Eşiniz ya da erkek arkadaşınız ceza veriyor mu?

yorumlara çok güldüm sebebi şu;
aslında şurada 'yok cnm daha neler ehehe' diye yorum yapan kadınların hepsi eşleri ve sevgilileri tarafından pek çok kez azarlanmış ve cezalandırılmıştır.
şimdi hepimiz yaşıyoruz bunu kimden neden saklıyosun

Sadece evet derim haklısın derim :) sonra biraz surat asar dudak buzerim ..... Dayanamaz kocammm. Canımm aşkımmm Max on dk sonra askımmmmmm özür dilerimmmm barışalım boşver küsmeyelim... Bizde ceza bu :))))

Sadece susar... O da çok sınırı aşıp şımardıysam :17:

Herkesin bir cezalandırma biçimi vardır karşısındakini.
Ama ceza veriyor mu diye sorunca aklıma oky nin dediği 100 e kadar tek ayak üstünde durmak, tuvalete kilitlemek, aç susuz bırakmak filan geldi. :9:

Benim sevgilim ısırır beni ceza olarak :47:

Bazen acayip boğuşuruz ben onu ısırırım o beni ısırır

Pehlivan güreşçileri gibi dövüşürüz mübarek (şakasına tabi, kahkahalar ata ata)

Eğer bir gün dekolte giyersem ceza olarak herkesin içinde burnunu göğsüme daldıracakmış :27:

Bir de ofsayta düştüğümde totoma vuruveriyo bi tane :27:

Bunlar böyle komik cezalar tabi

Ciddi bi ceza olmaz :)
mutlu bir çift :))

gezmeye gitmis arkadaslariyla mesela resim cekmis bana atcak
bende gicik ettiysem
cezalisin atmam der ama tabi isin girgiri hadi askimm yaaaa diyince 2 saniye sonra bakiyom hepsini teker teker gonderiyor
yanii cezalisin biraz lafta kaliyor hersey sakaciktan samimiyetten gelen bir sey
yoksa cezalisin bugun seni hic aramicam yada disari cikmicaksin otur evde doverim haaaa:52: gibi birsey soz konusu zaten olamaz :16::nazar:

O bana asla ceza vermez ama malesef bu konuda B'ne kendime engel olamıyorum:D en nefret ettiği şey kompozisyon yazmak. Mesela dün gece tartıştık ve ben haklıydım. Özürde diledi ama sinirimi bir şekilde çıkartmam lazım:D gece 3 kompozisyon cezası verdim yavrum birde askerde düşünün bendeki gaddarlığı:) sabaha kadar onları hazırlamış whatsapptan atmış gece 4 gibi resimlerini:D ohhhh canıma değsin iyide yaptım kızdırıyor sürekli beni:)

Yorumları okudum. Üzüldüm.

Bazı kadınlar nedense , tüm kadınların kendileri gibi ezildiğini , horlandığını , dayak yediğini zannediyor .Aksi mümkün değildir.
Yoksa nasıl her şeyi kabullenen , boyun eğen , ezilmenin tüm kadınların kaderi olduğuna inanarak sürdürdüğü normal zannettiği hayatına devam edebilir ki ? Yalancı mutluluğu nasıl yaşayabilir?

Eşler arasında ceza ne demek !

Kadın , erkek farketmez insan gibi bir yaşam sürdüp , sürdürmek gerek.

Sevgilim beni güldürmek eglendirmek icin herseyi yapar ona rahatca trip bile atamam hemen gülmeye baslarım dayanamıyorum:9: Ama ben onu kızdırdıgımda bir ciddilesiyorki hic yakismiyor hıh :19: azıcık sırnasıp öpüp sarılıyorum oda daha fazla dayanamıyor canını yedigim ya :21:

"Ceza" ne demek yahu? Bir ilişki söz konusu, bir eşitlik denklik söz konusu. En fazla darılır küsersin, neden böyle yaptın niye öyle dedin diye hesap sorar kavga edersin, özür dilenir barışılır. Ceza nedir? Nelere layık görüyorsunuz kendinizi allah aşkına?

Back
X