu taşınmalı sanırım

:1:

Back
X