Eşiniz yaptığınız yemekleri begenir mi?

benimkide kilo aldı ya tabi bende :) sever sağolsun her zaman da tşk eder.. elime sağlık offffffff canıma değsin

hiç bahane bulmaz.
ne yaparsam bayıla bayıla yer.
kızım daha problemli benim.hep bahane bulur.insanın yemeğe gönlü olmayınca

evet begenır hatta bayılır.bekarken annesının yedıremedıgı bamya ve kerevızı sımdı bayıla bayıla yıyor:)))tabı ben de bu duruma calısarak geldım.evlendıgımde yemek yapmayı bılmıyordum.ama o zamanlarda bıle yuzume vurmamıstır esım

hıc bahane bulmaz..:asigim:
severek yer..
elımın cok lezzetlı oldugunu soylerler zaten..şakkıdı

benimkide yer a.sama muhakkak yorumCADIARZU yapar iyi ya da kötü kendini gurme sanıyor galiba!:roflol:

beğenmemek de ne kelime iş gezilerine çıktığı zaman muhakkak birşeyler hazırlatır yolluk olarak... evimden başka hiç kimsenin evinde de yemek yemek istemez... illaaa benim yemeklerim olacakmış:uhm: yani hiç kimseye yemeğe gitmek istemez bıktıııım valla. hiç bana rahat yok senağlama

neysee buradan size bir tarif vereyim.

tahinli çörek;
hamuru
yarım bardak sıvı yağ
5 bardak un
1 kullanımlık paket kuru maya
1 kaşık şeker
2 barak ılık su
içi
1,5 bardak tahin
1.5 bardak toz şeker
yarım bardak süt ( yarısını üzeri için ayırın)
3 kaşık kuş üzümü

yapılışı ;
un, maya,1 kaşık şeker ve elenmiş un ve 2 bardak su, yağ le birlikte yoğrulur.yaklaşık 1 saat ılık yerde üzeri örtülerek mayalandırılır. iri ceviz büyüklüğündeki bezelere ayrılır.bezeler 10 cm büyüklüğünde merdaneyle açılır. üzerine, karıştırılmış süt ilave edilmiş şekerli tahin ( akıcı olmasın) sürülür, üzerine parmak ucuyla az üzüm serpilir sarılarak rulo haline getirilir. avuç yardımıyla yuvarlıyarak, döndürülerek rulo 20 cm kadar büyütülür ve kendi etrafında çevrilerek yuvarlaklık elde edilir. tepsiye dizilir. 1 kaşık kadar tahinli iç kenarda bekletilen çeyrek bardak sütle sulandırılarak üzerine sürülür. ısıtılmış fırında pişirilir... afiyet olsun

[img=http://img87.imageshack.us/img87/2319/resim007xw9.th.jpg] bu arada akşam yapmıştım . böyle oluyor hanımlar. vallahi evdekiler bayılıyorlara.s

Son düzenleme:
benim eşim yemeklerimi yemez asla ve hep kötü şeyler söyler sen ye der kendine canı ne isterse alır ve onu yer,,ben 3 günlük yemeği de yerim ama eşim çok keyfii canı ne isterse onu yapar yerr çok bencil,,çok düşüncesizz..kaç defa yaptığım yemekleri çöpe döktü..hevesim kırıldı..:mymeka:yasakkelime:1no2:klava:

eşim yemklerımı begenır sağolsun ama ilk zmanalr anneısnın yemkelrını aramıyordeğildi :) ama sımdı över annesıne faln guzleyemk yapıyuo benım karım diye.gecn gun kerevız yemegı yaptım(3,5yıllıkık evlıyız işlk kez yaptım onuda.),ayy kerevızmı dedi be sne sevıyosun dıye yaptım ben sevmemkı kerevızı dedim.yok karıcım sen yaprsın da ben yememmı dedi ay bı hoşum agıttı kı anlatamma

benim eşim yaptığım yemekleri zevkle yer ve teşekkür eder mutlaka sonunda...farklı lezzetlere bayılır, yaptım mı çok mutlu olur...çok iyiydir sağolsun

benimkisi çok beğenir elimin herzaman çok lezzetli olduğunu söyler..hani anne yemeklerinin yerini tutmaz derler ya..eşim annesinden çok daha güzel yaptığımı söyler hep...

Eşim yemeklerimi beğenerek yer.. Hatta dışarıda veya başka bir yerde yemek yediğimizde;
senin yemeklerine ne kadar alıştığımı böyle zamanlarda daha iyi anlıyorum der.

ben nişanlıyım ama yaparım arada istekleri olur beyimizin :1closedeyes: beyenmesede beyenmedim demez diyemez klava: kırarım kafasını klava: ben o konuda azıcık alınganım

pek yemek yapmadığım için pek bişiy bulamıo ara sıra oluo ve mecburen çok güzel olmuş diokaydirigubbakcemile2

benim esimde yaptigim yemekleri,tatlilari,hamur islerini bayila bayila yer.:roflol:
Evlendigimizde zayifti."simdi iyice gobeklendim senin guzel yemekleri yemekten" diyor.
Bende zaten elimden geldigi kadar kocisime guzel yemekler yaparim hep.cokacimcoook

canim anlamadim neden 20 defa yemek yaptin topu topu.disarda mi yiyorsunuz yemegi

yemek konusunda tek rakibim annem :)
eşim de ,ailem de ,dostlarımda yemeklerime bayılır..
diğer ev işlerini çok sevmem ama yemek yapmaya bayılırım ben de..

evet çok beğendiğini söyler.yeni ve değişik tatlacokacimcoookrı tarifleri denemesini severim bazen iyi olmasa bile güzel der kırmamak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…