cidden nasil anliyosun :):):)Ben calisirken esimden gec evde olurdum 9 gibi falan hep de zile basardim kapiyi acmasi hosuma giderdi simdi calismiyorum esim daha apartmana girince ayak sesinden taniyorum elim musaitse o kapiyi calmadan aciyorum cok sasiriyor nasil anladin geldigimi diye
cidden nasil anliyosun :):):)
kayboldular :):):)Herkes sevgi tomurcugu,
Herkes kocasını kapılarda bekliyor vay be,
Madem böyle bdv deki kocalardan dert yananlar kim ?
Ben ben ben oley oley oleyyyHerkes sevgi tomurcugu,
Herkes kocasını kapılarda bekliyor vay be,
Madem böyle bdv deki kocalardan dert yananlar kim ?
Bende ilk zamanlar zil çalmasını isterdim evliliğe alışana kadar. Ben yayılırım şimdi dana gibi koltukta yatarım o gelirse beni oyle görmesin ahahahahaKizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Çok güzel bir davranış sizi takdir ettim.Biz 2. anahtarin nerde oldugunu bile bilmiyoruz suan. Ben okuldan her dondugumde zile basardim. Anahtarim olsa bile. Karsilanmayi seviyorum. Karsilamakta hosuma gidiyor o yuzden. Hatta her sabah ise giderken camda bekliyorum. Annem oyle yapardi, kayinvalidem oyle yapar, bende oyle yapiyorum. Mecburiyetten degil, icimden geldiginden.
evet sabahlari da illa yolcu edecem esim uyanip hazirlanirken bazen gormuyorum cikacagi vakit hadi kalk gel ben gidiyorum der :)Asla almaz anahtar ı bende senin gibi yemek yapsam çocukla uğraşsam namazda kilsam illaki kapıyı ben açıp hoşgeldin diyecem çocukla o yetmiyor sabah da yolcu etmesem kızıyor sende geleceği saatlerde bişey yapma ben öyle çözdüm
Bi sen bide ben heraldeBen ben ben oley oley oleyyy
Aynen canım alışkanlık olmuş o kaldırma sa ben hemen uyanıp arıyorum niye kaldırma din diyeevet sabahlari da illa yolcu edecem esim uyanip hazirlanirken bazen gormuyorum cikacagi vakit hadi kalk gel ben gidiyorum der :)
Az once ayni konuyu konuştuk benimde esim anahtar taşimiyor hic iyi olmuyor valla gec geliyor cocuk ya memede oluyor ya uyutuyor oluyorum her gun anahtar al yanina diyorum ama yok bizimkide oyle yanliz yasayanlar gibi kapiyi anahtarla acamazmisKizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Prensipli hatunuz biz nasıl başlarsak öyle gider.Bi sen bide ben heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?