Esiniz ?

cidden nasil anliyosun :):):)

Açıver sende kapıyı benim eşim hiç anahtar taşımaz sabahın 6 sında çalar kapıyı bebeği de uyandırır taşımak istemiyorlar anahtar evimde hanımım açsın kapıyı istiyorlar

Hiç hoş geldin demedim,hem anahtarla açar hem Zile basar inadına mutfaktan cikmiyorum uyuz oluyor,uyuz oluyorum geldiysen geldin be adam napayım trampet mı calayim napayım ey? Diye burdan sitemlerimi iletiyorum sevgili esime

Son düzenleme:
Bende ilk zamanlar zil çalmasını isterdim evliliğe alışana kadar. Ben yayılırım şimdi dana gibi koltukta yatarım o gelirse beni oyle görmesin ahahahaha

Genelde ben açarım. Emzirirken denk geliyor çoğunlukla o zaman mesaj yazıyorum biraz bekle diye oyle anlasiyoruz. O izinli olduğu zaman onu markete gönderirsem de anahtarını aldırıyorum yanına. Kafamıza göre:))

Çok güzel bir davranış sizi takdir ettim.

Asla almaz anahtar ı bende senin gibi yemek yapsam çocukla uğraşsam namazda kilsam illaki kapıyı ben açıp hoşgeldin diyecem çocukla o yetmiyor sabah da yolcu etmesem kızıyor sende geleceği saatlerde bişey yapma ben öyle çözdüm

evet sabahlari da illa yolcu edecem esim uyanip hazirlanirken bazen gormuyorum cikacagi vakit hadi kalk gel ben gidiyorum der :)

Gündüzleri kapıyı tıklatır. Gece ise anahtarı ile girer belki uyuduysam diye.
Zile bastığında eğer uyuyor isem çok korkuyorum yataktan fırlıyorum resmen.

O yüzden ufak ufak vurur uyuyor olsamda duyar açarım.

Anahtarla girmeye calisiyor ama ben hep kapida anahtar biraktigim icin giremiyor
Anahtar sesine kalkip kapi açıyorum (evdeysem) zaten ben evdeysem kizimizi alip geldigi icin onun sesini duymamak imkansiz

Az once ayni konuyu konuştuk benimde esim anahtar taşimiyor hic iyi olmuyor valla gec geliyor cocuk ya memede oluyor ya uyutuyor oluyorum her gun anahtar al yanina diyorum ama yok bizimkide oyle yanliz yasayanlar gibi kapiyi anahtarla acamazmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…