- 20 Mayıs 2023
- 1.521
- 823
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Adamın eşini paylaşmaması sizin kafanızı neden meşgul etmiş anlamadım.Kadın ikna etti diye boşasın diye bir beklentiniz mi var.Art niyetle sormuyorum cidden merak ettimEvet sorum bubuyrun sohbete... Biz kız grubunda tartıştık bir de kadınlar kulübüne sorayım dedim..
Şimdi şöyle herkese açık bir hesap.. yaptığı işleri de paylaşıyor çünkü, direk iş hesabı da diyemem kendi reels videoları vs var. Evliler 2 senedir, eşine dair profilinde hiçbir şey yok. Adam düğüne, de evliliğe dair sıfır gönderi attı. Ve tatil storylerinde asla etiket yok ya da etiketi gizliyor ama kadin sürekli paylaşıyor bu gönderileri retweet ediyor. Tatil hikâyelerinde de manzara havuz şu bu yani. Beraber gittiğine dair yine bir bilgi geçmiyor. Sizce normal mi?
Bence değil yani seven insan sevdiğini belli eder.. ilan da eder. Profiline de sabitler yani. Bu biraz bana şey bi hareket gibi geliyor. Dipnot adamı evlenmeye ikna eden de kadındı.
Hayır. Kız kendisi rahatsız oluyor bu durumdan paylaşmıyor diye. Niye meşgul etsin kız deli misin adamla ne alakam olacak burada konuşmayı insanların düşüncelerini dinlemeyi seviyorum CİRKİNLESMEDİGİ sürece her fikre görüşe saygı duyulmalı millet neler neler yazıyor burada bu konu mu rahatsız edici oldu meselaAdamın eşini paylaşmaması sizin kafanızı neden meşgul etmiş anlamadım.Kadın ikna etti diye boşasın diye bir beklentiniz mi var.Art niyetle sormuyorum cidden merak ettim
Bende aynı dusuncedeyim sürekli değil. 1 kere gönderi paylaşması yeterlidirSayfasında en azından 1 tane benle fotosu olmalı onun dışında sürekli paylaşım yapmasına gerek yok.
Bende sevmem ama bir duyurmadir ya hani o yüzdenBenim eşim de çok nadir paylaşır beni.Bazen etiketler.Sık sık paylaşmıyor diye hiç garipsemedim.Ben de onu çok nadir palaşırım.
Dimi kizzz haklı bence de ... Ki sevgili iken de birisi yorumlarda yürümüştü mesela deli olmuştu o kız nasıl öyle yazabiliyor diye. Haklı bir istek bence.Hiç paylaşılmamayı kabul edemem olmazzz
Rahatsız olmadım.Zaten yazdım da ART NİYETLE sormuyorum merak ettim konuyu açma sebebinizi.Hayır. Kız kendisi rahatsız oluyor bu durumdan paylaşmıyor diye. Niye meşgul etsin kız deli misin adamla ne alakam olacak burada konuşmayı insanların düşüncelerini dinlemeyi seviyorum CİRKİNLESMEDİGİ sürece her fikre görüşe saygı duyulmalı millet neler neler yazıyor burada bu konu mu rahatsız edici oldu mesela
Anladım canım o konuda haklısın.Bende sevmem ama bir duyurmadir ya hani o yüzden
Her şeyi paylaşıyor ama bilemiyorum rahatsız edici. Ben dolduruşa getirmek istemediğimden yok ya öyle düşünme diyip geçtim ama. Bu adam sürekli yeni insanlarla etkileşimde olan bir meslek yapıyor iyi kötü göz önünde diyebilirizBelki sevmiyor ve tercih etmiyordur. Benim eşim de paylaşmaz
Tamam canım sorun yokRahatsız olmadım.Zaten yazdım da ART NİYETLE sormuyorum merak ettim konuyu açma sebebinizi.
İşte paylaşmak istemeyen de paylaşmıyor. Bi kadın sevgilisiyle bu konuda çok tartışmıştı baktı adam hiç atmıyor, kadın sık sık hikayesinde ikisini paylaşıp onu etiketliyordu işi inada bindirmiştiDimi kizzz haklı bence de ... Ki sevgili iken de birisi yorumlarda yürümüştü mesela deli olmuştu o kız nasıl öyle yazabiliyor diye. Haklı bir istek bence.
Aa bak kız attığın da da retweet etmiyor herhalde profilinde. Yani görünsün istemiyor gibi ay kötü düşünmek istemiyorum da. Ufaktan şüpheler başladı galiba. Yakın çekim fotoğrafını profil yaptı yorum falan atıyor kendini göstermek için. Yine de dolduruşa getirmek istemedik gaz vermedik yani kıza.İşte paylaşmak istemeyen de paylaşmıyor. Bi kadın sevgilisiyle bu konuda çok tartışmıştı baktı adam hiç atmıyor, kadın sık sık hikayesinde ikisini paylaşıp onu etiketliyordu işi inada bindirmişti
Bibibella sen evli miydin ya ben seni feminist sanıyordum dermişimBende de nerdeyse hiç birşey yok 1 posttun içinde tek bir fotomuz var evli değil miyim lan yoksa ben veya eşimi sevmiyor muyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?