eşiniz yada sevgilinizin morali bozuk düzeltmek için ne yaparsınız?

Aklını değiştirip küçük oyunlar oynarım :54::54::54::54::54: işe yaramazsa kendi haline bırakırım

bir süre kendi haline bırakırım, daha sonra ne oldugunu sorar ve aman boşver der ve eşimi poh pohlarım:)

ben beklerim.. bazen yorgunluktanda insan surati asik durabiliyo..
sonra bakarim bu durum gecmiyo sorarim neyin var diye...
yok bisey der genelde üstelemem beklerim.. bazen gecer.. bazen kendi anlatir...

ama baktim halen gecmiyo bu sefer söylerim böyle yaparsan benide üzüyosun.. paylas benimle falan diye.. bazen bu asamada acilir bazen hic konusmaz...

onun morali bozuk olunca haliyle benimde nesem olmuyo..
oda diyoki benim moralim bozuk olunca sen neseli olki bende neseleneyim..

hiç üstüne gitmem bırakırım kendi haline ki en fazla üç bilemedin beş dakika da döker incilerini :emir_bebek:

hiç beceremiyorum bu işi ya..
yanında olduğumda bir iki şirinlik yaparım,yüzünü severim falan eğlendirmeye çalışırım
ama
telefonda falansa mümkün değil yumuşatamıyorum.
hatta daha beter oluyor.
aynen ya bu çok kötü bişe:58: mesela biz yanyana hiç kavga etmeyz hangimiz suçluysak şirinlk yapar fln unuturz öle ztn çok sık görüşemiorz bu yzden o zmnları ii değerlendiriz.ama telefnda bi kavga edelm düzelmemiz çok zmn alır bnde kızdım mı çok kızarım o da ve barışmak için yalvarmam bi süre bırakırım kndi haline sonra o gelir ztn bna.ama kızlar birinizden biriniz kavgaları uzatmadan bitirin ki sonradan çok uzuo ve birbirnizi üzdüğünüze değmio:59:

kizlar birsey soracam.. aradaki mesafe uzak olunca (o türkiye ben yurtdisindayim) acaba barismak dahami uzun zaman aliyor sadece tel ve msnde konusulup cok görüsme firsati olmadigi icin?
yoksa bana mi öyle geliyo?
hani yan yana olsan daha cabuk gecer sinir diye düsünüyorum?
yaniliyormuyum?

Back
X