Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Saat 21den sonra anahtarla giriyor sesten rahatsız olan olmasın diye.Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
Ben esimin anahtarla girmesini istiyorum elim yemekte oluyor namazda oluyorum uyuyor oluyorum ve ya kitap okuyorum o an da mutlaka bisey oluyor heleki uyurken zil calinca deli oluyorum esime bunu defalarca soyledim ama o israrla kapiyi calma taraftari nedenini sordugumda senin hosgeldin demeni istiyorum diyor haksiz miyim sizce ?
Bence görünce hoş geldin dedikten sonra sorun yok. Bazen açamayabiliyoruz. Bebek olunca artık hep anahtarla giriyor eşim.yani gordugumde hosgeldin deyip opuyorum yok illa o kapi acilacak
Zile basar:)Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
o bastigi icin bende basiyorum :):):)Zile basar:)
O evdeyken de ben basarım:)
Ben anahtarla girse de kalkıp hosgeldin derim:)
Ama zile basmasına ben de uyuzum.o bastiği için bennde o evdeyken basıyorum ama eşim hiç lafını etmedi
Kizlar bu dert degil ama sormak istiyorum esiniz eve anahtarla mi girer yoksa kapiyi calar siz mi acarsiniz ?
tesekkur ederimKapıya vurur, açılmasını bekler.
Kavgalıysak anahtarla girer.
Rahatsızsanız eşinizle uygun dille konuşun, ama bu bile şükür sebebi.
Bilin istedim.
zoruma gitmiyor da ne bileyim agir geliyor yani bu bende eskidendir var annemgil evde olmayinca kapi caldiginda hic orali olmazdim :)Esiniz cok gir-cik mi yapiyor ki bunu bu kadar dert ediyorsunuz? Eger degilse, aksamlari tum bu aktivitelerinizi esinizin gelis saatine gore ayarlayip tebessumle bir "hos geldin" demek mi zorunuza gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?