hadi ya :)Anahtarla girer. Bende ona kızyorum tırsyorum zile bas diye
soyluyorum bi kapiyi acmak bu kadar mi zor diyor :)Önceden kapıyı çalardı çünkü anahtarla girsem korkarsın o yüzden kapıyı çalıyorum der. Şimdi gebeyim, önceden arayıp geliyorum diyip anahtarla açıyor.
Siz de söyleyin bunları ona. Müsait olamıyorum deyin.
Erkeklerde bu var,
Benim eşim çok özenlidir, anahtarsız çıkmaz, ama kullanmaz.
Evimde kadınımın olması, kapının onun yüzünü görerek açılması hoşuma gidiyor diyor.
Sırf bu yüzden bir şey demiyorum ve artık mutlu oluyorum.
Onların hassas konuları sanırım :)
Esimde oyle soyluyor :)
Eşim anahtarla girer. Girince hoş geldin denmiyor muymuş laf yani.Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
inanir misin cok agir geliyor :):):)hakkaten bi kapiyi acmak bu kadar zor mu
4.5 senelik evliligimde esim anahtarla 10 kere girmemistr sanirim eve. isten gelme saatlerini bildigim icin ona gore ayarliyorum. eger kapiyi acamayacaksam da onceden ariyorum zile basma diye.
baska sorununuz yoksa bu kadarcik sey de esinizin nazi oluversin
yani gordugumde hosgeldin deyip opuyorum yok illa o kapi acilacakEşim anahtarla girer. Girince hoş geldin denmiyor muymuş laf yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?