esinız ya da sevgılınız bu kulube gırdıgınızı bılıyor mu ???

ama emınım erkeklerden nasıları da uye olup ya da olmadan kurcalıyodur kesın ya nı bu kızlar kendı aralrında ne konusuyo dıye flan :)) sıfrenı flan ıstemedı mı :)

yok istemedi istese de vermem ki
benim üye ismimi de bilmez, ama nasıl bir yer diye girip bakmış öylesine sonradan söyledi bana
zaten sarmamış pek burası :44:

burda ne varki sakıncalı olaraktan biliyor eşim..bilgi toplulugu burası neyi gizlicem ki

sakıncalı olarak degılde hanı benım kast ettııgım mesela esınızle bı sorununuz oldu dıyelım ya da annesıyle falan malum kaynana derdı kımde yokkkı :) bu konuları yazdıgınız zaman goruyo mu esnızı bu konuları yazdıgınızı bılıyomu ya da sonucta aynı evde yasıyosunuz enınde sonuda goruru gıbıme gelıyo yazıyosanız yanı yoksa tabıkı sakıncası yok ben cok memnumum buraya uye olmaktan

evde net yok canım fakat burada birşeyler okuyup öğrendiğimi biliyor.
o tarz ailesiyle ilgili vs.konular açmadım ama açılan konulara yorum yazdım tabi:)
o kadar deriniyle ilgilenmez eşim..internete düşkün değil..

burda hem okuyp hemde zaman gecirmek amaçlı takıldığımı biliyordur o kadar yani.

anladım cnm .1:

bir kadınlar kulübü furyası oluyo evde..
forum paylaşım felan diye anlatımıştım
pek sormadı sonra..
o int poker oynama aracı olarak kullanıyo
ama oğlumm neden çocuklarr kulübüde yok diye arada söyleniyo.. kücümenim

bilir.. ama şifremii kullanıcı adımı bilmez.. kendisi için yazdiğim bi yazıyı açıp okumuştum.. fazla girme çok oyalanma der sadece...

Nişanlıykenden beri biliyor. O zamanlar pek girmemi istemiyordu evlilikten soğursun diyordu Şimdi bişi demiyor hatta bazen ben bakarken yanımdaysa o da bakıyor, ben giriş yapmıyorum sürekli, "beni hatırla" olarak ayarlı kkyı açtığım gibi giriş yapmış durumdayım yani, şifremi bilmesine gerek yok bu durumda, istediği zaman bakabilir ama pek aklına gelmez bence bakmak

Biliyor girdiğimi ama adımı ve şifremi bilmez.Merak edip adın ne die sorduğu oluyor bazen ama söylemiyorm.malum bazn annesini bazen kendisini çekiştirdiğim oluyor hheheheheh.Ama kadınlra ait bir site olduğunu bildiği için içi rahat girebiliyorm rahatlıkla.

benım sevgılım bılıyor :)
hıcbırseyde demıyo desede hıcbırsey degısmez onu ılgılendırmez zaten

sevgilim elbette biliyor, kaç defa gördü bilgisayarımda sayfa açıkken. sonuçta benim nelere bakıp, internette nasıl zaman geçireceğimi bilir ki burası da saklanacak bir yer değil ki..

benımkıde bılıyor ama kullanıcı adımı bılmıyo.sormazda. burasıyla ılgılı çok espırı yapar.bazen tlf konsuurken dıkaktım dagılır hayırdır kızlar bı konumu acmıs der:)
bazen kıskançlık yapar:)
benım sevdıcek fotograf paylasmadıgım surece nette takılmama kızmaz benı nete alıstıranda kendısıdır zaten:)

eşim burada kurduğum arkadaşlıkları da biliyor. çok etkilendiğim yada çok tıkladığım bölümleri de bilir.

haa o asla girip okumaz. ama ben anlatırsam dinler.

hatta sadece burada takılmamdan çok mutlu.

tabıkı eşim biliyor... hatta bazen buraya yorumlar yazarken gelir yanıma oturur bi sitem eder... yineee dibineeeee vurdunnnnnnn yineee der....

hatta gecen sene sıkılastrıcı krem alıcak eşim bana ozamanlarda yurtdısı seyahatındeydı.. arastırma için demıskı kendı kendıne dur şu hatunumun baktıgı siteye girim de bakalım su su markalar hakkındakı yorumları okuyayım sonra bana daha evdekini bitirmedin,evdekini bitir alcam dedi...aslında ha yurtdısı ha burası fiyatları asagı yukarı aynıymıs demıs burdan tasıcama eve gidince ordan alırım demişş

Benim ki biryerlerde takıldığımı biliyor

Ama sormuyor neresi diye,ya neresi olduğunu nikimi herşeyi biliyorda sormuyor

Yada önemsemiyor

Şu ana kadar çözemedim

benım de babam cok kızıyo bu derslerı yıce bosladın dıyo bı bı bılgı buldugum zaman annemle paylasıyorum yıne mı kk dıyo :)))) basta cok takılıyolardı alıstılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…