- 20 Mayıs 2023
- 1.674
- 950
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Yanlız değilsin beni herkes bekar sanıyorBibibella sen evli miydin ya ben seni feminist sanıyordum dermişimbunu hiç dert etmeyen insanlar olabilir hiç bir şey paylaşmamakta normaldir bu arada. Her şeyi paylaşıp evli olduğunu belli etmemek sıkıntı
Tarih verildiğine göre aday netleşmişEskiden evliyken eşimin fotoğrafını paylaşmazdım, o da paylaşmazdı. Ama ikimizin de profilinde fotoğrafımız vardı. Eşimi /sevgilimi paylaşmayı sevmem. En azından 1 fotoğrafımız olması yeterli benim için. Sosyal medyada nişan ya da evlilik tarihi falan olsun yeterli
12. 07.2026
Aaa yok ortada bir aday yok. Öylesine yazdım o tarihi :)Tarih verildiğine göre aday netleşmiş
Allah söyletmiş o zamanAaa yok ortada bir aday yok. Öylesine yazdım o tarihi :)
Ben hiçbir zaman kocamı sosyal medyada paylaşmadım, o paylaştı mı diye de merak etmedim. Açıkçası sevgi ölçütüm sosyal medya değil.Evet sorum bubuyrun sohbete... Biz kız grubunda tartıştık bir de kadınlar kulübüne sorayım dedim..
Şimdi şöyle herkese açık bir hesap.. yaptığı işleri de paylaşıyor çünkü, direk iş hesabı da diyemem kendi reels videoları vs var. Evliler 2 senedir, eşine dair profilinde hiçbir şey yok. Adam düğüne, de evliliğe dair sıfır gönderi attı. Ve tatil storylerinde asla etiket yok ya da etiketi gizliyor ama kadin sürekli paylaşıyor bu gönderileri retweet ediyor. Tatil hikâyelerinde de manzara havuz şu bu yani. Beraber gittiğine dair yine bir bilgi geçmiyor. Sizce normal mi?
Bence değil yani seven insan sevdiğini belli eder.. ilan da eder. Profiline de sabitler yani. Bu biraz bana şey bi hareket gibi geliyor. Dipnot adamı evlenmeye ikna eden de kadındı.
Baş harf bile yeterli olabilirEskiden evliyken eşimin fotoğrafını paylaşmazdım, o da paylaşmazdı. Ama ikimizin de profilinde fotoğrafımız vardı. Eşimi /sevgilimi paylaşmayı sevmem. En azından 1 fotoğrafımız olması yeterli benim için. Sosyal medyada nişan ya da evlilik tarihi falan olsun yeterli
12. 07.2026
Bana eşiyle ortak hesabından biri istek atmıştı. Hatta mesaj da atmıştı. Ben de kadın zannedip cevap verdim eşi çıktı. Dedim ortak hesaptan yazıyorsun, hesapta akrabalarınız ekli eşin görür hiç mi çekinmiyorsun. Eşim görene kadar ben silerim demesin mi engelledim. Yani boy boy fotoğraf koyulsa da niyeti aldatmak olan aldatıyorAa bak kız attığın da da retweet etmiyor herhalde profilinde. Yani görünsün istemiyor gibi ay kötü düşünmek istemiyorum da. Ufaktan şüpheler başladı galiba. Yakın çekim fotoğrafını profil yaptı yorum falan atıyor kendini göstermek için. Yine de dolduruşa getirmek istemedik gaz vermedik yani kıza.
Eger başarabiliyorsaniz iç dunyanizda bunu, muhteşem tebrik ederimBen hiçbir zaman kocamı sosyal medyada paylaşmadım, o paylaştı mı diye de merak etmedim. Açıkçası sevgi ölçütüm sosyal medya değil.
12.06.2026Baş harf bile yeterli olabilirbazıları destan yazıyor ya tanışma söz nişan düğün jasjsj
Heh başlık bu olmalıydı "Bekar imajı çizen evliler" kitli hesaba lafım yok iş arkadaşı erkek yoğunlukta bir sayfası vardır atmak istemez okey ama bir manzara paylaştın köşede kadının etiketi olsa ne olur incilerin mi dökülürBen bekar imajı çizen evlililere ayarım. Nedeninide anlayamıyorum öyle bir arkadaş varsa aramızda beni bir aydınlatsın.
Herkesin hayatı kendine ama eşimle bir hayat paylaşıyoruz eğer tek başına sürekli bişey paylaşıp bizi paylaşmazsa yolarımPaylaşamayan paylaşımcı kişliğim galiba.
Hesap kitli ise sorun olmazNe eşimi ne de çoçuğumu paylamıyorum oda bizi paylaşmaz çok çok nadirdir yani ikimizin de paylaştığı.. ve hiç de sorun olmadı 13 yıldır
İkimizinde kitli zatenHesap kitli ise sorun olmazya da küçük bir kitlesi varsa
İkimizinde kitli zaten
Şu konuya değinmek gerekirse bekar imajı veren evliler
Mesela ikimizinde genel olarak arkadaş çevre vs ekli iş yerinden aile dostlarından sınıf arkadaşlarından olsun o yüzden sorun olmadı hiç bir zaman sadece kendimi ve kedoşlarımı paylaşırım ara ara
Kimsede bugüne kadar demedi neden kocanı oğlunu paylaşmıyorsun diye çünkü o bana özel bi hesap keza eşiminde öyle
İnsan içinde olması lazım bazı şeyler ya varsa her türlü yapar sosyal medyasız bile yani boşuna dememişler ırıspıyı zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış diye
O normal ya.. herkese açık ve işi sebebiyle sürekli yeni insanlar tanıyorsa bence sıkıntıYeni evliyken 1 2 attık onlar duruyor 8 senedir yeto. Ben çocuğu ve ıvır zıvır paylaşırım storyde, kalıcı olarak kendimi de çocuğu da paylaşırım. Kendisini paylaşmam. Bazen yanımızda olabilir ama nadir. Benden çok çok daha az 3 5 kalıcı fotosu anca vardır. Story ben etiketlersem paylaşır bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?