Esiniz ya da sevgiliniz sizi profilinde paylaşmıyorsa bu bir sorun mudur?

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.674
950
53
Evet sorum bu buyrun sohbete... Biz kız grubunda tartıştık bir de kadınlar kulübüne sorayım dedim..

Şimdi şöyle herkese açık bir hesap.. yaptığı işleri de paylaşıyor çünkü, direk iş hesabı da diyemem kendi reels videoları vs var. Evliler 2 senedir, eşine dair profilinde hiçbir şey yok. Adam düğüne, de evliliğe dair sıfır gönderi attı. Ve tatil storylerinde asla etiket yok ya da etiketi gizliyor ama kadin sürekli paylaşıyor bu gönderileri retweet ediyor. Tatil hikâyelerinde de manzara havuz şu bu yani. Beraber gittiğine dair yine bir bilgi geçmiyor. Sizce normal mi?

Bence değil yani seven insan sevdiğini belli eder.. ilan da eder. Profiline de sabitler yani. Bu biraz bana şey bi hareket gibi geliyor. Dipnot adamı evlenmeye ikna eden de kadındı.

Tarih verildiğine göre aday netleşmiş

Ben hiçbir zaman kocamı sosyal medyada paylaşmadım, o paylaştı mı diye de merak etmedim. Açıkçası sevgi ölçütüm sosyal medya değil.

Baş harf bile yeterli olabilir bazıları destan yazıyor ya tanışma söz nişan düğün jasjsj

Ben bekar imajı çizen evlililere ayarım. Nedeninide anlayamıyorum öyle bir arkadaş varsa aramızda beni bir aydınlatsın .

Herkesin hayatı kendine ama eşimle bir hayat paylaşıyoruz eğer tek başına sürekli bişey paylaşıp bizi paylaşmazsa yolarım Paylaşamayan paylaşımcı kişliğim galiba.

Mesela bir arkadaşım var çocuk sosyal medyada hiç aktif paylaşım yapmıyor ve evli. Bu kişiyi anlayabiliyorum hayatını hiçbir şekilde paylaşmayı sevmiyor der geçerim. Ama diğer türlüsü olmaz.

Bana eşiyle ortak hesabından biri istek atmıştı. Hatta mesaj da atmıştı. Ben de kadın zannedip cevap verdim eşi çıktı. Dedim ortak hesaptan yazıyorsun, hesapta akrabalarınız ekli eşin görür hiç mi çekinmiyorsun. Eşim görene kadar ben silerim demesin mi engelledim. Yani boy boy fotoğraf koyulsa da niyeti aldatmak olan aldatıyor
Bana da bir kız anlatmıştı 19 yaşlarında, arkadaşı da o yaşlarda. Bir akrabasının eşi bu kızın arkadaşını tiktoktan takip ediyormuş. Kız da sen bu kişiyi tanıyor musun bu bizim akrabamız dediği zaman kız hayır tanımıyorum demiş. O kişi de eşiyle profilinde boy boy fotoğrafları olan biriymiş mesela. Karaktere bağlı bu işler fotoğraf paylaşması ya da paylaşmaması bir kanıt değil
Ben bana önem verdiği için paylaşmasını isterim. Niyeti o olan er ya da geç yapar zaten profile bakmıyor o iş

Ben hiçbir zaman kocamı sosyal medyada paylaşmadım, o paylaştı mı diye de merak etmedim. Açıkçası sevgi ölçütüm sosyal medya değil.
Eger başarabiliyorsaniz iç dunyanizda bunu, muhteşem tebrik ederim
Kendine güvenmek eşine güvenmek faslını şöyle koyalim, insanlar kötü ve art niyetli o kısmı ben içimde halledemiyorum bu konularda ha şu var 500 takipçisi olan kapalı bir hesap ise hiç sorun değil zaten

Heh başlık bu olmalıydı "Bekar imajı çizen evliler" kitli hesaba lafım yok iş arkadaşı erkek yoğunlukta bir sayfası vardır atmak istemez okey ama bir manzara paylaştın köşede kadının etiketi olsa ne olur incilerin mi dökülür etiketi gizliyor

Hesap kitli ise sorun olmaz ya da küçük bir kitlesi varsa
İkimizinde kitli zaten
Şu konuya değinmek gerekirse bekar imajı veren evliler
Mesela ikimizinde genel olarak arkadaş çevre vs ekli iş yerinden aile dostlarından sınıf arkadaşlarından olsun o yüzden sorun olmadı hiç bir zaman sadece kendimi ve kedoşlarımı paylaşırım ara ara
Kimsede bugüne kadar demedi neden kocanı oğlunu paylaşmıyorsun diye çünkü o bana özel bi hesap keza eşiminde öyle
İnsan içinde olması lazım bazı şeyler ya varsa her türlü yapar sosyal medyasız bile yani boşuna dememişler ırıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış diye

Son yazdığını ilk kez duydum. Doğru

Yeni evliyken 1 2 attık onlar duruyor 8 senedir yeto. Ben çocuğu ve ıvır zıvır paylaşırım storyde, kalıcı olarak kendimi de çocuğu da paylaşırım. Kendisini paylaşmam. Bazen yanımızda olabilir ama nadir. Benden çok çok daha az 3 5 kalıcı fotosu anca vardır. Story ben etiketlersem paylaşır bu kadar.

O normal ya.. herkese açık ve işi sebebiyle sürekli yeni insanlar tanıyorsa bence sıkıntı belli etsin bı zahmet. Kız tatilde şuan buna kurulmuş kendi içinde e haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…