- Konu Sahibi mervemervemerve
-
ama emınım erkeklerden nasıları da uye olup ya da olmadan kurcalıyodur kesın ya nı bu kızlar kendı aralrında ne konusuyo dıye flan :)) sıfrenı flan ıstemedı mı :)
burda ne varki sakıncalı olaraktan biliyor eşim..bilgi toplulugu burası neyi gizlicem ki
sakıncalı olarak degılde hanı benım kast ettııgım mesela esınızle bı sorununuz oldu dıyelım ya da annesıyle falan malum kaynana derdı kımde yokkkı :) bu konuları yazdıgınız zaman goruyo mu esnızı bu konuları yazdıgınızı bılıyomu ya da sonucta aynı evde yasıyosunuz enınde sonuda goruru gıbıme gelıyo yazıyosanız yanı yoksa tabıkı sakıncası yok ben cok memnumum buraya uye olmaktan
evde net yok canım fakat burada birşeyler okuyup öğrendiğimi biliyor.
o tarz ailesiyle ilgili vs.konular açmadım ama açılan konulara yorum yazdım tabi:)
o kadar deriniyle ilgilenmez eşim..internete düşkün değil..
burda hem okuyp hemde zaman gecirmek amaçlı takıldığımı biliyordur o kadar yani.
hıc kaynanızla ılgılı falan vs ya da ne bılım esınızle bı prolemınız olunca buraya yazıyomusunz pekı onları da okuyo mu :)
benimki bilmiyor
bilse kızar
internete karşı antipatisi var her konuda:44:
Benim ki biryerlerde takıldığımı biliyor
Ama sormuyor neresi diye,ya neresi olduğunu nikimi herşeyi biliyorda sormuyor
Yada önemsemiyor
Şu ana kadar çözemedim
tabıkı eşim biliyor... hatta bazen buraya yorumlar yazarken gelir yanıma oturur bi sitem eder... yineee dibineeeee vurdunnnnnnn yineee der....
hatta gecen sene sıkılastrıcı krem alıcak eşim bana ozamanlarda yurtdısı seyahatındeydı.. arastırma için demıskı kendı kendıne dur şu hatunumun baktıgı siteye girim de bakalım su su markalar hakkındakı yorumları okuyayımsonra bana daha evdekini bitirmedin,evdekini bitir alcam dedi...aslında ha yurtdısı ha burası fiyatları asagı yukarı aynıymıs demıs burdan tasıcama eve gidince ordan alırım demişş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?