esinız ya da sevgılınız bu kulube gırdıgınızı bılıyor mu ???

ben umursamadığını düşünüyodum...güveniyo demek:)hımmmm böyle düşünmemiştim:)hoşuma gitti

anladım sızın sorununuzu galıba :) kıskanılmamaktan ılgısızlık ten sıkayetcısınız sanırım herkesın yapısı faklı ama bence hosunuza gıtsın vala guvenılmek guzel bı duygu ben de mesela ılgısızlık dmeyım ne cok ne az ılgıyı severım cok ılgı bogar benı ark cevremden de bahsedıyorum yapım bu olmadı esınızle bence bı konusun bu konuyu ya da konustuysanız umarım etkısınız gosterır bu konuda da hıc uzulmeyın 8uzuluyosanız )bence ne ınsanlar var acayıp kıskanc ( bende yasadım ) soluk aldırmıcak derecede ılgılenıyo fdalan herseyın cogu zarar yanı

1 sene önce 4 günlük ban yedim hemde pc den de misafir olarak giremedim eşim dediki ne oldu kırmızı kart mı gördün yoksa dedi yok dedim cezalıyım ondan yani...

benmde sevgilim biliyor bikez ona çok sinirlenip konu açmıştım, o günde sınavm olduğu için beni okula bırakmıştı telefon sokmamız yasak telimi ona vermistim ,internette dolaşmk için açtığında siteyi ve yazdıklarımı görmüş (daha sonra şifreyi filn değiştirdim) ama iyiki okumuş bu kdr kızdığını bilmiyodum dedi herşey güllik gülistanlık aman nazar değmesin

benim eşim biliyor dök dök içini diyo hatta çoğu şeyi burdan okuyorum aklıma bişi takılınca kk dan baksana diyo

evet benimde eşim biliyor ama çok vakit geçirmediğim için sorun olmuyor.çocuklarım uyuduktan sonra bi 30 dk.ancak bakabiliyorum zaten

eşim biliyor.bilmez olurmu?akşamları bil. başından hiç kalkmıyorum.sürekli kk dayım.kk sık kullanılarda ve pc yi açar açmaz girdiğim ilk site.:126:

Sevgilim biliyor hatta bir foruma üye ol ben oturup bişeyler okurken yanımda of sıkıldım fln deme boş boş şeylere de bakma dedi kızdı sonra ben de uzun zamandır misafir olark okuduğum kk'ne üye oldum, o da rahatladı ben de

benım eşim bılıyor..burdan cok şey öğrendım ve hayatımda uyguluyorumda..eşime şu boyleymış bu boylemış şunu böyle yapalım şunu al derım eşimde bana kadınlar kulubundenmı öğrendın der...bılır bazen bırak gel artık der bazen..sevıyom kk yı.....

Tabii ki biliyor eşim buraya girdiğimi.

Ama nickimi bilmediğini umuyorumBu aralar pc ye bakıp kahkaha atarken gördü birkaç kez ,iyice merak etmeye başladı ne yazdığımı.

Arada soruyor hatta benimle ilgili bişey yazmıyosun inşallah diye.

Bende ''yok canım,senin ne kadar iyi bir koca olduğunu anlatıyorum'' diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…