esinız ya da sevgılınız bu kulube gırdıgınızı bılıyor mu ???

yooo bilmiyo,twitter hesabımı da bilmiyo zaten
özeli olsun insanın azcık :)))

eski sevgilim bloğumu bulmuştu yoğun araştırmalarından neticesinde,ayrıldıktan sonra ne yazsam nispetmiş gibi geldiği için kapatmıştım 5 senelik bloğu

valla bılmıyor
uyelıgım cok eskı eskı konulaırmı okusun ıstemıyorum , ama ıcım ıcımıde yıyor
yenı maılle yenı adres alamazmıyım ?

biliyor biliyorr
Bi ara şifremi istemişti girip bakmıştı.Sadece gelen kutuma bakmıştı.
Tabi gelen kutumda sadece kendisi ve askerliği ile ilgili mesajlar bulunca rahatladı iiçi

Eşim askere gidene kadar okuyucuydum o yüzden gizlemem gereken hiç bi durum yok

biliyor .. hatta şifremi bulmaya mı ne çalışmış maillerime bakmak için okadar sinirlendim ki kadınlara has özel bir yere nasıl girmeye cürret edersin diye..meğer sadece hangi mail adresimi kullanıyorum diye uğraşmış girmemiş zaten bulamamışta ama çok sinirlendim oda korktu

valla bılmıyor
uyelıgım cok eskı eskı konulaırmı okusun ıstemıyorum , ama ıcım ıcımıde yıyor
yenı maılle yenı adres alamazmıyım ?

cnm kullnıcı kontrol panelıne tıkla sol tarafta seceneklerı duzenle dıyo oraya tıkla sonra abonelıkler dıye yazar ordan e-maıl bıldrımı yok a tıkla o zaman msj falan gelmıyo bı de geldıyse msnınıden sıl msjlarını gecmısıde sıl

biliyor ve ne hikmetse burda hep erkeklerin olduğunu öne sürüyor:)
neşeyle hamile kalma topiklerine çok takılırım demek ki orda bolca erkekle hamilelik belirtilerinden konuşuyoruz,hay Allahım ya..

kişisel görüşüm bu siteyi kıskanıyor..

hee bide eşime asla nikimi söylemem,valla onunla ilgili tüm sıkıntılarımı yazıyorum bunları okursa şoka girebilir...
aslında okusa iyide olur sanki..:44:

Benim eski nişanlım girdiğimi biliyordu üstelik nickimide ,
tabi ayrıldık şi,mdi buradan okuyor beyefendi ,hiç bilmediği bişi için mesaj attığında uyandım duruma

zorlamıyo mu sıze pekı ver su nıkını falan dıye :))

benim şu an sevgilim yok ama oldugu zamanlar oldu ve hiçbiri bilmedi. Bilmesini de istemem benim arkadaşımla olan ailemle olan ya da kendimle olan problemlerimi bilmesine ne gerek var? Bu kadar cıvıklıga ne gerek var? eski erkek arkadaımla ilgili yazdıklarım vs var ve konu silinmiyor... bu bakımdan aileden biri bile bilmez benim nickimi yada üyeliğimi.

sevgilim biliyor bu sitede sürekli sohbet ettiğimi kimlerle konuştuğumu falan
hatta siteye üye oluşuma o vesile olmuştu bi gün bi hastalık için yorumlar arıyorduk falan kadınlar kulübü çıktı sonra bi kaç defa böyle dediği şey şu : ya her konuda amma bilgi var burda üye ol istersen
bende öyle üye olmuştum hiç karışmaz bu siteye girmeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…