eşiniz yemek yapar mı?

Eşim yemek temizlik konularında bilgilidir
Epeyce bekar hayatı yaşadığı için yapabilir elinden geliyor
Ama işi çok yoğun ve geç geldiği için yapacak zamanı olmuyor
Yine de hasta falan olsam herşeyi yapar
Çayı bitse kalkar kendi doldurur
Ayak işleri için beni kullanmaz
Pazarları pizza günümüzdür ben hamuru hazırlarken o malzemeleri doğrar

Sagolsun esimin yaptigi butun yemekler guzel olur. sadece mutfagi ocagi savas alanina ceviririr okadar :)

benim eşimde ev işlerinde oldukça becereklidir 2 uniyide dışarda okudugu için bekar hayatından alışkın
ben hamileyken ev süpürme yerleri silme işlerini o yapardı ama şimdi yapmıyor
artık sadece balkonları o temizliyor
ve haftada 1 vveya 2 akşam onun yemek akşamı balık yapıyor sofrayı kuruyor
misafir geldiğinde benimle birlikte servisleri yapıyor
ama çok yogun çalıştıgı için bazen bu düzen aksayabiliyor tabi

esim ev islerinde cok beceriklidir...gerci bekarken hic yapmazmis,elini bile surmezmis biseye...ama evlendigimizden beri hep cok yardim eder...ama ne yazik ki yemek yapmayi bilmiyor..kahvalti falan hazirlar,gecen gun sahanda yumurtasini da kendisi yapti gurur duydum valla...hosuma gidiyor esimin yemek yapmasi,ama ne yazik ki yapamiyor...bazen der ki sen olmasan ac kalirim herhelde...saka bir yana yapabilse iyi olur...bir gunde o bana söööle sofrayi donatsa ne guzel olurcokacimcoook

valla benim eşimin elinden yemek felan gelmez. Mutfağa hiç girmez. Ama bana hasta oldupumda felan çok güzel tost yapar, kahvaltı hazırlar ama öyle yumurtla kırma, haşlama, omlet işleri yapamaz. Evde yardım eder ama temizliğe yardım eder, ocağı siler, hatta tencere tabak bile yıkar. İstanbul'a ailemi görmeye gittiğimde geleyim mutfak pırıl pırıl hiç dağıtmaz evi toplar ama ben evdeyken biraz dağınık olabiliyor..

:mymeka:ehhhhhhhhhh canı ıstesın mantı acmışlıgı var
ama normalde aslaaaa
aarada kahvaltı falan hazırlar..
tost zaten herrrrrr gece yer kendisi yapar.
pek faydası yok yane tuketıcı

uzun suredir yapmiyor cok mesgul isleri agir bu ara.
ama normalde her cuma balik gunumuzdur cok guzel balik yapar.
ev islerindede yardim eder sagolsun.
basak burcu oldugu icin kendisi benden titizdir.
hatta bazen beni deli eder bu yuzden cok tartisiriz.
ama iyi ki boyle pasakli bir kocayla yapamazdim.

esim yemek yapar, bulasik yikar, camasir yikar, temizlige yardim eder. ama camasiri ve temizligi ben yapmasini soyledigim zaman yapar...hadi yap hadi yap diyeceksin o zaman...genelde ben esimden sonra kalkarim haftasonlari, kahvaltiyi o hazirlar bir cok zaman ya da hazirlamazsa gider disardan alir beni uyandirir...
bu arada esim et yemeklerini guzel yapar. bide patatesli pilav tarifi vardir onu da sik sik yapar cok sever:)

Son düzenleme:
eşim öyle çok yemek iş bilmez bekarken de hiç yapmazdı ama Allah razı olsun şimdi elinden geldiğince yapıyor. ikimizde çalıştığımız zaman da yardım ederdi şimdi ben hamileykende yardım ediyor. ben yorgun değilsem pek kıyamam ona , ben o kadar yorulmuyodum işte. yemek konusunda da et türü her şeyi sevdiği için her türünü de pişirebilir daha doğrusu bilmez ama elinden geldiğince yapar lezzetli de olur. hemen hemen her hafta mangal günümüz vardır. ıvır zıvır elinden geleni yapar işte

canım eşim, yemek yapar yeri gelir ev işlerinde yardım eder, pazarları mutlaka banyoyu o yıkar mesela, pazar yemeklerini genelde o pişirir.

ev işlerinde eşlerine yardım edip gerekirse kendisi yapan erkekere imreniyorum

ilk evlendiğimizde ikimizde yumurta kırmakdan ötesini bilmiyoduk sonra ben kendimi bu konuda çok geliştirdim hamile kalana kadar eşim tek tük bişeyler yapardı ama hamileyken 4. aydan sonra bütüüün yemekleri o yaptı ve şunu öğrendik benim eşimin içinde bi aşçı yatıyormuş çok lezzetli yemekler yapar

arada sırada yapar en guzel yaptıgı yemekte mercımek corbası :asigim:

eşim bütün yemekleri bilir ve müthiş lezzetli yapar, hatta ben yemek yapmayı eşimden öğrendim.. Yeni evliyken hiçbir yemeği bilmezdim. Misafirler gelirdi,, herşeyi eşim yapardı ve benim yaptığımı söylerdi : ))) Yani hiiiç mahçup olmazdım..
Şu anda da yemek sorunumuz olduğunda hiç sıkıntı yaşamam, benden daha pratiktir ve hemen birşeyler düşünüp yapar mutlaka..Hatta benim çok vaktim olmadığı için daha çok yemekleri eşim yapar, birlikte yeriz : ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…