Esiniz ?

zile basar ben acarim. kapida karsilanmak ister her erkek bence. ama istisnai durumlar varsa mesela kizim uyuyorsa o zaman soylerim anahtarla acar. birde eger aramiz limoniyse acma dugmesine basarim onu bos kapi karsilar anlarki hala bozugum bence esiniz hakli yani....bi guler yuzle kapida karsilanmak eve kim sonra geliyorsa onun hakki...

Saat 21den sonra anahtarla giriyor sesten rahatsız olan olmasın diye.

Zile basar:)
O evdeyken de ben basarım:)
Ben anahtarla girse de kalkıp hosgeldin derim:)
Ama zile basmasına ben de uyuzum.o bastiği için bennde o evdeyken basıyorum ama eşim hiç lafını etmedi

Kapıya vurur, açılmasını bekler.
Kavgalıysak anahtarla girer.
Rahatsızsanız eşinizle uygun dille konuşun, ama bu bile şükür sebebi.
Bilin istedim.

Zile basar. Zaten ben istemem anahtarla girmesini. Kapiyi açıp sarılıp opmeye bayılıyorum o bir yerden geldiginde. Hatta genelde pencere önünde bekliyorum, yukardan karsilamaya başlıyorum.
Evlenmeden once de annemlerin evinde ben anahtar kullanmazdim. Israrla annemle babam anahtarınla gir derlerdi, yok ille biri acacak o kapiyi. Bence eve yorgun argin gelince karsilanmak cok guzel bir sey. Yorgun birini karsilamak da cok guzel. Esinizin istegini anlayabiliyorum o yuzden. Mesela benim babam anahtarla girerdi ama annem sesi duyunca hemen kapiya giderdi karsilamaya.

Cocuk odasinda gece lambasi yaniyorsa anahtarla girer,diger turlu zile basar. Hoslaniuorlar kapida karsilanmaktan bence ya,kiyamam. :)

Kapiyi anahtarla acinca hosgeldin denilmiyor sanki

Esim anahtarla acar kapiyi. Musaitsem zaten giderim kapi acilma sesini duyunca.

Ben calisirken esimden gec evde olurdum 9 gibi falan hep de zile basardim kapiyi acmasi hosuma giderdi simdi calismiyorum esim daha apartmana girince ayak sesinden taniyorum elim musaitse o kapiyi calmadan aciyorum cok sasiriyor nasil anladin geldigimi diye

Esiniz cok gir-cik mi yapiyor ki bunu bu kadar dert ediyorsunuz? Eger degilse, aksamlari tum bu aktivitelerinizi esinizin gelis saatine gore ayarlayip tebessumle bir "hos geldin" demek mi zorunuza gidiyor?

Esiniz cok gir-cik mi yapiyor ki bunu bu kadar dert ediyorsunuz? Eger degilse, aksamlari tum bu aktivitelerinizi esinizin gelis saatine gore ayarlayip tebessumle bir "hos geldin" demek mi zorunuza gidiyor?
zoruma gitmiyor da ne bileyim agir geliyor yani bu bende eskidendir var annemgil evde olmayinca kapi caldiginda hic orali olmazdim :)

hani o an yemekten elinizi çekemiyorsunuzdur, namaz kılıyorsunuzdur ok
ama yani kitabınızı eşiniz gelince bırakmak da o kadar zor gelmemeli bence
ya da tam eşinizin eve geliş saatinde uyumayıverin yani
eşim gelirse de zile basar, ben gelirsem de zile basarım
15 senelik evliyim, hala karşılamaktan ve karşılanmaktan keyif alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…